Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 4 bude mít něco, co by v BF3 nešlo udělat
7.9.2012 | Adam Homola
152 příspěvků
-
Hm. Typická hlúpučká ovečka, držať hubu a krok, že? Takých ako ty majú politici radi.
-
Az se tohle bude brat za nejakej solidni nazor, tak uz bude pozde. Kazdopadne to zdaleka neni moje hra, nicmene jako jeden z hodne mala lidi chapu, ze pokud nejsem schopnej naprogramovat ani Mario a Luigi, stejne jako pan nahore, tak zavru p*del.
-
Takové hry nejsou a dlouho nebudou. Vývoj je příliš nákladný a zdlouhavý na to, aby se to vyplatilo.
-
No haters, just another thing lovers.
-
ano FXAA je vytvořeno Nvidii a bežně se používá ve hrách, nejen přes jejich ovladače.. např. Skyrim též využívá FXAA i MSAA.. MSAA v BF je tušim pod českým názvem "vyhlazovaní stínováním" či něco takového.. hned nad tím "vyhlazovaním post-procesy" což je FXAA, z hlavy teď nepovim
edit: http://www.geforce.com/optimize/guides/battlefield-3-tweak-guide/#9 tady jsou nějáké informace, pokud se o to zajimáš -
FXAA je Nvidiovsky vyhlazovani pres kartu forcovany ovladacema ne hrou... kde mas MSAA ? Hraju to na HIGH a vse mam zapnuty... vypnu post proces a nic jinyho tam neni.... s vyhlazovanim tam neni
-
jinak čtyřka už pujde asi mimo mě, u trojky se bavim, stejně jako u BC2 a BF2 a BF1942 jsem hrával jen trochu, ale taky byly super.. nelíbí se mi, že pořád melou to samé, jako před vydáním trojky, že tohle ono tamto nepujde, kvuli tady tomuhle tamtomu.. stejně jako, že editor u trojky je těžky pro modery atd.. někteří modeři jsou mnohem a mnohem šikovnější než kdejaký vývojář.. takže si nechají prostě další nápady do dalších dílu, jelikož by byla blbost vyrukovat s hodně věcma do jednoho dílu, když za dva roky má vyjít další..
-
pokud vim, hra má hned 2 druhy vyhlazování MSAA a FXAA.. FXAA je přes ten post-process pokud se nemýlim a je mnohem méně náročný, ale obraz je jakoby celkově takový rozmázlý, ale nic strašného.. MSAA je pak klasika, která žere hodně paměti a vyhlazuje vlastně jen ty hrany.. textury jsou pěkné, na to kolik a v jaké vřavě se toho musí zobrazit, nevim na jaké nastavení hraješ..
-
To že někdo nemá rád tvoji hru neznamená, že nemá právo napsat svůj názor. Já s ním souhlasím.
-
mno,mám na mysli trochu víc v komplexním smyslu. klidně si uvolním na hdd 50 gb a zasmažím tak rozsáhlou, složitou a vykoumanou pecku s chutí. jenže z takových komplexním her se dneska musí zprasit mmo ...
-
"lidi co hrajou bf3 jsou vicemene spokojeny"
"zvlast kdyz trojka je tak povedena"
ze "povedena" *15*
racej budem hrat do smrti Bad Company 2 ako trpiet tu hromadu bugov v bf3 -
nejde o to,aby to vyrazilo dech všem. ale těm, co po tom prahnou. bohužel nám to nikdo poslední dobou nedopřáll. a co se týče EA, ti ať jdou do hajzlu, tato rádoby monopolní korporace zahubila nebo spolkla schopné studia....
-
To mas blby. Nicmene nevim koho to zajima, asi sis to tady spletl se svoji ruzovou zdi na kokotbooku. A nauc se s/z, predtim nez tu zacnes sirit nejaky nic nerikajici ptakoviny
-
battlefield 3 u me vyhral cenu nejvetsi sklamani minuleho roku.singleplayer je jednim slovem priserny a multiplayer ma v zakladu asi 3 pouzitelne mapy,zbytek je hrozny.hru sem po 14 dnech prodal a uz se k ni nikdy nevratim.
-
nepiš to k***a sem !!!! *1*
-
neskutecny
-
od kdy ma BF3 supermoderni engine ? ten engine nema ani AA vse se resi pres postproces.... u army 2 jste na to nadavali ale tady vam to ani nevadi :) ta hra vypada naprosto tragicky, textury to sami... BF : bad company je 10000x hezci a lepsi...
PS: jsem majitelem premium verze :) -
Ten problém jsem měl taky,u mě bylo to způsobeno nedostatkem RAM,protože mi ji Windowsy blokovali.
-
"kvalitu" Tak to trochu přehnal, toto byl podle mě nejnudnější BF celé série... Myslím, že BF 2 je na tom alespoň 2x lépe, a to nemá nějaký super nový engine... No a doufám, že ta věc co není v BF3 bude připojování k serveru ze hry ne z nějakého battlelogu...
-
Těžko se hledá něco, co by všem vyrazilo dech v dobrém slova smyslu a myslím, že EA to nechce riskovat s jejich asi největší sérií.