Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 4 bude mít něco, co by v BF3 nešlo udělat
7.9.2012 | Adam Homola
152 příspěvků
-
Máš pravdu, naplantujem dřevený baráky a už to půjde.
-
Batllelog se mi ze začátku zdál taky opruz, nicméně teď po 250hod oceňuji rychlost a přehlednost. Ve hře pak nic nenastavuji prostě si naklikám co chci hrát a jedu. Paráda.
Problém s padáním hry v MP jsem měl taky (dělal to i Crysis 2 MP) a řešení bylo zvýšit napětí u grafiky (ten zmíněný update BIOSu by měl tohle řešit automaticky) např. pomocí Asus GPU tweaker. Příčina byla totiž v nizkém napětí u od výrobce přetaktovaných grafik (u mě Asus GTX 570 DirectCU II). Pak už to frčelo v pohodě. -
BANJO KAZOOIE JE NAJLEPSIA HRA NA SVETE
http://firecat.livejournal.com/pics/catalog/285/3754 -
bla bla bla, bla bla, bla bla bla COD !!!! *5*
-
BANJO KAZOOIE JE NAJLEPSIA HRA NA SVETE
http://www.google.sk/imgres?start=343&um=1&hl=en&sa=N&biw=1152&bih=851&tbm=isch&tbnid=e3oLhDM1uwP5yM:&imgrefurl=http://pics.livejournal.com/firecat/pic/0000fwep/g1&docid=T653r8RYZ6qa8M&imgurl=http://pics.livejournal.com/firecat/pic/0000fwep&w=640&h=480&ei=XdtJUJbvDofR4QTYlYH4Bg&zoom=1&iact=rc&dur=400&sig=111449751435343974113&page=13&tbnh=147&tbnw=177&ndsp=30&ved=1t:429,r:26,s:343,i:265&tx=72&ty=111 -
jsi hodne trapnej, zkus se nekdy nad sebou zamyslet
-
Ja by som ten BF3 dával i viac, ale:
1. Hneď ako ho zapnem, ihneď začne samonasierací proces keď vidím nejaký odkaz na elite.
2. Potom si dám svôj obľúbený mód Rush ale po 0.5 až 1.2 kolách to vypínam, pretože môj team je..... no také slovo ani neexistuje...
3. Tak si dám s radosťou TDM ale ten vypínam tiež pretože tie mapy sú na smiech..
4. Potom zapínam Gun master, čo je ešte celkom dobrá inštantná zábava ale hrať to na 4 mapách (či koľko ich je) s tou istou rotáciou zbraní, to je už na ústav... Prečo to nemôžu rozšíriť i na základné mapy ? Kde je tá custom rotácia zbraní, ktorú sľubovali pred mesiacom ?
5. Mačkám ALT+F4 (Ďakujem EA že funguje aspoň toto a nemusím sa preklikávať aby som ukončil hru) zatiaľ čo mám na jazyku nejakú korenenú nadávku..
6. Vyberám si náhodnú (inú) hru a bavím sa ďaľších niekoľko hodín... -
jenze to, s cim si moh v BF1942 jezdit, je tady jako statickej objekt... bugy se daji odchytat, ale to by na to nesmeli kaslat a to a jeste k tomu brat to, co v minulych dilech skvele fungovalo
-
No pozor, súčasné MMO ťažia zo subsciptions..
I keď z Elite by mali mať prachov dosť... -
Co že má ta trojka nového oproti dvojce, když nepočítám grafiku a pár drobností?
-
Já si BF3 koupil pár dní po vydání, zaprvé mě vytočil browser přes který se připojuje do hry a když už jsem se s tím smířil, hra mi v MP jede půl hodiny a pak se vypne, v SP to jede v pohodě, po každé aktualizaci hry to zkouším a pořád nic, takže pokrok by byl kdyby mě hra jela. Rady tipu upgrade BIOS grafické karty atd. to se nezlobte ale kvůli jedné hře nebudu studovat BIOS grafiky a jiné blbosti
-
Jen v SP. V MP rekli ze vsecko znicitelne byt nemuze
-
To bude tím, že v blázinci máš menu Bf3 nalepené na krabici od bot.
-
Ty máš krocana? Vyfoť a pošli do nějakého odborného magazínu, nejlépe lékařského.
-
TV co zabiji tanky na jednu ranu v jednom patchi zkouseli ale fakt se to moc neosvedcilo. Vedlo to akorat k tomu ze tanky jeste vic kempovali a celkove se za obrnenou techniku pak nedalo moc hrat. Kombinace kvalitni strelec a pilot porad louska tanky jak na jedoucim pasu jen to neni tak snadny.
-
Vetsinou jo ale zrovna dneska to vidim spis na blbecka.
-
NA BF3 sem se těšil jak malej jarda , ale po půlroce hraní sem se na to vysr*l , já chápu že call of duty komunita je velká a že přetáhnout hráče do BF3 byl jejich hlavní cíl ,ale proč proboha je tam všechno tak snadný , v BF2 sem se všechno musel učit a trvalo to docela dlouho , jak střílet jak létat s heli a letadlem nebo tanky taky hustý když sem se dobře trefil tak stačil akorát 2 rany , nebo TVna v heli když si dobře trefil zničil si tank a teĎ ve BF3 je TV směšná. Je to BF3 pro CAll of duty hráče, jediný co je fakt v BF3 na 1ničku je grafika a to je asi tak celé
-
Ty jsi ale pitomeček, viď?
-
Red Faction: Guerrilla
-
Zkus hrat s nekym v tymu a takticky. Mozna pak nejakej teamplay a taktiku zazijes :D