Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 4 bude mít něco, co by v BF3 nešlo udělat
7.9.2012 | Adam Homola
152 příspěvků
-
ja to parkrat zkusil a žadny teamplay ani taktiku jsem nevidel
-
ja myslel ze to tam uz je :(
-
Mě by třeba zajímalo, kde se tady všichni berou. To dneska ti dacani nechodí v září do školy nebo co. :D
-
a pri starších battlefieldoch nebol ten istý cieľ... "nejlepši battlefield hru"?
-
bude k nemu OPRAVNY update? :)
-
Presne tak. *1*
-
Strilecky jsou naopak mnohem taktickejsi a tymovejsi nez diablo ale tezko to vysvetlovat nekomu kdo si prisel za svym pravidelnym polednim hatem.
-
Mistním batlofilům to ale stačí a budou si u tehle zprávy leštit krocany do aleluja
-
1942 byla v době vydání ve stejné situaci, hraní a možnosti nádhera, ale ty bugy... no kua, to byl zážitek - jako kolikrát z ničeho nic vystřelený polopásový vozidlo až kamsi do stratosféry i s celou osádkou jakmile vůz najel na malý kamínek. A dnes? V rámci možností vypilovanej a plně hratelnej díl a nedám na něj dopustit. Takže dámy a pánové, nic se v tomto směru nemění a je třeba tomu dát čas. Samozřejmě je otázkou, zda tomu člověk má vůbec chuť dávat čas.
-
nechápu jak nekdo muze hrat strilecky to ma jeste tupejsi hratelnost nez diablo *11*
-
za letu padákem po katapultování se ze sestřeleného letada?
-
tak uz to zacina "v DICE se teď snažíme udělat tu nejlepší Battlefield hru pod sluncem"
priste reknou "nejvetsi hra v DICE" atd. *6* -
Muzes znicit dost bohuzel porad ne vsechno coz je neuveritelne matouci a nekdy fakt na hlavu.
-
At zije PR
-
to mi pripomina, ze je hrozne vtipny, kdyz medik (cernoch) sedne do vrtulniku, tak je z nej automaticky beloch :D ruce uz ma z prvniho pohledu spravne cerny, ale to jim trvalo opravit taky pul roku, nekdy v breznovym nebo dubnovym patchi myslim...
-
Kde jinde toho můžeš zničit tolik?
-
to nebude mit ani ctyrka a k tomu jeste seberou dalsi uzitecny veci
-
Sex s pilotkou za letu?
-
tak tohle me rozsekalo a nejhorsi je, ze bych se tomu vubec nedivil...
-
Kdyby 6 mesicu... TV bug je tam snad uplne od zacatku...