Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ve druhe tride nam taky koncilo vyucovani ve 12 hodin.....
  • No jo, destrukce. Jenže ta byla už v BFBC2 a pokud vím, byla tam příjemnější. Ale změna to je, pravda pravda. Čili vyměnili commandera za destrukci? No, to je tradeoff dost na hraně.

SP mě nezajíma, od toho tu jsou jiné, lepší hry. BF byla od začátku pouze/hlavně MP hra.
  • destruktivni model, verze fail :)
  • V tom případě sorry:-)
  • ja si toho sice koupil vic nez DX (Arma2, OA, Borderlands, + nejake indies) kazdopadne uplne souhlas. Battlefieldu chybi ten realistickej rozmer. Nepotrebuju aby tam byli moznosti jako v Arma. Ale kdyz se v arme postavim na zem a kouknu okolo sebe, nevidim nic nez krajinu kam az oko dohlidne a vim ze kdyz prijdu na horizont tak uvidim dalsi kilometry krajiny kterou muzu navstivit a bojovat na ni. Musim sledovat pristupove cesty, protoze utok po zemi muze byt veden mezi horami, ale letecky nalet muze prit odkudkoliv. Stihacky nestrajfujou, netoci se na patniku, atd atd. Rozlehlost map mi prisla v BF2 vetsi, i kdyz to uz muze byt trochu nostalgie, stale mi prijde ze BF3 se ani na uroven BF2 nedotahl. Chtelo by to multiplayer mody v ARMA engine :) bez zbytecne komplikace pro arkadove hrace. Prave mira arkadovosti/realizmu byla v BF2 na vyborne urovni, v BF3 uz to tahne hodne k arkadovitosti a my odchovanci BF1942DCM/Flashpointu z toho proste grcame.
  • tak tak
  • Já se ale bavím samozřejmě o multiplayeru...
  • RodneY55
    destruktivni model ? singleplayer ? kooperativni mod ?
  • technika byla - viz mise s Tigerem, Destrukce Ano! Zničitelné domy taktéž s Tigerem, dala se prostřelit skříň a svižná akce? Děláš si ze mě srandu? Tam byla akce nonstop. ha
  • BF je v kelu. když vyšlo 1942, byl to poměrně převrat, mám na mysli další takový převrat, prostě král mezi gamesama, a nejen FPS. všecky ostatní BF jedou na stejném, zajetém principu, jen se mění kosmetické věci... mám na mysli něco, co by nám všem playerům vyrazilo dech...
  • Ano, hra s technikou, velkými mapami, svižnou akcí a destrukčním modelem... *7*
  • Bad Company byla opravdová hovadina. Medal of Honor Allied Assault, to byla hra se vším všudy.
  • Souhlasím. Jediná hra, co jsem si v obchodě koupil za poslední 3 roky byl Deus Ex HR. Jinak nic co by mě oslovilo. Pár stažených her z netu na vyzkoušení, ale ty nestály za řeč. Jinak si kupuju jen platinum edice starých her za směšné ceny, co se občas objeví. Před rokem 2004 jsem kupoval pořád něco, to je fakt. Zřejmě máme přehnané nároky na nynější dobu....
  • Tohle všechno už bylo snad v BFBC2 a je to i v BF3. Jestli toho chceš víc, tak toho chceš po moderních konzolích moc.
  • a co třeba vyrobit HRU? tyhle sra*ky kterýma je trh zaplněný už snad nepotřebují komentář. pračky na prachy, nic víc. navíc za neadekvátní prachy. žiju na světě 22 let a nikdy jsem nezažil horší herní sucho. pořád to samé, jen jinak naleštěné. ku*va já chci když už, tak kvalitní FPS, milou fyziku, destrukční model, širokou škálu gunů s možností si je dle libosti modifikovat, optimální AI a hezký engine, nápadité prostředí a leveldesign, nějaký ten "level" postavy, otevřený svět, delší herní dobu, dobrou hudbu a zvuk. to sme zmrzli v roce 2004 nebo co ? jestliže nejsem sám, CHCEME TOHO NA ROK 2012 TAK MOC ?! ...
  • Tak jasný přesně jako COD a to že měli plnou hubu keců jak budou jiný.
  • walltar
    Já bych řekl, že ta novinka bude přímé napojení na bankovní účet a platit se bude za každý náboj.
  • Nechápu to, v Bad company 2 mi systém destrukce přišel daleko lepší, protože šly zničit celý budouvy, chápu že tady by to tak nefungovalo, ale s tím si měli poradit při designování těch map... Je totiž trošku divný když má budova všude po obvodu zbořený zdi, a dál si vesele stojí *1*
  • Tak to vidim tak, že mi BF2 - Project reality vydrží nejmín dalších pět let.
  • Ted bude BF vyhcázet každý rok nový díl. A ke každému dílu 6 DLC

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit