Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 4 bude mít něco, co by v BF3 nešlo udělat
7.9.2012 | Adam Homola
152 příspěvků
-
zeby sa postavy prestanu konecne teleportovat pri preskakovani murikov/zabradiel strela z rpg konecne aspon ohne plech na tych zasra*** kontajneroch, bude sa dat strielat cez objekty/tenke steny tank bude tank nie free kill, dlc vietnam alebo 2 svetova
-
Těším se hlavně na hype, reklamy, pětihodinovou kampaň, prodejní čísla, řeči o opaku CoD a šest drahých DLC.
-
tapetář... prijd k nam domu, potrebujem vymalovat pokoj.. *6*
-
hele jaks prodal? i s origin uctem? nebo jsi smazl torrent? *7*
-
a co takhle se pripojit k nekomu do squadu? samo ze to nesmej bejt samy sniperi.. *3*
-
mno nvm hraju bf3 rekreacne - mam kolem 200 hodin a bavi me to. bfbc2 mam i s vietnamem a hra ok, jen si nejde lehnout a znicitelnost prostredi je tam o dost horsi. mmo nesmysly nehraju, takze nvm. na to ze te bf3 s€re, znas vic bugu nez ja.. ja takovy nesmysly u HRY neresim. chyby ma kazda hra a ne jen hra.. - viz. metal gear solid na psx - geara jsi lehce sundal schovanej v nakonci v rohu za sloupem raketama a nemohl te zasahnout. a jak tu hru lidi hodnotej, ze jo? takze bf3 vychytavaj mouchy prubezne, a bf4 nekupuju. ty si skoc na paintball a az se ti sekne zbran tak kric jakej je to bug. LOL
-
To není žádné spiknutí: jen fakt, že technika jde dopředu jen tak rychle, jak jí to umožní ekonomika.
-
Za vsechno muzou iluminati! Ja to rikam porad!
-
do smrti ? to asi ne... pokud se nechystas hodit si mašli... :D
-
kdyby vsechno dali do bf 3 tak by nemeli co dat do bf 4, takhle je to i s elektronikou mobili fotaky,pc. skoro kazdy pulrok se objevi zbozi ktery ma stejnou cenu jenom ma neco navic. jde o to vytriskat penize a prilakat klienty. vymyslej zpusob jak zlepsit vykon ale misto aby to udelali najednou tak to rozlozi po castech. takhle zdrzujou modernizaci pristroju kdyby to tak nebylo tak tady mame lepsi stroje nez jsou ted. nebo kdyz to rozvedu tak treba automobili myslim ze urcite maji jinou alternativu nez je benzin,bio,slunecni energie ale nez se vytezi ropa tak proc prichazet s lepsi variantou kdyz se zatim da z toho vydelat
-
ano netcode je skutečně divný.. v gameplay options mám proto vyhlazování sitových prvku na minimum, takže se mi tohle stává už minimálně, ale zase jsou trhavější animace postav občas.. takže radši oželím ty animace než abych furt chcípal za rohem
-
Něco z toho zkusili v MAG a nevyšlo to (alespoň ne podle představ), Omezená munice ve vozidlech by jen iritovala (když je to správně vybalancované, tak to stačí takhle), to ohledně min by mělo za následek, že by je skoro nikdo nepoužíval, dedikované servery... ok, modovací nástroje v primárně multiplayerové hře... mnoho práce s nejistým výsledkem, motivace k týmové hře... o to se vývojáři snaží pořád v každé druhé hře, ale nefunguje to, nevím, jak by sis to představoval... také nevím, jak si představuješ HC režim, třeba v Bad Company to jen kazilo balanc ve hře a mapy byly plné sniperů.
-
ano to to presne znamena, ty "teplouší". Ma volnou ruku k tomu vytvorit si vlastni tym a ukazat co zvladne. Nicmene to bych mu taky udelil, a pokud nedokaze naprogramovat za tejden neco lepsiho, tak mu ustrelim palici, jednoduchy
-
no tvoje debilni slovenska antikampan toho dokazala zatim hodne no :D klasickej blbej slovak
-
Zasním se..skutečná destrukce, půjde zničit cokoliv, např. najedu do nosný zdi baráku a spadne mi celý na tank, mina mě nesmyslně nezabije, ale roztrhne mi pás a odtrhne část hnacích kol a já se budu točit dokolečka..Omezená munice ve vozidlech, zásobovací vozidla..Battlerecorder, commander, skutečná motivace k týmové hře, 128 hráčů, dedikované neplacené servery, modovací nástroje, server side detekce zásahů, obří mapy, skutečný HC režim.... Tak snad aspoň něco z toho.
-
Za to nemuze hitbox ale to jak je napsanej multiplayer resp. sitovej kod nebo jak se tomu...
-
Prulomovou novinkou BF4 by mohl byt hitbox pri kterem bychom uz nechcipali tri metry za rohem?! *6*
-
Už se na tom dělá.
-
Na Battlefield sere pes (teda ja), radsej by mohli dodat novy Mirror's Edge.
-
Drž hubu ty teplouší, to že to neumí naprogramovat neznamená že to nemuže pomlouvat.