Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 4 bude mít něco, co by v BF3 nešlo udělat
7.9.2012 | Adam Homola
152 příspěvků
-
ano a tie dolezite veci ktore nemalo arkadove BF3 je comander,stamina a hlavne poriadny recoil ze nestaci drzat ale davat len davky
-
-
to nebude mit ani ctyrka a k tomu jeste seberou dalsi uzitecny veci
-
-
At zije PR
-
Já si BF3 koupil pár dní po vydání, zaprvé mě vytočil browser přes který se připojuje do hry a když už jsem se s tím smířil, hra mi v MP jede půl hodiny a pak se vypne, v SP to jede v pohodě, po každé aktualizaci hry to zkouším a pořád nic, takže pokrok by byl kdyby mě hra jela. Rady tipu upgrade BIOS grafické karty atd. to se nezlobte ale kvůli jedné hře nebudu studovat BIOS grafiky a jiné blbosti
-
-
Ten problém jsem měl taky,u mě bylo to způsobeno nedostatkem RAM,protože mi ji Windowsy blokovali.
-
Batllelog se mi ze začátku zdál taky opruz, nicméně teď po 250hod oceňuji rychlost a přehlednost. Ve hře pak nic nenastavuji prostě si naklikám co chci hrát a jedu. Paráda.
Problém s padáním hry v MP jsem měl taky (dělal to i Crysis 2 MP) a řešení bylo zvýšit napětí u grafiky (ten zmíněný update BIOSu by měl tohle řešit automaticky) např. pomocí Asus GPU tweaker. Příčina byla totiž v nizkém napětí u od výrobce přetaktovaných grafik (u mě Asus GTX 570 DirectCU II). Pak už to frčelo v pohodě. -
-
Já mám GTX275 a ramka by měla snad stačit 16Gb RAM DDR3
-
-
-
Ted bude BF vyhcázet každý rok nový díl. A ke každému dílu 6 DLC
-
-
Tak jasný přesně jako COD a to že měli plnou hubu keců jak budou jiný.
-
-
kdyby vsechno dali do bf 3 tak by nemeli co dat do bf 4, takhle je to i s elektronikou mobili fotaky,pc. skoro kazdy pulrok se objevi zbozi ktery ma stejnou cenu jenom ma neco navic. jde o to vytriskat penize a prilakat klienty. vymyslej zpusob jak zlepsit vykon ale misto aby to udelali najednou tak to rozlozi po castech. takhle zdrzujou modernizaci pristroju kdyby to tak nebylo tak tady mame lepsi stroje nez jsou ted. nebo kdyz to rozvedu tak treba automobili myslim ze urcite maji jinou alternativu nez je benzin,bio,slunecni energie ale nez se vytezi ropa tak proc prichazet s lepsi variantou kdyz se zatim da z toho vydelat
-
-
To není žádné spiknutí: jen fakt, že technika jde dopředu jen tak rychle, jak jí to umožní ekonomika.
-
Za vsechno muzou iluminati! Ja to rikam porad!
-
-
"kvalitu" Tak to trochu přehnal, toto byl podle mě nejnudnější BF celé série... Myslím, že BF 2 je na tom alespoň 2x lépe, a to nemá nějaký super nový engine... No a doufám, že ta věc co není v BF3 bude připojování k serveru ze hry ne z nějakého battlelogu...
-
bach je sprosty klamar a neverim mu ani "dobry den".
-
jinak čtyřka už pujde asi mimo mě, u trojky se bavim, stejně jako u BC2 a BF2 a BF1942 jsem hrával jen trochu, ale taky byly super.. nelíbí se mi, že pořád melou to samé, jako před vydáním trojky, že tohle ono tamto nepujde, kvuli tady tomuhle tamtomu.. stejně jako, že editor u trojky je těžky pro modery atd.. někteří modeři jsou mnohem a mnohem šikovnější než kdejaký vývojář.. takže si nechají prostě další nápady do dalších dílu, jelikož by byla blbost vyrukovat s hodně věcma do jednoho dílu, když za dva roky má vyjít další..
-
NA BF3 sem se těšil jak malej jarda , ale po půlroce hraní sem se na to vysr*l , já chápu že call of duty komunita je velká a že přetáhnout hráče do BF3 byl jejich hlavní cíl ,ale proč proboha je tam všechno tak snadný , v BF2 sem se všechno musel učit a trvalo to docela dlouho , jak střílet jak létat s heli a letadlem nebo tanky taky hustý když sem se dobře trefil tak stačil akorát 2 rany , nebo TVna v heli když si dobře trefil zničil si tank a teĎ ve BF3 je TV směšná. Je to BF3 pro CAll of duty hráče, jediný co je fakt v BF3 na 1ničku je grafika a to je asi tak celé
-
-
TV co zabiji tanky na jednu ranu v jednom patchi zkouseli ale fakt se to moc neosvedcilo. Vedlo to akorat k tomu ze tanky jeste vic kempovali a celkove se za obrnenou techniku pak nedalo moc hrat. Kombinace kvalitni strelec a pilot porad louska tanky jak na jedoucim pasu jen to neni tak snadny.
-
-
Co že má ta trojka nového oproti dvojce, když nepočítám grafiku a pár drobností?
-
-
destruktivni model, verze fail :)
-
destruktivni model ? singleplayer ? kooperativni mod ?
-
-
No jo, destrukce. Jenže ta byla už v BFBC2 a pokud vím, byla tam příjemnější. Ale změna to je, pravda pravda. Čili vyměnili commandera za destrukci? No, to je tradeoff dost na hraně.
SP mě nezajíma, od toho tu jsou jiné, lepší hry. BF byla od začátku pouze/hlavně MP hra.
-
-