Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Že by kompletní zničitelnost prostředí s teraformací? Takže každej bude granátama vydlabávat díry aby do nich padaly tanky :D
  • trolo
    hra bude obsahovat nailgun.

NAILED IT!
  • jindra.veliky
    tak uz to zacina "v DICE se teď snažíme udělat tu nejlepší Battlefield hru pod sluncem"

priste reknou "nejvetsi hra v DICE" atd. *6*
    • a pri starších battlefieldoch nebol ten istý cieľ... "nejlepši battlefield hru"?
    • Mistním batlofilům to ale stačí a budou si u tehle zprávy leštit krocany do aleluja
      • Veskoslav
        Ty máš krocana? Vyfoť a pošli do nějakého odborného magazínu, nejlépe lékařského.
  • nechápu jak nekdo muze hrat strilecky to ma jeste tupejsi hratelnost nez diablo *11*
    • Strilecky jsou naopak mnohem taktickejsi a tymovejsi nez diablo ale tezko to vysvetlovat nekomu kdo si prisel za svym pravidelnym polednim hatem.
      • ja to parkrat zkusil a žadny teamplay ani taktiku jsem nevidel
        • Jemne_smutny_syr
          a co takhle se pripojit k nekomu do squadu? samo ze to nesmej bejt samy sniperi.. *3*
        • Veskoslav
          To bude tím, že v blázinci máš menu Bf3 nalepené na krabici od bot.
          • jsi hodne trapnej, zkus se nekdy nad sebou zamyslet
            • ve druhe tride nam taky koncilo vyucovani ve 12 hodin.....
        • Zkus hrat s nekym v tymu a takticky. Mozna pak nejakej teamplay a taktiku zazijes :D
      • ZvacA
        Mě by třeba zajímalo, kde se tady všichni berou. To dneska ti dacani nechodí v září do školy nebo co. :D
  • bude k nemu OPRAVNY update? :)
  • BANJO KAZOOIE JE NAJLEPSIA HRA NA SVETE

http://www.google.sk/imgres?start=343&um=1&hl=en&sa=N&biw=1152&bih=851&tbm=isch&tbnid=e3oLhDM1uwP5yM:&imgrefurl=http://pics.livejournal.com/firecat/pic/0000fwep/g1&docid=T653r8RYZ6qa8M&imgurl=http://pics.livejournal.com/firecat/pic/0000fwep&w=640&h=480&ei=XdtJUJbvDofR4QTYlYH4Bg&zoom=1&iact=rc&dur=400&sig=111449751435343974113&page=13&tbnh=147&tbnw=177&ndsp=30&ved=1t:429,r:26,s:343,i:265&tx=72&ty=111
  • bla bla bla, bla bla, bla bla bla COD !!!! *5*
  • BANJO KAZOOIE JE NAJLEPSIA HRA NA SVETE

http://firecat.livejournal.com/pics/catalog/285/3754
    • Jemne_smutny_syr
      tapetář... prijd k nam domu, potrebujem vymalovat pokoj.. *6*
    • nepiš to k***a sem !!!! *1*
  • a co třeba vyrobit HRU? tyhle sra*ky kterýma je trh zaplněný už snad nepotřebují komentář. pračky na prachy, nic víc. navíc za neadekvátní prachy. žiju na světě 22 let a nikdy jsem nezažil horší herní sucho. pořád to samé, jen jinak naleštěné. ku*va já chci když už, tak kvalitní FPS, milou fyziku, destrukční model, širokou škálu gunů s možností si je dle libosti modifikovat, optimální AI a hezký engine, nápadité prostředí a leveldesign, nějaký ten "level" postavy, otevřený svět, delší herní dobu, dobrou hudbu a zvuk. to sme zmrzli v roce 2004 nebo co ? jestliže nejsem sám, CHCEME TOHO NA ROK 2012 TAK MOC ?! ...
    • Souhlasím. Jediná hra, co jsem si v obchodě koupil za poslední 3 roky byl Deus Ex HR. Jinak nic co by mě oslovilo. Pár stažených her z netu na vyzkoušení, ale ty nestály za řeč. Jinak si kupuju jen platinum edice starých her za směšné ceny, co se občas objeví. Před rokem 2004 jsem kupoval pořád něco, to je fakt. Zřejmě máme přehnané nároky na nynější dobu....
      • ja si toho sice koupil vic nez DX (Arma2, OA, Borderlands, + nejake indies) kazdopadne uplne souhlas. Battlefieldu chybi ten realistickej rozmer. Nepotrebuju aby tam byli moznosti jako v Arma. Ale kdyz se v arme postavim na zem a kouknu okolo sebe, nevidim nic nez krajinu kam az oko dohlidne a vim ze kdyz prijdu na horizont tak uvidim dalsi kilometry krajiny kterou muzu navstivit a bojovat na ni. Musim sledovat pristupove cesty, protoze utok po zemi muze byt veden mezi horami, ale letecky nalet muze prit odkudkoliv. Stihacky nestrajfujou, netoci se na patniku, atd atd. Rozlehlost map mi prisla v BF2 vetsi, i kdyz to uz muze byt trochu nostalgie, stale mi prijde ze BF3 se ani na uroven BF2 nedotahl. Chtelo by to multiplayer mody v ARMA engine :) bez zbytecne komplikace pro arkadove hrace. Prave mira arkadovosti/realizmu byla v BF2 na vyborne urovni, v BF3 uz to tahne hodne k arkadovitosti a my odchovanci BF1942DCM/Flashpointu z toho proste grcame.
    • Tohle všechno už bylo snad v BFBC2 a je to i v BF3. Jestli toho chceš víc, tak toho chceš po moderních konzolích moc.
      • mno,mám na mysli trochu víc v komplexním smyslu. klidně si uvolním na hdd 50 gb a zasmažím tak rozsáhlou, složitou a vykoumanou pecku s chutí. jenže z takových komplexním her se dneska musí zprasit mmo ...
        • Takové hry nejsou a dlouho nebudou. Vývoj je příliš nákladný a zdlouhavý na to, aby se to vyplatilo.
      • BF je v kelu. když vyšlo 1942, byl to poměrně převrat, mám na mysli další takový převrat, prostě král mezi gamesama, a nejen FPS. všecky ostatní BF jedou na stejném, zajetém principu, jen se mění kosmetické věci... mám na mysli něco, co by nám všem playerům vyrazilo dech...
        • Těžko se hledá něco, co by všem vyrazilo dech v dobrém slova smyslu a myslím, že EA to nechce riskovat s jejich asi největší sérií.
          • nejde o to,aby to vyrazilo dech všem. ale těm, co po tom prahnou. bohužel nám to nikdo poslední dobou nedopřáll. a co se týče EA, ti ať jdou do hajzlu, tato rádoby monopolní korporace zahubila nebo spolkla schopné studia....
        • tak tak
      • Bad Company byla opravdová hovadina. Medal of Honor Allied Assault, to byla hra se vším všudy.
        • Ano, hra s technikou, velkými mapami, svižnou akcí a destrukčním modelem... *7*
          • V tom případě sorry:-)
          • technika byla - viz mise s Tigerem, Destrukce Ano! Zničitelné domy taktéž s Tigerem, dala se prostřelit skříň a svižná akce? Děláš si ze mě srandu? Tam byla akce nonstop. ha
            • Já se ale bavím samozřejmě o multiplayeru...
  • Haters paradise *7*
    • No haters, just another thing lovers.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit