Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 4 bude mít tréninkový polygon pro vozidla
4.9.2013 | Aleš Smutný
181 příspěvků
-
Osobne ma na BF4 zauajala konecne prva vec.... "Levolution". Netusim sice, ci to napokon v finale nebude totalna fraska, no zatial mi to pripada ako jedna z mala veci, kvoli comu by som pripadne nad BF4 mohol zacat uvazovat. Doteraz toho prilis vela noveho nebolo (ak neratam Commander mode, ktory bol uplne beznou sucastou stareho dobreho BF2). Kazdopadne, je vidiet, ze autori moznosti Frostbite enginu zenu do extremu.... To vsak nie je na skodu, dokonca by som si trufal tvrdit, ze z hladiska grafiky je prave Frostbite v sucasnej dobe jeden z najlepsich (najkrajsich) enginov hned po Cryengine. Treba uz len dufat, ze tretia verzia Frostbite nebude automaticky znamenat, ze naroky na HW zaroven vzrastu X-nasobne.
Nuz... to je zrejme vsetko jedno. Ked hra onedlho vyjde, zrejme sa velmi rychlo ukaze, ako sa veci maju.... -
BF3 me nezaujal, nahral jsem par hodin a pro me hra byla dosti neprehledna + hitboxy jsou ve hre podle me absolutne spatne udelane az nechapu jak to mohlo projit. alůe na druhou stranu chapu ze to nektere lidi bavi stejne jako cod kde se da vytknout hodne veci. kdyz uz chci nejakou hru podobneho razeni , sahnu po starsim dile battlefieldu nebo po CSku. Bf4 podle me bude hodne podobnej BF3 a clovek ktery ted hraje na stredni detaily si zmen v grafice moc nevsimne jelikoz ultra nastaveni nehrozi ani ve 4ce. kdyby se jim alespon podarilo udelat spravne hitboxy a prehlednejsi boje, odpustil bych jim i hromadu scriptu. uvidime ale z videjek mam pocit ze me bf4 bohuzel neprekvapi.
k tem vrtulnikum a letadlum, jsem rad ze ma clovek moznost se to naucit, kdyz jsem hral mapu s letec. technikou, hodne casto si to lidi chteli zkusit a let byl v podstate jen kamikadze styl bez jakekoliv obrany a bez jakehokoliv prinosu pro team. tento krok k nauceni hracu s technikou je super. navic jsem ted cetl ze vrtulniky budou letat v jine rovine nez stihacky coz je urcite velice zajimavej krok a jen ho podporuji. pokud by se BF4 povedlo udelat alespon zajimave souboje s vojenskou technikou byl by to pro me mensi duvod hru prinejmensim zkusit az bude ke koupeni s DLC a ve forme premium za par babek.
netroufl bych si nikoho odsuzovat za to ze ho hra bavi ale ty hitboxy a prehlednost map + bugy je proste holej fakt s kterym nejde polemizovat. to uz mi i v nekterych dilech codu prisly ty hitboxy daleko presnejsi, a to se nebavim o CSku kde je to opravdu velice presne a vase skore zalezi spise nez na stesti tak na odehranych hodinach. -
Když vidím ten legrační dětský pláč, mám chuť si tu xtou kopii CODu taky koupit a začít tam dělat kamikaze útoky pádem z oblohy.
-
-
To v BF3 moc nefunguje... alespon ne na obrnenou techniku.
-
-
Pokud to uz nepatchnuli, jinak takovy Su-35 s C4 na nose nebo dobre navedeny na cil dokaze tank znicit pri narazu nebo ho odmrstit x metru na strechu.
-
-
-
Ach jaj miesto radosti z hrania a debate o ňom tu len čítam urážky kvôli hraniu BF3. Ale aj tak sa prikláňam k názoru že v team play hre na začiatku zmiznúť a robiť si čo chcem a po***ť hru ďalším ľuďom je proste trolling. A zase urážať pc a konzole omg kedy už kurnik dospejete? som zarytý PC hráč ale nenadávam na konzole ak to niekoho baví a má rád ten štýl tak prečo mu kurnik nadávať zato ? a zase naopak keď je niekto konzolista tak nech si hrá na konzole a nenadáva pc hráčom trošku tolerancie na oboch stranách. To že si pc hráč nevie predstaviť ako sa fps hrá na konzole neznamená to že je to hneď zlé... tak isto ak konzolista machruje že má gamepad a že je naj aj ja ho mám na pc takže stým moc nenamachruje. každý hrá na tom stroji ktorý mu vyhovuje...
-
Urcite plus, Mne nikdy v BF2 moc ty stihacky nesli, a neumim s nima az doted. *7*
-
-
a co ti branilo si zapnut mapu a trenovat to dovtedy az to nepojde. neni natom nic tazke je to arkada jak prase
-
-
Max tak vrtulniky, pozemni technika a pechota *15* , nevim treba jsem byl liny.
-
-
-
BF2 som miloval,mal skvelu hratelnost.Pravdu povediac v BF3 sa bojim nasadnut do lietadla,je to omnoho tazsie.Velmi ma sklamala "smrt" v BF3 - padnuta ruka a ziadna fyzika.Hadam to v BF4ke opravia - v to dufam
-
Osobne si myslim (ako dlhorocny hrac BF2 + vsetkych pridavkov k BF3), ze prva realne zaujimava vec ohladne BF4 je vsemozne sklonovany "Levolution". Vsetko ostatne je kvazi ako vylepseny prvok z predoslych dielov, avsak "Levolution" sa zda byt vskutku zaujimavy. Otazne zase raz je, do akej miery to bude implementovane do samotnej hry. Dufam, ze to nebudu akurat same skripty a podobny sh1t.
Kazdopadne... od ohlasenia BF4 ide pre mna o prvu vecicku, ktora ma vazne zaujala. Snad to nebude to jedine, ehm *7* -
-
Levolution - ak myslis zmenu mapy - teda nejaka obrovska destrukcia... tak tento feature bol pouzity prvykrat v hre Split/Second kde si svojimi ukonmi mohol doslova menit mapu po ktorej sa prehanali auticka. Skvela hra! Ci to bude zalozene na skriptoch? No co myslis... :)
-
-
Tak to je super zpráva:-) Konečně se naučím pořádně létat..
-
takova blbost stejne vsichni budeme hrat novej COD!!! *5*
-
-
stejne arma nebo red orchestra jsou lepší
-
-
Arma je massive bugfest a taktiež aj red orchestra, hral som obe, tak viem. Ale red orchestra je aj napriek tým všetkým bugom kvaliná hra, len ju už teraz nehraje tak veľa ľudí.
-
-
Si sežral enciklopedii? Ty víš vše ke všem tématum, že? Chytrolíne.
-
-
ejha, práve sa nám ozval sám Einštein pánové :D
-
-
-
ARMA 3 vlastně taky vychází nějak příští týden co? Ale téma "debil co killne 8 spoluhráčů protože neumí lítat s vrtulníkem" je aktuální i tam *1*
-
-
Jo no, to už tady dlouho nebylo *1*
-
Ty jsi,ale osel *7*
-
-
Chlapi ....neviem co tu riesite :] Pozri si na zaciatok par videii od profikov na YouTube ( ChrisStrawhat napr. ) , supni sa na prazdny server a mozes trenovat. Priemerne dobrym pilotom ( ako ja napriklad ) zacnes byt tak cca po 100 hodinach v bojoch. Ja mam teraz vyse 200 ale ked sa dostanem niekde, kde hra fakt nejake zviera ani si neskrknem. V kazdom pripade po cca 100 hodinach budes lepsi ako priemerna vacsina Tvojich protivinikov...aspon ja som to tak citil.
-
-
Ak potrebujes 100 hodin nato aby si sa naucil lietat a naucil mapu z vrchu tak navstiv mozgovu chirurgiu nech ti naoperuju novy aparat alebo ten sucasny zjavne nefunguje.
Po hodine natom nemas co riesit. -
Zalezi taky s cim se lita, pro ve stihacce vyzaduje vice skillu nez vznaseni se ve Viperu nebo Havoku v 200m vysce nad oceanem, bez manevrovani, jen udrzovani vysky pro gunnera kterej spamuje TV strelu a kulomet, to nevyzaduje zadny skill, je to nevyvazenost hry ktere se hojne zneuziva. Piloti scoutovacich helin, pokud nehraji na no-skill mapach bez tanku, AAcek, stihacek a utocnejch helin museji bejt taky dobri, muze je sundat cokoliv na mapach jako Kharg Island.
-