Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    To by diskuze ztratily, trochu smysl ne ? *4*
  • Jack1947
    Opet, jsem se "zacetl" pekna diskuse. *3*
  • Osobne ma na BF4 zauajala konecne prva vec.... "Levolution". Netusim sice, ci to napokon v finale nebude totalna fraska, no zatial mi to pripada ako jedna z mala veci, kvoli comu by som pripadne nad BF4 mohol zacat uvazovat. Doteraz toho prilis vela noveho nebolo (ak neratam Commander mode, ktory bol uplne beznou sucastou stareho dobreho BF2). Kazdopadne, je vidiet, ze autori moznosti Frostbite enginu zenu do extremu.... To vsak nie je na skodu, dokonca by som si trufal tvrdit, ze z hladiska grafiky je prave Frostbite v sucasnej dobe jeden z najlepsich (najkrajsich) enginov hned po Cryengine. Treba uz len dufat, ze tretia verzia Frostbite nebude automaticky znamenat, ze naroky na HW zaroven vzrastu X-nasobne.
    Nuz... to je zrejme vsetko jedno. Ked hra onedlho vyjde, zrejme sa velmi rychlo ukaze, ako sa veci maju....
  • Mato1987
    mňa by viacej zaujímalo ako si na tom ty, poznáš nejakú inú činnosť? :)
  • Tilwaen
    Znáš Ty vůbec ještě nějakou jinou činnost, že se takto stále musíš opakovat? *4*
  • Mato1987
    Whoossain: Z tvojho písomného prejavu, kde chybuješ nie len v slovoslede ale zamienaš písmenká v slovách a nedodržuješ gramatiku, je evidentné že si nahnevaný, asi som trafil niekoľko krát klinec po hlavičke mojím predošlým rozumným a vysoko kvalifikovaným komentárom.
    Tak a teraz pekne po porade, keď ťa mám na lopatkách , tak ťa už dorazím.
    Ty si nielenže tajtrlík, hulvát a primitív, ty si k tomu všetkému ešte ten najhorší príklad porkytca akého som mal kedy tú česť stretnúť na internetových diskusiách. Ty tu ideš prednášať o nejakom "šovinizme" pojmu ktorému aboslútne ale absolútne nerozumieš a pritom si to ty kto je tu ten nechutný šovinista, či už sú to urážlivé vyhlásenia podnecujúce národnostnú neznášanlivosť generalizujúce celú skupinu na základe negatívnej subjetkívnej skúsenosti z minulosti. Si prachobyčajný primitívny mrzák, bez akejkoľvek štipky zdravej sebareflexie. Ty tu píšeš, že by si rád diskusiu ukončil, no ty si ešte stále neprišiel na to, že diskusia s tebou bola ukončená už pred 24 hodinami keď som si z teba a vesnickoslava a inej diskusnej hávedi robil srandu, takým spôsobom, že ste nikto nevedeli relevantne zareagovať nejakými suvíslými argumentami ale uchýlili ste sa k osobným invektívam a národnostným urážkam. Maj sa sa filozofický mysliteľ Whoossaines, bez teba tu bude smutno. *9*
    Tilwaen: Teší ma tvoja starosť o moje vyžehlené prádlo a plnú chladničku. Odkiaľ si mimochodom vyčítala takéto "fakty" milá dáma? :) Okej nebudem brať ohľad nato, že konfabuluješ jedna radosť a snažíš sa mi vnuknúť tvoje vlastné zcestné myšlienky ohľadom týmovej hry, ale môžem ťa ubezpečiť že sa ti to nepodarí. Apropo, aby sme sa vrátili ku jadru témy, mám na teba jednu skromnú otázočku ak dovolíš, čo si pod "týmovou" hrou predstavuješ ty? :+)
    Nemusíš odpovedať, aj žiadna odpoveď sa dá považovať za odpoveď, najmä keď je od nežnejšieho pohlavia. Vopred sa ospravedlňujem ak som sa ťa nejako dotkol mojími nemiestnymi poznámkami ohľadom žehlenia alebo varenia, no neodolal som kvôli tomu, že si pchala ten svoj zvedavý nosík do diskusie, kde evidentne hraješ druhé husle, ale nevadí, snáď mi odpovieš na otázku. Teším sa na slušnú a bohatú diskusiu, ahoj.
  • Jack1947
    Max tak vrtulniky, pozemni technika a pechota *15* , nevim treba jsem byl liny.
  • Mato1987
    aj tak ti neverím :) už máš navarené a požehlené? *1*
  • Mato1987
    No ty sa ale máš, zároveň aj ľutujem tvojho "zlatého partnera". Musí to mať s tebou určite veľmi náročné *5*
  • Tutorial na řízení ve hře jako je battlefield??? To snad ne... vždyť jen držíš W nebo S pro řízení plynu... Panebože... Pochopil bych, že člověk neodletí s letadly ve Flight Simulatoru, ale tady... no nic...
  • Tilwaen
    Co prosím? To byla reakce na Veskoslava, ne na Tebe *3*
  • Tilwaen
    Dnes nemusím, Mato, s tím mi pomohl můj zlatý partner *3*
  • Tilwaen
    Ne, nenudím se, Mato, právě díky podobným diskuzím - pokud Ty ano, tak si klidně vařit a žehlit běž sám, občas se mamce pomoc šikne *3*

Sám ses ptal Whoossaina výše, zda ví, co si pod týmovou hrou představuješ Ty. Vzhledem k tomu, jaký názor zde evidentně zastáváš - že je naprosto v pořádku nehledět na zbytek týmu a klidně mu (byť i neúmyslně) škodit, protože Ty sis přeci hru zaplatil - se Tě zkrátka ptám, jak vypadá týmová hra podle Tebe. Máš jedinečnou možnost nám tuto domněnku, doteď Tebou tak prezentovanou, jednoduše vyvrátit tím, že mi normálně odpovíš, a Ty tuto skvělou příležitost prostě zahodíš a pošleš mě bez jakékoliv souvislosti žehlit - pak něco někomu vykládej o "inteligentných argumentov odo mňa" *15*
  • Whoossain
    Děláš si kozy *1* Prej že "inteligentných argumentov odo mňa". A prej že si mám najít práci a přestat žít z prachů rodičů a ostatní plky, co jsi napsal. Ty, jako naprostej diskuzní buran a tragéd poznáš, že nemám práci a žiju z peněz rodičů a nemám kamaqrády a spoustu dalších věcí. Tohle je "psychic detective" (je mi 33, píšu ti v rámci zaměstnání, učil jsem se natolik dobře, že nemusim do práce chodit i v sobotu a neděli a od rodičů jsem neviděl ani korunu od svých 21 let, těší mě a svoji detektivní praxi si budeš muset ještě řádně prohloubit). Sám uznáš, že s člověkem, kterej píše takový voloviny, jako ty, apk nemá cenu diskutovat nad významem cizích slov (šovinizmus je pochopitelně použitý v naprosto správnym kontextu, neboť v obecnym slova smyslu znamená nadřazenost, kterou svým komentářem jednoznačně naznačuješ, protože vyjadřuješ doměnku, že videohry jsou pro muže a vaření a žehlení pro ženy, což už pochopitelně dávno neplatí, ale to u vás, ve stodole na slamníku nevíte, k vám dorazí železnice někdy na přelomu příštího desetiletí). Sice jsi mě teď slušně pobavil, ale vážně už to začíná být trochu stereotypní a proto tuhle diskuzi s tebou z mojí strany ukončuju. Zdar, ty teamplayere...
  • Mato1987
    no tak se vybul pepo, utři si slzy a popojed dál *14*
  • Mato1987
    kryptonix: najprv som si myslel, že nemá žiadny význam reagovať na tento nonsens čo si tu vypotil. Ale kedže mám momentálne troška volného času tak sa ti s radosťou budem venovať. Vieš mi vysvetliť ako ja "kazím hru" druhým keď nehrám ako to je stanovené v nejakých nepísaných pravidlách? Ako si dospel k záveru že mám komplex menejcennosti a ja som nemal čo i len tušenia že v počítačových hrách sa dá a to citujem "masírovať svoje ego" :D:D:D Ďalej ťa poprosím popísať podrobne čo si predstavuješ pod pojmom "troll". Nerád sa s tým chválim, no v tomto prípade budem musieť spraviť výnimku a uviesť veci na pravú mieru, ja mám za sebou dve vysoké školy, píšem to preto, aby si pochopil, že ja si nepotrebujem ako si ty "odborne" poznamenal "masírovať svoje ego v počítačovej hre".
    Teším sa na peknú diskusiu bez osobných invektív a dúfam, že budeš schopný zodpovedať všetky otázky, ktoré som ti položil.
    Zatial sa maj.
    Vokurka: Ahoj, som rád, že nám tu popisuješ tvoje osobné potreby a súkromné labužnícke aktivity na návštevách, no my sa tu teraz bavíme o betafieldu, takže ťa poprosím aby si z tejto diskusie odišiel.
  • Mato1987
    Whoossain: ja ti ale musím teraz riadne ležať v žalúdku keď si takto nasratý :D Ale páči sa mi, že neustále konfabuluješ ďalej a tváriš sa ako silne egoistický pánko, no pravda je taká, že vyznievaš skôr ako tajtrlík :) čo má šovinizmus spoločného so zaužívanými rodovými stereotypmi to teda fakt neviem, mal by si si lepšie naštudovať slovníkch cudzích slov predtým než niečo takéto inkoherentné vypustíš do éteru. Zapamätaj si filozof, že úražky tu písal hlavne vesnickoslav a najmä ty, keď si nezvládol ten nápor na tvoje internetové ego formou inteligentných argumentov odo mňa na tvoju adresu. Jednoducho zabudni nato a posuň sa v živote ďalej, browsovanie betafield fór a debatovanie na internetových diskusiách ti peniaze do osobnej kasičky neprinesú môj milý pepa z depa, tak šup šup hľadať si prácu a necucať rodičov.
    Styx: súhlasím, obaja filozofi vesnickoslav a whoossain musia byť životom riadne bití, keď sa vedia realizovať len na internetových diskusiách a ešte k tomu takto chabo, že nevedia prešťať ani samých seba :)
  • Mato1987
    Nie som vôl a už v žiadnom prípade ty vôl. Tak sa môžeš baviť so svojími kamošmi ak nejakých máš samozrejme, čo silne pochybujem, vieš ja na rozdiel od teba pracujem celý týždeň od pondelka do nedele, ja nesedím doma na prdeli a kontrolujem betafield fóra ako nejaký tajtrlík ako ty. Nezabudni mi potom dať echo ohľadom tej filozofickej úvahy o betafielde čo sa chystáš vydať, rád si ju prečítam. maj sa tajtrlík :)
  • tonnymontana
    BF3 me nezaujal, nahral jsem par hodin a pro me hra byla dosti neprehledna + hitboxy jsou ve hre podle me absolutne spatne udelane az nechapu jak to mohlo projit. alůe na druhou stranu chapu ze to nektere lidi bavi stejne jako cod kde se da vytknout hodne veci. kdyz uz chci nejakou hru podobneho razeni , sahnu po starsim dile battlefieldu nebo po CSku. Bf4 podle me bude hodne podobnej BF3 a clovek ktery ted hraje na stredni detaily si zmen v grafice moc nevsimne jelikoz ultra nastaveni nehrozi ani ve 4ce. kdyby se jim alespon podarilo udelat spravne hitboxy a prehlednejsi boje, odpustil bych jim i hromadu scriptu. uvidime ale z videjek mam pocit ze me bf4 bohuzel neprekvapi.

k tem vrtulnikum a letadlum, jsem rad ze ma clovek moznost se to naucit, kdyz jsem hral mapu s letec. technikou, hodne casto si to lidi chteli zkusit a let byl v podstate jen kamikadze styl bez jakekoliv obrany a bez jakehokoliv prinosu pro team. tento krok k nauceni hracu s technikou je super. navic jsem ted cetl ze vrtulniky budou letat v jine rovine nez stihacky coz je urcite velice zajimavej krok a jen ho podporuji. pokud by se BF4 povedlo udelat alespon zajimave souboje s vojenskou technikou byl by to pro me mensi duvod hru prinejmensim zkusit az bude ke koupeni s DLC a ve forme premium za par babek.

netroufl bych si nikoho odsuzovat za to ze ho hra bavi ale ty hitboxy a prehlednost map + bugy je proste holej fakt s kterym nejde polemizovat. to uz mi i v nekterych dilech codu prisly ty hitboxy daleko presnejsi, a to se nebavim o CSku kde je to opravdu velice presne a vase skore zalezi spise nez na stesti tak na odehranych hodinach.
  • To bys nepochopil ale ja diky tomu na Kharg Islandu nekolikrat prezil a captchul s mym Ah-6J vlajku. To je vyssi skola. Ono kdyz si zamereny Tunguskou, doslo ti ECM a jsi blizko skladiste na Dcku o ktere se prave bojuje, zaletim dirou dovnitr pricems udelam otocku a zkosim ty 2 rusaky s RPGckem co se kryli za betonovou zdi, ktere jsem letmo videl pri jejim preletu. Pokud jsi pilot stylem letim rovne dopredu porad ve stejne vysce primo na vlajku kde sjou tanky tak GL. Mam v Ah-6J 16 000 killu, W/L nekde kolem 4 a tisice vlajek jak defovanych tak captchnutych. Prulet delnickou budkou me parkrat zachranil od laserem navadene strely kdyz me chytnuli off-guard a taky je to machrovinka, doda to teamu sebevedomi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit