Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 4 bude mít tréninkový polygon pro vozidla
4.9.2013 | Aleš Smutný
181 příspěvků
-
Moc bych uvítal tutorial pro řízení stíhaček a vrtulníků. Oboje jsou to smrtící stroje, žel bohu je používám stylem vzlétnu, letím, vyskočím a s padákem dopadnu na zem. Neumím to a nechci zbytečně kazit ostatním hru tím, že s nima budu pravidelně padat:)
-
-
Tutorial na řízení ve hře jako je battlefield??? To snad ne... vždyť jen držíš W nebo S pro řízení plynu... Panebože... Pochopil bych, že člověk neodletí s letadly ve Flight Simulatoru, ale tady... no nic...
-
Ty vyskočíš s padákem. Já zdechnu hned při startu. *15* *15*
-
Pokud nechces ostatnim kazit hru...tak do toho pokud to neumis NELEZ...Bo vzit ji a vyskocit je uplne k nicemu..
-
Tutoriál pro letecký jednotky bude taky, v jednom videu o tom mluvil vývojář. *3*
-
no tim ze je vemes, 10 sekund letis a pak vyskocis, nechas je rozflakat a ostatni pak musi cekat na respawn svymu teamu taky moc nepomahas :)
-
-
To je fakt. Ale i tak není špatný, že u hry někdo podobně přemýšlí a uvažuje, jestli se vůbec vyplatí zabírat plac v technice, když v tom jsem lama. Není větší průser, než když tým neudrží pozice jen proto, že nějaká guma vezme letadlo nebo tank a pak s ním mimo jiné místo podpory pěchoty při střetech s těžkou technikou, lítá kdesi nad lesíkem nebo krosí skalky a snaží se to ukočírovat. Na druhou stranu je asi taky dobrý trochu ty svoje postoje přizpůsobovat situaci na mapě - pokud jsem jedinej, kdo se zrovna objeví v základně a stojí tam volný letadlo a vím, že je někde opodál potřeba ho nasadit, tak na něj jen čumět nebudu, že jo.
-
-
Jako umí "ukočírovat" stíhačku. Ale fakt jenom kroužím na bitevním polem a první, trochu zkušenější mě s nepřátelskou stíhačkou sundá. Navíc vypouštění klamných cílů není občas to pravé ořechové proti pozemním cílům *1*
-
-
Opet, jsem se "zacetl" pekna diskuse. *3*
-
choď si radšej zahrať sokobana, bf3 nie je evidentne pre teba.
-
-
ááá už sme doma stará mama, po naštrbení internetové ega velkého vesnickoslava sa pán egomaniak rozhodol reagovať spôsobom jeho vlastným, teda "urážať" slovenských prispevovateľov tým, že ich označí za "salašníkov".
Vďaka vesnickoslav, deň mi hneď pripadá krajší. -
A ty jdi s prominutím do prdele;) To nemáte tam u Vás salašáků nějaký server o hrách?;) Nevěřil jsem, že se snížím k těm urážkám, ale ty jsi evidentně dost veliký hlupák;)
-
-
-
-
-
a komu tým kazíš hru prosím teba pekne? veď na to to tam je aby si sa s tým naučil lietať, vykašli sa na druhých a hraj sa s tým koľko len budeš chcieť, ja som mal tiež velké problémy nájsť si tú správnu senzitivitu v lietadlách a helikoptérach po hodine resp hodine a pol som vedel už ako tak lietať a zostrelovať nepriateľské vozidlá, velmi mi vtedy pomohla aj jedna coop misia vo vrtulníku. A ak sa ti nedarí vzlietnuť bez toho aby ťa nejaký poondiatý try hard pánko sejmul hneď po vzlietnutí tak sa pripoj na prázdny server a môžeš to skúšať do haleluja.
-
-
Třeba tím, že ten stroj zaberu někomu, kdo s ním umí a za druhé vrtulníky slouží i jako vysazovací pozice pro tvé družstvo, čím v podstatě znemožním přesun svých jednotek rychlejším způsobem.
-
-
Já to řešil tak, že jsem chodil na servery, kdy bylo označení noob, nebo kde nikdo nebyl. Tak jsem se naučil lítat já. Noob z humble bundelu.
-
-
Asi budu taky zkoušet no:) Ale až bude čas.
-
-
mňa by viacej zaujímalo ako si na tom ty, poznáš nejakú inú činnosť? :)
-
Znáš Ty vůbec ještě nějakou jinou činnost, že se takto stále musíš opakovat? *4*
-
aj tak ti neverím :) už máš navarené a požehlené? *1*
-
Co prosím? To byla reakce na Veskoslava, ne na Tebe *3*
-
Tilwaen: tak potom sme tu takí dvaja :) prestaň si špiniť do gágora milá dáma
*14* -
Koukám, že máš všude tady v diskuzi takový všetečný ocásek... *15*
-
mne pripadá, že voľného času máš viace než dosť, tak sa tu láskavo nevyhováraj a neklam a šup šup von z tiscali.games.cz diskusie(aj tak budeš mať zakázaný prístup do niekoľkých hodín) a pripojiť sa na nejaký noob serveri zapilotovať si :)
-
-
Aj to je možnosť :) Tak vesnickoslav, šup šup vyfiltrovať si noob serveri a môžeš si lietaď v lietadle alebo helikoške až do aleluja *5*
-
-
Tohle je pitchovina. Battlefield je hra a podstatou hry je se bavit. Nějaký "padej z heliny, protože já to umím líp", s tím se může jít každej vycpat. Ať si počká. Když nebudeš trolit a nezabereš si helinu na celý kolo jenom pro sebe, tak vo co go? Jestli kvůli tomu někdo pindá, tak má problém především sám se sebou. Takový elitáře fakt nesnášim.
A představa, že by tvůj tým nějak výrazněji prohrál kvůli tomu, že si sebereš transportní helinu nebo jeden jet, je docela dost směšná. A pokud ti to přeci nedá, tak běž trénovat na prázdnej servr. -
-
Ale já nehraji s anonymními lidmi, ale se svými kamarády a když máš server pro 16 lidí, tedy 8 na 8 a ty zničíš dvě transportní helikoptéry, tak asi dáš výhodu nepřátelskému týmu ne? Na klasickém publicu mě to tolik nežere, ale když nemusím, tak se raději svezu s někým, kdo to umí pilotovat. Protože zaprvé vím, že nespadnu pakliže nás nesundaji, zadruhé mnohdy mám palubní kulomet a za třetí nebráním transportu dalších lidí s družstva, což u některých módů je rychlý přesun důležitý. Hra má bavit, to ano. Ale to neznamená, že když to baví mě, tak to baví i ty ostatní lidi, co hrají se mnou, kdy budu pernamentně likvidovat vzdušnou podporu svým neuměním:)
-
-
tak si "klasický tutorial pro hloupé", ktorý by ti určite sadol ako riť na šerbeľ, vytvor sám, napoj sa na prázdny alebo plný noob server a lietaj si a skúšaj si rôzne 1337 taktiky až do zbláznenia.
Tvoj šéf je háklivý na to, že píšeš do diskusie na tiscali.games.cz a že nevieš hrať betafield 3? Nevolá sa tvoj šéf Emil Christensen?
Prestaň už prosím ťa konfabulovať, lebo sa čím ďalej tým viacej strápnuješ a urážaš svoje vlastné internetové ego. -
Protože mě to defacto nenapadlo:) A raději bych uvítal i klasický tutorial na ovládání pro "hloupé" jako jsem já. No sice s kamarády hraji a hraje se mi dobře, ale víš jak to je. Něco uděláš špatně, něco uděláš tam a už na TS po Tobě řvou, proč leží mrtví vedle tebe v trávě a ty je neoživíš:-D A čas mám bohužel už jenom dneska, pak odjíždím do 15.9 do Německa a nebudu ani psát tady. Můj šéf je na to strašně háklivý.
A Mato neotravuj;) A pakliže toto nepovažuješ za urážení, tak jsi opravdu pouhý hlupák:) Nic víc. Všechny lidi, s kterými hraji, tak znám osobně. Jsme z jednoho města.... -
Radioaktivni_surikata: veď ho nechaj tak, on predsa s "anonymními lidmi" nehraje, on sa domnieva, že tí jeho kamarádi sú v podstate jeho reálni kamaráti no v celkovej podstate sú to len ďalší z radu "anonymných lidí". Taký mierny paradox :)
-
Tak se to nauč na jiným servru, co ti brání párkrát nehrát s kamarády, ale na publicu nebo se potrénovat na prázdným servru? Stejnak půlka těch opičáků uteče z basu v prázdným jeepu, tak jakápak mobilita. Podle příspěvků tady v diskuzích máš času víc než dost, protože ať otevřu co otevřu, tak tam držíš nadpoloviční většinu komentářů. Navíc pokud hraješ s opravdovými kamarády, tak by taky mohli mít nějaký to pochopení, ne? Nic proti, ale jestli je pro tebe problém vyřešit takovou prkotinu, tak to máš asi dost stresuplnej život.
-
-
Presne toto som sa mu snažil vysvetliť, no ako vidíš, človiečik je tak psychicky na dne, že sa ukvapil k urážkam a invektívam :)
-
-
Kdyby bylo víc takových hráčů, tak by se BF hrál hned mnohem líp. Poslední dobou (hlavně po vydání humblebundle) se hodně často stává, že si techniku obsazujou nezkušený hráči, který s AA nebo tankama dělají tak akorát blbosti na základně a zněmožňujou tak hru zbytku teamu. Sám s letadlama moc neumím (obzvlášť se stíhačkama) a taky by se mi hodil nějaký cvičný prostor, kde bych si moh vyzkoušet a vyladit nastavení profilu pro ovládání létajících vehiklů.
-
-
tak si teda kúpte server a vy dvaja si tam potom budete navzájom predčitávať aristotelove diela... *7*
-
Naštěstí hrajeme na servrech, kde mají přístup jenom Premium, tak tam moc lam jako já na lítání není:-D
-
-
Ejj ale si to riadne vykoumal :)
-
-
-
Myslim, ze na public serveru to moc resis, pulka gum tam se nad tim ani nepozastavi.
-
Battlefield nie je zameraný na to aby si pri ňom filozoficky uvažoval ale aby si sa zabavil.
-
-
Mínuskář: Nechaj ho tak, ak ho to baví, tak nech sa baví, keď nepozná iný spôsob sebarealizácie. :)
-
Hráči jako ty likvidujou teamově zaměřený hry a proto taky PC gaming vypadá tak, jak vypadá. Tohle je nešvar zavlečenej z konzolí. S*át na teamplay a mastit fragy. Smutný...
-
-
he/he: Je pochopitelný, že, pokud na server nebude neustále dohlížet admin, kterej bude na nespolupracující hráče patřičně reagovat, tak budou vždycky součástí komunity. Je ale pro způsob hry celkem limitující, jakou část komunity budou takoví hráči tvořit, protože do určitýho počtu je jejich přítomnost únosná a mnohdy je i vítanym zpestřením hry. Ale právě díky multiplatformnosti, zjednodušování ovládání a herních principů kvůli konzolím a s tím spojeným zpřístupněním herních titulů širší a širší veřejnosti navyšuje počet takových hráčů nad únosnou mez a díky nešikovný (nebo zcela chybějící) správě herních serverů pak kazí zážitek ze hry těm, který chtějí hrát temově (a že mám psolední dobou pocit, že jich je míň a míň). A jenom naokraj - to, že jsem několikrát zmínil zjednodušování a že ho připisuju na vrub multiplatformnosti a herním konzolím není snad nějaká moje nenávist k těmhle zařízením. Sám mám jak Xbox, tak PS3. Je to prostě fakt, protože možnosti ovládání u konzolí jsou prostě do značný míry omezený. A proto se jim musí multiplatformí titul přizpůsobit. A takový přizpůsobení si s sebou pak ten titul přináší i na PC.
-
Whoossain: Asi jsi jediný, kdo pochopil, jak se má hrád battlefield. Ostatní jsou jen tupá stvoření, ce se rozprchnou po mapě hned jak začne kolo *7*
-
he/he: Konečne rozumný názor múdreho človeka. ďakujem
-
Whoossain
Obecně je to pitomost - dost nestřízlivý názor. Nespolupracující a "nejádroví" jedinci byli v případě BF vždy běžnou součástí komunity už od 1942 a dále až do BC a tam poněkud ono "zlo" konzolí nezasáhlo. Postoj ke gameplayi ve hře může mít s možnostmi jednotlivých platforem sice něco málo společnýho, ale rozhodně bych to nevynášel do nebe jako stoprocentní a nezpochybnitelný fakt. Spíše je a bude problém se subjektivním vnímáním každýho jednotlivce a jestli si týmově hrát chce nebo ne a tomuhle se nevyhneš, i kdyby PC měli dělat ze zlata. BF na všechny platformy nabízí v základu stejnou hratelnost a atmosféru, to jak se kdo k nim postaví, je už problém dotyčnýho, ne toho, na čem hraje. Není pravidlem, že si na konzolích člověk neužije velmi slušných kooperativních bitev, přestože ještě nedosahují plný počet hráčů pro BF standard a mají o něco rychlejší tempo díky současnýmu konceptu hry. -
Whoossain: na koho si teraz reagoval? tieto vlákna sú niekedy fakt neprehľadné.
-
KennyB: som rád že to bereš s humorom :)
-
A? Co takhle nějaká argumentace místo vtípků? Co se pokusit vyvrátit fakta, který jsem uvedl. Ale o tom, že to jsou fakta, se moc polemizovat nedá, takže vám nic jinýho, než legrácky, nezbývá.
Edit:
Call of Duty v oblasti MP (ale pochopitelně i SP) zaznamenalo po technologický stránce nejen stagnaci, ale především v MP i obrovskej úpadek. Pamatuju si jako by to bylo včera když jsme hráli CoD1 nebo CoD2 na našich místních dedikovaných serverech, hráli jsme zápasy, učili se s kolegama z práce mapy nazpaměť, pozice, kde budou jednotlivý hráči atd. Dneska? Člověk by zaplakal. Takže spojení CoD a kompetitivnosti zvlášť v dnešní době je dost směšný. A BF? Ve trojce se z něj stala právě taková břečka pro masy, kdy si většina lidí dělá, co je napadne a vůbec se nestarají o úkoly a zbytek hráčů. Ale je fakt, že částečně za to může i způsob správy serverů, možnosti jejich nastavení atd. Dedikovaný servery zkrátka nic nenahradí. To, že se může kdokoliv připojit kamkoliv a nikdo nedohlíží na to, co tam dělá, je jednim z důvodů, proč je ta hra taková, jaká je... -
Whoossain a ako ty vieš, že nehrám Betafield 3 teamovo? Sem tam narazím na zopár pohodových chlapíkov, s ktorými si rád zahrám rush, kde vieme behom 15 minút odpáliť všetky mcomy takým spôsobom, že nepriateľský dezorganizovaný tým ani nevie zareagovať. Sem tam si zahrám aj s bráchom nejakú tú hardcore partičku aj dve kolá za sebou.
Na BF4 je vytváraný obrovský tlak zo strany takých try hard tajtrlíkov ako si ty, aby sa z toho stala kompetetívna nudná hovadina, ja budem len a len rád, keď sa battlefield nebude uberať cestou akú si zvolil counter strike či call of duty alebo halo. -
Mato: tak to je dobrý *1*
-
Mato1987: Ten, kdo nepochopil význam slova "teamová hra" by měl mastit SP a vůbec se nepřipojovat do hry více hráčů. Jinak já samozřejmě beru BF vážně, hráli jsme s naším teamem turnaje třeba na ESL a teď s netrpělivostí očekáváme, jestli se DICE a EA podaří odstranit spousty nedostatků, který v BF3 prakticky znemožňovaly kompetitivní hraní.
-
kennyB: http://i1.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/013/017/casual.jpg
Whoossain: http://static1.fjcdn.com/comments/PC+gaming+master+race+reporting+in+_66669fdfe7f49414c4dd606880196e78.jpg -
Nešvar zavlečenej s konzolí??? Zase další velkej pcčkář *7*
-
lol: To je pravda, ale je to právě kvůli multiplatfomitě řady titulů. Už nejednou jsem tu psal, že na konzolích se obecně hraje dost odlišnym způsobem. A vzhledem k tomu, že se spousta her vydává jak na PC, tak na konzole, tak právě na PC se zavléká způsob hraní z konzolí, protože konzole je zvlášť v oblasti ovládání stříleček poměrně omezená (proto taky z většiny dnešních FPS zmizelo dřív zcela běžný vyklánění). Konzole je zaměřáná primárně jako přístroj určenej pro zábavu, pro příležitosný (casual) hráče a širokou veřejnost. Tomu musí být uzpůsobený i multiplatformí tituly. A ta masovost a ústupky casual hráčům jsou pak zatažený i na PC.
-
Nerozumiem, nemajú hry tohto zamerania slúžiť skorej na odreagovanie a zabavenie sa? ten kto niečo ako battlefield berie vážne je pre mňa totálny idiot, ktorý vôbec nepochopil jej intenciu:)
-
To nema s konzolema podle me co delat. Driv proste hry nebyly masovou zalezitosti. Dneska hry hraje kdejake pako a plno deti, kteri pomalu jeste ani chodi neumi, ale uz hrajou hry.
-
-
Jasně. Filozoficky uvažovat nad tím, že defacto likviduji mobilitu svého týmu;) Víš, jak totiž nehraji s anonymními hráči, u kterých by mi to bylo úplně fuk....
-
-
Detrim: Tak potom sa tu budeme musieť všetci navzájom len ľutovať *1* *1* *5*
-
To se vážně tak hloupě Mato ptáš, kde urážíš? Ten příspěvěk je psán jako urážka a má tak i vyznět. Jazyk člověka je v tom opravdu vynikající, protože mnohdy nevinný příspěvěk obsahuje urážky. Zkus si to přečíst ještě jednou, co jsi napsal a možná pak ti dojde, jak jsi urážel;) A pokud ani potom ne, tak je mi Tě upřímně líto.
-
vesnickoslav: ďakujem , no ja preferujem skôr rozumne argumentovať bez akýkoľvek invektív k danej osobe, nezáleží na tom ći je daná osoba v nestabilnom psychickom rozpoložení alebo nie. Ja už z princípu nikoho nebonzujem no tvojim psychopatoidným výlevom tvojej roztrojenej osobnosti sa musí už stúpiť na krk, už to zašlo až príliš ďaleko.
-
Detrim: Kde si v tom mojom konkrétnom komentári, ktorý si mimochodom bez môjho dovlenia citoval našiel čo i len malý náznak urážky? *4*
-
No jo Mato. Začneš nadávat, vyvoláš hádku a ještě bonzuješ:) Smutné:)
-
"Neber si to za zlé, ale že je pravdou, že nemáš veľa kamarátov, ani sa ti nedivím, človek ti chce dať radu a ty mi na oplátku udeluješ cez nejaký externý program mínuská, musíš byť veľmi neštastný človiečik, je mi ťa aj ľúto."
Ty jsi začal urážet;) Tudíž doufám, že jsi to neopomenul napsat, že jsi vyvolal hádku;) -
Opäť ďakujem za slová chvály, no musím ťa sklamať, hlupák nie som.
Potrestanie v podobe dlhodobého banu ťa tentokrát určite neminie, kontaktoval som už jednotlivých adminov takže s komentovaním pod svojím originálnym aliasom tvojej syzofrenickej osobnosti máš útrum :) -
Neurážím Slovákly, hlupáku. Slováci jsou jedni z nejlepších lidí. To jenom ty jsi poněkud omezenec, co nechápe, že ne každý hraje stylem omyl a pokus a tím kazí hru ostatním. Ale žij si dál ve svém imaginární debilitě, že urážím Slováky;)
-
Uff tak toto smrdí nejakým potrestaním zo strany adminov, nielenže reaguješ extrémne prehnane , ty ešte k tomu všetkému urážaš slovenský národ a jeho obyvateľov. Spomeň si na to keď budeš navštevovať naše krásne Tatry pepku. Keď budeš v tatrách zavolaj mi a môžeme sa stretnúť osobne, rád ti to jasne, rozumne a v stručnosti vysvetlím :)
-
Jak říkám hlupáku, neotravuj;) Smiř se s tím, že jsi tu napsal srračky a když nechápeš, že prostě nerad kazím hru ostatním, tak hrej něco, kde to s prominutíš kurvíš jenom sám sobě. Chápeš to? Nebo tam u Vás v chatce pod Tatrami nebere pojem pochopení myšlenek druhých?
-
Ty si vážne stratený prípad. Ľutujem ťa aj keď si to nezaslúžiš. Nech tvoje internetové ego odpočíva v pokoji.
-
Mato, neotravuj;) Rady pro hlupáky si nech pro ty své pseudokamarády, co se jim zasmějí;)
-
Neber si to za zlé, ale že je pravdou, že nemáš veľa kamarátov, ani sa ti nedivím, človek ti chce dať radu a ty mi na oplátku udeluješ cez nejaký externý program mínuská, musíš byť veľmi neštastný človiečik, je mi ťa aj ľúto.
-
-
-
moc premyslis u kraviny jako je Shitfield...
-
-
asi tak.
-
-
-
-
-
To Mato: Jsi takový omezenec nebo i takový hlupák? To musí být radost Tě mít v MP.....To aby se člověk odpojil než být s omezencem, co hraje jenom na sebe....
-
-
S ktorou roztrojenou osobnosťou slávneho vesnickoslava teraz komunikujem?
-
-
Po kolikáte už to píšeš? Jsi takový hlupák nebo si skutečně myslíš, že každý, kdo je proti tvému hloupému názoru jsem já? Měl by ses jít léčit, na Slovensku máte spoustu skvělých lázní i blázinců.....
-
-
Tak moment, čo si teraz myslel pod pomenovaním "já"...apropo komunikujem teraz s tým pravým vesnickoslavom či si sa zabudol v tom zmätku odhlásiť z účty tvojej originálnej osobnosti?
Tu ale končí všetká doterajšia sranda, poslal som správy viacerým adminom týkajucich sa tvojích necitlivých silne urážlivých komentároch na adresu slovákov.
Máš toho teda už veľa na rováši človiečik neštastný.
Koľkáty ban v poradí to už bude ak sa smiem spýtať?
-
-
-
-
Mato1987: nech už těch blbých keců, kdo to má číst. Mínuska si zasloužíš. Kdybych hrál MP, tak jsi ten poslední, koho bych v týmu chtěl, podle těch hovadin co píšeš.
-
-
S ktorou roztrojenou osobnosťou slávneho vesnickoslava teraz komunikujem? Slušnosť káže sa v prvom rade predstaviť :)
-
-
trpíš schízou? Mám otázku, hraješ na pc nebo páčkovači ?
-
-
aha tak ty si sa ma chcel niečo spýtať? tak to prepáč, myslel som, že ma chceš urážať tak ako predošlá osobnosť vesnickoslavovej schizofrenoidnej osobnosti.
-
-
-
-
Skvělý nápad! Já osobně se přiznám že jsem naprostý amatér co se týče helikoptéry a když si do ní někdo se mnou jako pasažér sedl, opravdu jsem ho litoval. *13*
-
testovaci poylgon.. wtf
kedysi sme to volali offline mapa s botmi, ale to by bolo nehorazne tam take nieco davat -
No, když to tak čtu, tak se není čemu divit, že ten Battlefield vypadá tak, jak vypadá. Ono stačí, aby se v jednom šestnáctičlennym teamu sešli 2, 3 takový Matové a kennyB a je vymalováno... *1*
-
-
Nejdrsnější zážitky mám z Red Orchestry. Tam si nějakej trouba usmyslel, že chce Tigra sám pro sebe a jakmile mu někdo sednul na pozici střelce, tak byl schopnej stát celou hru na startu...
-
-
Jo, to jsou přesně tyhle de*ilové. Na BF se s tím setkávám čím dál častějc. Je to otravný a ještě díky tomu člověk zbytečně může prohrát celý kolo. Myslim, že by bylo fakt potřeba ne servery pořádně dohlížet a podobný retardy trvale banovat :-/
-
-
2-3 takový Matové a kennyB *1* Dneska je tu alespoň sranda *1*
-
-
Ja sa bavím kráľovsky :) Vesnickoslav už nezvládol ten perzistentný nápor na jeho internetové ego a jeho schizofrenoidnej osobnosti a pán filozofický myslitel zvaný Whoossainoles nedá stále pokoja a strápňuje sa podobným spôsobom ako jeho parťák vesnickoslav :)
-
-
ajáj, práve prehovoril filozofický myslitel zvaný Whoossainoles. :D
Daj mi echo keď vydáš nejakú filozofickú úvahu o betafieldu 3, rád si to prečítam *14* -
-
Přiznej si , ž jsi pro team přítěží, o kterou nikdo nestojí a že kazíš ostatním hru. Sebereflexe je vlastnost, která umožňuje lidem se rozvíjet. Třeba pomůže i tobě. Minimálně v tom, že přestaneš hrát teamově zaměřený hry, který očividně nejsou určený pro tebe, a začneš se věnovat jiný činnosti, ve který budeš moct vynikat. *5*
-
-
Ja stále nerozumiem odkial si nabral ten dojem, že nehrám betafield 3 "teamovo"? :) Vycucal si si to z prsta, či si využil veštiacu guľu? Môžem od teba teda v blízkej dobe očakávať betafield 3 úvahu?
-
-
Očividně si pod pojmem "teamová hra" představuješ něco diametrálně odlišnýho od toho, co to slovní spojění skutečně znamená. Soudím tak podle tvých vlastních komentářů. Cituji: "vykašli sa na druhých a hraj sa s tým koľko len budeš chcieť". Člověk, který hraje cokoliv teamově tohle nemůže napsat, protože ví, jak by jemu samotnýmu vadilo, kdyby měl v teamu někoho, kdo by "kašlal na druhých" *7*
-
-
Whoossain: Z tvojho písomného prejavu, kde chybuješ nie len v slovoslede ale zamienaš písmenká v slovách a nedodržuješ gramatiku, je evidentné že si nahnevaný, asi som trafil niekoľko krát klinec po hlavičke mojím predošlým rozumným a vysoko kvalifikovaným komentárom.
Tak a teraz pekne po porade, keď ťa mám na lopatkách , tak ťa už dorazím.
Ty si nielenže tajtrlík, hulvát a primitív, ty si k tomu všetkému ešte ten najhorší príklad porkytca akého som mal kedy tú česť stretnúť na internetových diskusiách. Ty tu ideš prednášať o nejakom "šovinizme" pojmu ktorému aboslútne ale absolútne nerozumieš a pritom si to ty kto je tu ten nechutný šovinista, či už sú to urážlivé vyhlásenia podnecujúce národnostnú neznášanlivosť generalizujúce celú skupinu na základe negatívnej subjetkívnej skúsenosti z minulosti. Si prachobyčajný primitívny mrzák, bez akejkoľvek štipky zdravej sebareflexie. Ty tu píšeš, že by si rád diskusiu ukončil, no ty si ešte stále neprišiel na to, že diskusia s tebou bola ukončená už pred 24 hodinami keď som si z teba a vesnickoslava a inej diskusnej hávedi robil srandu, takým spôsobom, že ste nikto nevedeli relevantne zareagovať nejakými suvíslými argumentami ale uchýlili ste sa k osobným invektívam a národnostným urážkam. Maj sa sa filozofický mysliteľ Whoossaines, bez teba tu bude smutno. *9*
Tilwaen: Teší ma tvoja starosť o moje vyžehlené prádlo a plnú chladničku. Odkiaľ si mimochodom vyčítala takéto "fakty" milá dáma? :) Okej nebudem brať ohľad nato, že konfabuluješ jedna radosť a snažíš sa mi vnuknúť tvoje vlastné zcestné myšlienky ohľadom týmovej hry, ale môžem ťa ubezpečiť že sa ti to nepodarí. Apropo, aby sme sa vrátili ku jadru témy, mám na teba jednu skromnú otázočku ak dovolíš, čo si pod "týmovou" hrou predstavuješ ty? :+)
Nemusíš odpovedať, aj žiadna odpoveď sa dá považovať za odpoveď, najmä keď je od nežnejšieho pohlavia. Vopred sa ospravedlňujem ak som sa ťa nejako dotkol mojími nemiestnymi poznámkami ohľadom žehlenia alebo varenia, no neodolal som kvôli tomu, že si pchala ten svoj zvedavý nosík do diskusie, kde evidentne hraješ druhé husle, ale nevadí, snáď mi odpovieš na otázku. Teším sa na slušnú a bohatú diskusiu, ahoj. -
Ne, nenudím se, Mato, právě díky podobným diskuzím - pokud Ty ano, tak si klidně vařit a žehlit běž sám, občas se mamce pomoc šikne *3*
Sám ses ptal Whoossaina výše, zda ví, co si pod týmovou hrou představuješ Ty. Vzhledem k tomu, jaký názor zde evidentně zastáváš - že je naprosto v pořádku nehledět na zbytek týmu a klidně mu (byť i neúmyslně) škodit, protože Ty sis přeci hru zaplatil - se Tě zkrátka ptám, jak vypadá týmová hra podle Tebe. Máš jedinečnou možnost nám tuto domněnku, doteď Tebou tak prezentovanou, jednoduše vyvrátit tím, že mi normálně odpovíš, a Ty tuto skvělou příležitost prostě zahodíš a pošleš mě bez jakékoliv souvislosti žehlit - pak něco někomu vykládej o "inteligentných argumentov odo mňa" *15* -
Děláš si kozy *1* Prej že "inteligentných argumentov odo mňa". A prej že si mám najít práci a přestat žít z prachů rodičů a ostatní plky, co jsi napsal. Ty, jako naprostej diskuzní buran a tragéd poznáš, že nemám práci a žiju z peněz rodičů a nemám kamaqrády a spoustu dalších věcí. Tohle je "psychic detective" (je mi 33, píšu ti v rámci zaměstnání, učil jsem se natolik dobře, že nemusim do práce chodit i v sobotu a neděli a od rodičů jsem neviděl ani korunu od svých 21 let, těší mě a svoji detektivní praxi si budeš muset ještě řádně prohloubit). Sám uznáš, že s člověkem, kterej píše takový voloviny, jako ty, apk nemá cenu diskutovat nad významem cizích slov (šovinizmus je pochopitelně použitý v naprosto správnym kontextu, neboť v obecnym slova smyslu znamená nadřazenost, kterou svým komentářem jednoznačně naznačuješ, protože vyjadřuješ doměnku, že videohry jsou pro muže a vaření a žehlení pro ženy, což už pochopitelně dávno neplatí, ale to u vás, ve stodole na slamníku nevíte, k vám dorazí železnice někdy na přelomu příštího desetiletí). Sice jsi mě teď slušně pobavil, ale vážně už to začíná být trochu stereotypní a proto tuhle diskuzi s tebou z mojí strany ukončuju. Zdar, ty teamplayere...
-
Whoossain: ja ti ale musím teraz riadne ležať v žalúdku keď si takto nasratý :D Ale páči sa mi, že neustále konfabuluješ ďalej a tváriš sa ako silne egoistický pánko, no pravda je taká, že vyznievaš skôr ako tajtrlík :) čo má šovinizmus spoločného so zaužívanými rodovými stereotypmi to teda fakt neviem, mal by si si lepšie naštudovať slovníkch cudzích slov predtým než niečo takéto inkoherentné vypustíš do éteru. Zapamätaj si filozof, že úražky tu písal hlavne vesnickoslav a najmä ty, keď si nezvládol ten nápor na tvoje internetové ego formou inteligentných argumentov odo mňa na tvoju adresu. Jednoducho zabudni nato a posuň sa v živote ďalej, browsovanie betafield fór a debatovanie na internetových diskusiách ti peniaze do osobnej kasičky neprinesú môj milý pepa z depa, tak šup šup hľadať si prácu a necucať rodičov.
Styx: súhlasím, obaja filozofi vesnickoslav a whoossain musia byť životom riadne bití, keď sa vedia realizovať len na internetových diskusiách a ešte k tomu takto chabo, že nevedia prešťať ani samých seba :) -
Divim se , že tě to ještě baví . Na takovéhle lidi nemá cenu ani reagovat . Evidentně se na něm příroda nepěkně vyřádila . *11*
-
To neni národnostní urážka, to je poukázání na to, že so chováš jak sedlák, pasák dobytka, co ho doma nenaučili slušně se bavit. A když to někoho nenaučil otec s matkou, tak ho to v průběhu života musí naučit cizí. Takovej je život, chlapečku. A ty tvoje šovinistický kecy o tom, že má jít někdo žehlit nebo vařit jsem nahlásil redakci a věřim, že bude patřičně jednat. Takový vidláci jako ty jenom zbytečně zaplevelujou diskuze a snižujou kvalitu webu jako celku. Nenapsal si tu ani jednu konstruktivní a věcnou připomínku, jenom samý urážky a posměšky, šašku...
-
Ale no tak, hádam si neprerušl kvôli tomu to svoje pregnantné filozofické rozjímanie betafield 3 :)
Pohoda, klídek a tabáček. Tie národnostné urážky si si mohol predsa len odpustiť, veď nie si nejaký pepa z depa ale si predsa filozofický myslitel zvaný Whoossainoles. *14* -
Ty bys potřeboval proplesknout, bačo. Si nějakej moc namistrovanej a drzej *16*
-
Tilwaen: nudíš sa ? :) choď navariť alebo požehliť a nečítaj tieto "zmysluplné" diskusie. Pomôžeš aj sebe a ostatných nebudeš otravovať svojími rádoby vtipnými otázkami :) *14*
-
Mato, tak nám pověz, co si pod tou svou týmovou hrou představuješ, když se tu tím tak oháníš - také by mě to zajímalo *3*
-
To je normalka, takovych lidi je BFko plny, jedina smysluplna hra je BF2 na soukromych serverech, kam chodej "provereny" hraci ... ta hra pak je uplne o necem jinym ... spawnes se u velitele, ten nechcipne prvni ranou, fungujou medici ... ceka se, az lidi naskacou do auta/tanku/... a postupuje se jako skupina ...
Uzasna vec, kdyz mas schopnyho pilota a strelce ve vrtulniku ... nadherne ovladas bojiste. -
Ako vieš čo si ja pod "teamovou hrou" predstavujem? :) Nie si snáď nejaký "psychic detective" , ktorý dokáže čítať myšlienky druhých přes počítač? *1* *15* *2*
-
-
-
-
-
-
Já bych spíše dodal jen must seeee-> http://youtu.be/KJIIgdSW6O4
-
Urcite plus, Mne nikdy v BF2 moc ty stihacky nesli, a neumim s nima az doted. *7*
-
-
a co ti branilo si zapnut mapu a trenovat to dovtedy az to nepojde. neni natom nic tazke je to arkada jak prase
-
-
Max tak vrtulniky, pozemni technika a pechota *15* , nevim treba jsem byl liny.
-
-
-
mato: povodne som nemal v umysle na teba reagovat, ale uz sa to neda. ad 1: co ti hovori pojem timova hra? je totiz dost ludi, ktorych bavi hrat v time so vsetkym, co k tomu patri ( krytie, support od inych nielen classov, ale aj mechanizmov )? ad 2: ako konzoly ovplyvnili ovladanie? zjednodusenie v zmysle natlacenia co najviac akcii na jedno tlacidlo ( ak hra rozhodne za mna, ze vykona akciu a vyberie nevhodnu, tak to dokaze nastvat ). a ad 3: spominana komunita - porovnaj si ( co do stylu hrania ) lubovolny bf ( spominana timovost ) a napr. cod ( tie su na odreagovanie ). Prakticky odlisne zanre a teda nemozes od jedneho cakat druhe.
-
-
Ahoj Odin, no aby bola moja reakcia koherentná, budem sa snažiť reagovať v jednotlivých bodoch ako ty
1. čo ťa je s prepáčním do toho, čo mi hovorí pojem "tímová hra", ano napísal som to naschvál v úvodzovkách, lebo sa mi páči tvoja gramatika.
2. čo ja mám s tým ako konzoly ovplyvnili ovládanie? :) prečo sa s touto otázkou obraciaš na mňa, prímárneho PC hráča?
3. OK, prečo sa potom v cod konajú pravidelné "MLG" turnaje financované priamo od activision a rôznych iných sponzorov? a battlefield 3 turnaje boli tak sporadické, že by sa dali zrátať na prstoch jednej ruky.
BF a COD sú "prakticky odlišné žánre" ? :) A ja som si myslel, že obe hry sú brainless first person shooter záležitosti, bol som ja ale hlupák ... *7* -
Já se obávám, že tohle takový lidi nikdy nepochopí. Je to, jako by se mezi profesionální hokejisty postavili nějaký mátohy, co vlezou 2x za zimu na brusle. Nikdo by z takový hry neměl nic...
-
-
a preto existujú hokejové turnaje pre amatérov...ľudia prečo niekedy tak zaslepene uvažujete, veď si otvorte oči a myseľ a poprípade ak vám to váš inteligenčný kvocient umožnuje tak sa zamyslite nad týmito svojimi príspevkami prv než ich uverejníte a strápnite sa na plnej čiare pred verejnosťou...
-
-
Asi máš navíc problém porozumět psanýmu textu. Zkus popřemýšlet nad tím, co jsem chtěl asi svým komentářem říct (a proč de facto svým komentářem můj příspěvek potvrzuješ v domění, že ho nějak vyvracíš). Můžeš si k tomu pozvat i pár kamarádů, aby ti s tím pomohli. A už neotravuj, začínáš bejt nudnej a nic konstruktivního a pořevratnýho z tý sáhodlouhý diskuze s tebou nevzešlo *12*
-
-
Pozri sa sem pán filozofický myslitel zvaný Whoossainoles, ja viem že ti riadne musím ležať v žalúdku, kedže ťa musí neskutočne iritovať, že nedokážeš adekvátne reagovať na moje príspevky, ale to sa všetko spraví keď fyzicky a hlavne mentálne dospeješ *14*
-
-
No ty sa ale máš, zároveň aj ľutujem tvojho "zlatého partnera". Musí to mať s tebou určite veľmi náročné *5*
-
Dnes nemusím, Mato, s tím mi pomohl můj zlatý partner *3*
-
Tilwaen: s radosťou, už som si to dal aj vytlačiť a zarámoval som si to a vyvesil nad monitor.
Ja ti zase poradím aby si si dala pauzu od čítania "zmysluplných" diskusií a venovala sa radšej niečomu vhodnejšiemu, napr. praniu alebo vareniu. pápá
*14* -
Tohle mě pobavilo *1* Whossain skóruje, kde může.
Mato, Ty si dej tak pět let pauzu, po této době si znovu přečti to, cos sem napsal, a pak se styď *15*
Alespoň já bych se pak styděla číst po sobě něco takového.
-
-
-
-
-
-
Stačilo by, kdyby si člověk mohl vytvořit hru sám pro sebe s vozidlama alespoň na těch mapách co jsou v základní hře. (Viz. BF2, kde to šlo ať už SP nebo vlastní server). Ale tak i tohle je dobrý
-
-
hej viem čo máš na mysli, dedikovaný server, v bf2 sa dalo hrať s botmi všetky mapy :)
-
-
+ integrovat battlelog do hry.. no, toho se nedočkáme
-
-
nj, ale ak ti mám pravdu povedať, tak som si na battlelog už zvykol za tie roky, keď si spomeniem koľko problémov bolo s bf2 a bad company 2 server browserom, punkbusterom a všelijakým možným externým softwarom slúžiacim na overenie účtu ako gamespy klient a podobne....
-
-
jasně, já ho mám taky rád, ale přece jen by neškodilo mít možná obě varianty *1*
už aby tu byla beta *7* -
-
Nie som vôl a už v žiadnom prípade ty vôl. Tak sa môžeš baviť so svojími kamošmi ak nejakých máš samozrejme, čo silne pochybujem, vieš ja na rozdiel od teba pracujem celý týždeň od pondelka do nedele, ja nesedím doma na prdeli a kontrolujem betafield fóra ako nejaký tajtrlík ako ty. Nezabudni mi potom dať echo ohľadom tej filozofickej úvahy o betafielde čo sa chystáš vydať, rád si ju prečítam. maj sa tajtrlík :)
-
Ne, máš ji tam jenom ty, ty vole *7* Jinak termín startu beta testu je známej už hezkejch pár tejdnů a nechá se dohledat všude možně, zejména pak na webech a fórech zaměřenejch na BF3/BF4. Ale chápu, že práce s prohlížečem je pro někoho, kdo nerozumí psanýmu textu, celkem náročná činnost...
-
skrt: to je paráda, odkial máš mimochodom tieto presné informácie? lebo ja som sa ich ani za boha nevedel nikde dohľadať...ja mám ináč exclusive BF4 beta ikonu v my games tab v origine už od 21 augusta? aj ty ju tam máš?
-
Mato: beta bude od 1. 10. exkluzivni pro majitele BF3 Premium. a otevrena by mela byt o par dni pozdeji, takze premiaci dostanou drivejsi pristup o tech par dni. Mimo jine bude k dispozici predstazeni jiz od 28.9.
-
ja tiež, beta bf4 bude koncom septembra resp začiatkom októbra že?
-
-
-
-
-