Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 4 bude mít tréninkový polygon pro vozidla
4.9.2013 | Aleš Smutný
181 příspěvků
-
takova blbost stejne vsichni budeme hrat novej COD!!! *5*
-
-
stejne arma nebo red orchestra jsou lepší
-
-
Arma je massive bugfest a taktiež aj red orchestra, hral som obe, tak viem. Ale red orchestra je aj napriek tým všetkým bugom kvaliná hra, len ju už teraz nehraje tak veľa ľudí.
-
-
Si sežral enciklopedii? Ty víš vše ke všem tématum, že? Chytrolíne.
-
-
ejha, práve sa nám ozval sám Einštein pánové :D
-
-
-
ARMA 3 vlastně taky vychází nějak příští týden co? Ale téma "debil co killne 8 spoluhráčů protože neumí lítat s vrtulníkem" je aktuální i tam *1*
-
-
Jo no, to už tady dlouho nebylo *1*
-
Ty jsi,ale osel *7*
-
-
hej redakce, vazne ten filtr pro minuskare nezavedete? fakt bych to skryvani negativnich reakci uvital.. pripadne si vypnout i nektere lidi s pluskem.. tak 3-4lidi bych si s chuti vypnul.. diky..
-
-
To by diskuze ztratily, trochu smysl ne ? *4*
-
Vypneš lidi s plusem, vypneš lidi s mínusem... To by Ti tu pak nikdo nezbyl. A diskuze jsou tu to nejzábavnější, však? *4*
-
-
No nevim, občas to je spíš k pláči...
-
-
no tak se vybul pepo, utři si slzy a popojed dál *14*
-
-
-
To by nefungovalo
-
-
v heline som tak trochu pro-pilot, ale zaujala ma fíčura, kedy som hral na mape Paracel Storm a prišla búrka...malý Little Bird mi vtedy chytil vietor a pekne to s ním hádzalo, čo je geniálne :) takže učiť sa budú hráči asi až skutočne na bojisku pri poveternostných podmienkach
-
-
Bol si na gamescome? :) ak áno tak ti z celého srdca závidím *3*
-
-
bol bol...však Beta začína presne o mesiac, už sa neviem dočkať...tu sú inak moje dojmy z PC aj PS4 verzie
http://goo.gl/5FpyRb -
-
Večer si to prečítam :)
-
-
-
-
Když vidím ten legrační dětský pláč, mám chuť si tu xtou kopii CODu taky koupit a začít tam dělat kamikaze útoky pádem z oblohy.
-
-
To v BF3 moc nefunguje... alespon ne na obrnenou techniku.
-
-
Pokud to uz nepatchnuli, jinak takovy Su-35 s C4 na nose nebo dobre navedeny na cil dokaze tank znicit pri narazu nebo ho odmrstit x metru na strechu.
-
-