Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 4 bude mít tréninkový polygon pro vozidla
4.9.2013 | Aleš Smutný
181 příspěvků
-
Tilwaen: to vyznieva ako príkaz, ja ho s radosťou poruším :D
-
Koukám, že máš všude tady v diskuzi takový všetečný ocásek... *15*
-
Tohle mě pobavilo *1* Whossain skóruje, kde může.
Mato, Ty si dej tak pět let pauzu, po této době si znovu přečti to, cos sem napsal, a pak se styď *15*
Alespoň já bych se pak styděla číst po sobě něco takového. -
Vypneš lidi s plusem, vypneš lidi s mínusem... To by Ti tu pak nikdo nezbyl. A diskuze jsou tu to nejzábavnější, však? *4*
-
Mato, tak nám pověz, co si pod tou svou týmovou hrou představuješ, když se tu tím tak oháníš - také by mě to zajímalo *3*
-
Pokud si založíš vlastní server, tak ano, potom si ji můžeš hrát jak Ty chceš.
-
Urcite plus, Mne nikdy v BF2 moc ty stihacky nesli, a neumim s nima az doted. *7*
-
ejha, práve sa nám ozval sám Einštein pánové :D
-
BF2 som miloval,mal skvelu hratelnost.Pravdu povediac v BF3 sa bojim nasadnut do lietadla,je to omnoho tazsie.Velmi ma sklamala "smrt" v BF3 - padnuta ruka a ziadna fyzika.Hadam to v BF4ke opravia - v to dufam
-
Osobne si myslim (ako dlhorocny hrac BF2 + vsetkych pridavkov k BF3), ze prva realne zaujimava vec ohladne BF4 je vsemozne sklonovany "Levolution". Vsetko ostatne je kvazi ako vylepseny prvok z predoslych dielov, avsak "Levolution" sa zda byt vskutku zaujimavy. Otazne zase raz je, do akej miery to bude implementovane do samotnej hry. Dufam, ze to nebudu akurat same skripty a podobny sh1t.
Kazdopadne... od ohlasenia BF4 ide pre mna o prvu vecicku, ktora ma vazne zaujala. Snad to nebude to jedine, ehm *7* -
Si sežral enciklopedii? Ty víš vše ke všem tématum, že? Chytrolíne.
-
Arma je massive bugfest a taktiež aj red orchestra, hral som obe, tak viem. Ale red orchestra je aj napriek tým všetkým bugom kvaliná hra, len ju už teraz nehraje tak veľa ľudí.
-
ARMA 3 vlastně taky vychází nějak příští týden co? Ale téma "debil co killne 8 spoluhráčů protože neumí lítat s vrtulníkem" je aktuální i tam *1*
-
stejne arma nebo red orchestra jsou lepší
-
Jo no, to už tady dlouho nebylo *1*
-
Večer si to prečítam :)
-
Nech sa páči, môžeš si podať ruky s vesnickoslavom a Whoossainom, môžte sa rovno pripojiť na jeden server a filozoficky rozjímať betafield 3.
-
Ty jsi,ale osel *7*
-
Tak to je super zpráva:-) Konečně se naučím pořádně létat..
-
komu kazis hru? no vsetkym spoluhračom. takymto dementom davat len permabany.