Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je normalka, takovych lidi je BFko plny, jedina smysluplna hra je BF2 na soukromych serverech, kam chodej "provereny" hraci ... ta hra pak je uplne o necem jinym ... spawnes se u velitele, ten nechcipne prvni ranou, fungujou medici ... ceka se, az lidi naskacou do auta/tanku/... a postupuje se jako skupina ...

Uzasna vec, kdyz mas schopnyho pilota a strelce ve vrtulniku ... nadherne ovladas bojiste.
  • jasně, já ho mám taky rád, ale přece jen by neškodilo mít možná obě varianty *1*
    už aby tu byla beta *7*
  • testovaci poylgon.. wtf

kedysi sme to volali offline mapa s botmi, ale to by bolo nehorazne tam take nieco davat
  • Mato1987
    nj, ale ak ti mám pravdu povedať, tak som si na battlelog už zvykol za tie roky, keď si spomeniem koľko problémov bolo s bf2 a bad company 2 server browserom, punkbusterom a všelijakým možným externým softwarom slúžiacim na overenie účtu ako gamespy klient a podobne....
  • + integrovat battlelog do hry.. no, toho se nedočkáme
  • Mato1987
    Ja sa bavím kráľovsky :) Vesnickoslav už nezvládol ten perzistentný nápor na jeho internetové ego a jeho schizofrenoidnej osobnosti a pán filozofický myslitel zvaný Whoossainoles nedá stále pokoja a strápňuje sa podobným spôsobom ako jeho parťák vesnickoslav :)
  • Mato1987
    Ako vieš čo si ja pod "teamovou hrou" predstavujem? :) Nie si snáď nejaký "psychic detective" , ktorý dokáže čítať myšlienky druhých přes počítač? *1* *15* *2*
  • kennyB
    2-3 takový Matové a kennyB *1* Dneska je tu alespoň sranda *1*
  • Mato1987
    Pozri sa sem pán filozofický myslitel zvaný Whoossainoles, ja viem že ti riadne musím ležať v žalúdku, kedže ťa musí neskutočne iritovať, že nedokážeš adekvátne reagovať na moje príspevky, ale to sa všetko spraví keď fyzicky a hlavne mentálne dospeješ *14*
  • Nechapu lidi co jdou poprve litat na plnej server. Ja si vzdy i v BC2 prvni krucky odbyl na prazdnych serverech kde mi to po spawnu nikdo nesebral a mohl jsem si vozidla libovolne vybirat. Zadalsi, nerikejte prosim Z11 "LittleBird", na Paracel Storm zadny Ah-6J neni (coz je skoda protoze DICE zamerne znevyhodnuje neamericka vozidla - vetsi hitboxy, horsi manevrovani).

Nejde o nejaky polygon kde si noobici jednou sednou a nauci se, ze klavesou UP leti UP. Jde o vyzkouseni si letu na prazdnych serverech s konkretnimi mapami. V nejakem polygonu se nenaucite proletet skladisten se 180° otockou vevnitr nebo prulet delnickou budkou s 10cm rezervou na kazde strane, spravne odhady vzdalenosti a potrebnych rychlosti, rozmisteni prekazek do kterych se casto vrazi atd.
  • Mato1987
    hej viem čo máš na mysli, dedikovaný server, v bf2 sa dalo hrať s botmi všetky mapy :)
  • Mato1987
    tak si "klasický tutorial pro hloupé", ktorý by ti určite sadol ako riť na šerbeľ, vytvor sám, napoj sa na prázdny alebo plný noob server a lietaj si a skúšaj si rôzne 1337 taktiky až do zbláznenia.
    Tvoj šéf je háklivý na to, že píšeš do diskusie na tiscali.games.cz a že nevieš hrať betafield 3? Nevolá sa tvoj šéf Emil Christensen?
    Prestaň už prosím ťa konfabulovať, lebo sa čím ďalej tým viacej strápnuješ a urážaš svoje vlastné internetové ego.
  • Stačilo by, kdyby si člověk mohl vytvořit hru sám pro sebe s vozidlama alespoň na těch mapách co jsou v základní hře. (Viz. BF2, kde to šlo ať už SP nebo vlastní server). Ale tak i tohle je dobrý
  • Whoossain
    Asi máš navíc problém porozumět psanýmu textu. Zkus popřemýšlet nad tím, co jsem chtěl asi svým komentářem říct (a proč de facto svým komentářem můj příspěvek potvrzuješ v domění, že ho nějak vyvracíš). Můžeš si k tomu pozvat i pár kamarádů, aby ti s tím pomohli. A už neotravuj, začínáš bejt nudnej a nic konstruktivního a pořevratnýho z tý sáhodlouhý diskuze s tebou nevzešlo *12*
  • Veskoslav
    Protože mě to defacto nenapadlo:) A raději bych uvítal i klasický tutorial na ovládání pro "hloupé" jako jsem já. No sice s kamarády hraji a hraje se mi dobře, ale víš jak to je. Něco uděláš špatně, něco uděláš tam a už na TS po Tobě řvou, proč leží mrtví vedle tebe v trávě a ty je neoživíš:-D A čas mám bohužel už jenom dneska, pak odjíždím do 15.9 do Německa a nebudu ani psát tady. Můj šéf je na to strašně háklivý.

A Mato neotravuj;) A pakliže toto nepovažuješ za urážení, tak jsi opravdu pouhý hlupák:) Nic víc. Všechny lidi, s kterými hraji, tak znám osobně. Jsme z jednoho města....
  • Mato1987
    Radioaktivni_surikata: veď ho nechaj tak, on predsa s "anonymními lidmi" nehraje, on sa domnieva, že tí jeho kamarádi sú v podstate jeho reálni kamaráti no v celkovej podstate sú to len ďalší z radu "anonymných lidí". Taký mierny paradox :)
  • Mato1987
    a preto existujú hokejové turnaje pre amatérov...ľudia prečo niekedy tak zaslepene uvažujete, veď si otvorte oči a myseľ a poprípade ak vám to váš inteligenčný kvocient umožnuje tak sa zamyslite nad týmito svojimi príspevkami prv než ich uverejníte a strápnite sa na plnej čiare pred verejnosťou...
  • Whoossain
    Očividně si pod pojmem "teamová hra" představuješ něco diametrálně odlišnýho od toho, co to slovní spojění skutečně znamená. Soudím tak podle tvých vlastních komentářů. Cituji: "vykašli sa na druhých a hraj sa s tým koľko len budeš chcieť". Člověk, který hraje cokoliv teamově tohle nemůže napsat, protože ví, jak by jemu samotnýmu vadilo, kdyby měl v teamu někoho, kdo by "kašlal na druhých" *7*
  • Ty vyskočíš s padákem. Já zdechnu hned při startu. *15* *15*
  • Mato1987
    Ahoj Odin, no aby bola moja reakcia koherentná, budem sa snažiť reagovať v jednotlivých bodoch ako ty
    1. čo ťa je s prepáčním do toho, čo mi hovorí pojem "tímová hra", ano napísal som to naschvál v úvodzovkách, lebo sa mi páči tvoja gramatika.
    2. čo ja mám s tým ako konzoly ovplyvnili ovládanie? :) prečo sa s touto otázkou obraciaš na mňa, prímárneho PC hráča?
    3. OK, prečo sa potom v cod konajú pravidelné "MLG" turnaje financované priamo od activision a rôznych iných sponzorov? a battlefield 3 turnaje boli tak sporadické, že by sa dali zrátať na prstoch jednej ruky.
    BF a COD sú "prakticky odlišné žánre" ? :) A ja som si myslel, že obe hry sú brainless first person shooter záležitosti, bol som ja ale hlupák ... *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší