Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 4 bude mít tréninkový polygon pro vozidla
4.9.2013 | Aleš Smutný
181 příspěvků
-
vesnickoslav: ďakujem , no ja preferujem skôr rozumne argumentovať bez akýkoľvek invektív k danej osobe, nezáleží na tom ći je daná osoba v nestabilnom psychickom rozpoložení alebo nie. Ja už z princípu nikoho nebonzujem no tvojim psychopatoidným výlevom tvojej roztrojenej osobnosti sa musí už stúpiť na krk, už to zašlo až príliš ďaleko.
-
he/he: Je pochopitelný, že, pokud na server nebude neustále dohlížet admin, kterej bude na nespolupracující hráče patřičně reagovat, tak budou vždycky součástí komunity. Je ale pro způsob hry celkem limitující, jakou část komunity budou takoví hráči tvořit, protože do určitýho počtu je jejich přítomnost únosná a mnohdy je i vítanym zpestřením hry. Ale právě díky multiplatformnosti, zjednodušování ovládání a herních principů kvůli konzolím a s tím spojeným zpřístupněním herních titulů širší a širší veřejnosti navyšuje počet takových hráčů nad únosnou mez a díky nešikovný (nebo zcela chybějící) správě herních serverů pak kazí zážitek ze hry těm, který chtějí hrát temově (a že mám psolední dobou pocit, že jich je míň a míň). A jenom naokraj - to, že jsem několikrát zmínil zjednodušování a že ho připisuju na vrub multiplatformnosti a herním konzolím není snad nějaká moje nenávist k těmhle zařízením. Sám mám jak Xbox, tak PS3. Je to prostě fakt, protože možnosti ovládání u konzolí jsou prostě do značný míry omezený. A proto se jim musí multiplatformí titul přizpůsobit. A takový přizpůsobení si s sebou pak ten titul přináší i na PC.
-
Detrim: Kde si v tom mojom konkrétnom komentári, ktorý si mimochodom bez môjho dovlenia citoval našiel čo i len malý náznak urážky? *4*
-
Tohle je pitchovina. Battlefield je hra a podstatou hry je se bavit. Nějaký "padej z heliny, protože já to umím líp", s tím se může jít každej vycpat. Ať si počká. Když nebudeš trolit a nezabereš si helinu na celý kolo jenom pro sebe, tak vo co go? Jestli kvůli tomu někdo pindá, tak má problém především sám se sebou. Takový elitáře fakt nesnášim.
A představa, že by tvůj tým nějak výrazněji prohrál kvůli tomu, že si sebereš transportní helinu nebo jeden jet, je docela dost směšná. A pokud ti to přeci nedá, tak běž trénovat na prázdnej servr. -
No jo Mato. Začneš nadávat, vyvoláš hádku a ještě bonzuješ:) Smutné:)
-
"Neber si to za zlé, ale že je pravdou, že nemáš veľa kamarátov, ani sa ti nedivím, človek ti chce dať radu a ty mi na oplátku udeluješ cez nejaký externý program mínuská, musíš byť veľmi neštastný človiečik, je mi ťa aj ľúto."
Ty jsi začal urážet;) Tudíž doufám, že jsi to neopomenul napsat, že jsi vyvolal hádku;) -
Opäť ďakujem za slová chvály, no musím ťa sklamať, hlupák nie som.
Potrestanie v podobe dlhodobého banu ťa tentokrát určite neminie, kontaktoval som už jednotlivých adminov takže s komentovaním pod svojím originálnym aliasom tvojej syzofrenickej osobnosti máš útrum :) -
trpíš schízou? Mám otázku, hraješ na pc nebo páčkovači ?
-
Po kolikáte už to píšeš? Jsi takový hlupák nebo si skutečně myslíš, že každý, kdo je proti tvému hloupému názoru jsem já? Měl by ses jít léčit, na Slovensku máte spoustu skvělých lázní i blázinců.....
-
S ktorou roztrojenou osobnosťou slávneho vesnickoslava teraz komunikujem? Slušnosť káže sa v prvom rade predstaviť :)
-
S ktorou roztrojenou osobnosťou slávneho vesnickoslava teraz komunikujem?
-
To Mato: Jsi takový omezenec nebo i takový hlupák? To musí být radost Tě mít v MP.....To aby se člověk odpojil než být s omezencem, co hraje jenom na sebe....
-
Whoossain: Asi jsi jediný, kdo pochopil, jak se má hrád battlefield. Ostatní jsou jen tupá stvoření, ce se rozprchnou po mapě hned jak začne kolo *7*
-
he/he: Konečne rozumný názor múdreho človeka. ďakujem
-
Pokud nechces ostatnim kazit hru...tak do toho pokud to neumis NELEZ...Bo vzit ji a vyskocit je uplne k nicemu..
-
Neurážím Slovákly, hlupáku. Slováci jsou jedni z nejlepších lidí. To jenom ty jsi poněkud omezenec, co nechápe, že ne každý hraje stylem omyl a pokus a tím kazí hru ostatním. Ale žij si dál ve svém imaginární debilitě, že urážím Slováky;)
-
Mato1987: nech už těch blbých keců, kdo to má číst. Mínuska si zasloužíš. Kdybych hrál MP, tak jsi ten poslední, koho bych v týmu chtěl, podle těch hovadin co píšeš.
-
Uff tak toto smrdí nejakým potrestaním zo strany adminov, nielenže reaguješ extrémne prehnane , ty ešte k tomu všetkému urážaš slovenský národ a jeho obyvateľov. Spomeň si na to keď budeš navštevovať naše krásne Tatry pepku. Keď budeš v tatrách zavolaj mi a môžeme sa stretnúť osobne, rád ti to jasne, rozumne a v stručnosti vysvetlím :)
-
Mínuskář: Nechaj ho tak, ak ho to baví, tak nech sa baví, keď nepozná iný spôsob sebarealizácie. :)
-
Já se obávám, že tohle takový lidi nikdy nepochopí. Je to, jako by se mezi profesionální hokejisty postavili nějaký mátohy, co vlezou 2x za zimu na brusle. Nikdo by z takový hry neměl nic...