Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Skvělý nápad! Já osobně se přiznám že jsem naprostý amatér co se týče helikoptéry a když si do ní někdo se mnou jako pasažér sedl, opravdu jsem ho litoval. *13*
  • Mato1987
    ááá už sme doma stará mama, po naštrbení internetové ega velkého vesnickoslava sa pán egomaniak rozhodol reagovať spôsobom jeho vlastným, teda "urážať" slovenských prispevovateľov tým, že ich označí za "salašníkov".
    Vďaka vesnickoslav, deň mi hneď pripadá krajší.
  • Veskoslav
    Jak říkám hlupáku, neotravuj;) Smiř se s tím, že jsi tu napsal srračky a když nechápeš, že prostě nerad kazím hru ostatním, tak hrej něco, kde to s prominutíš kurvíš jenom sám sobě. Chápeš to? Nebo tam u Vás v chatce pod Tatrami nebere pojem pochopení myšlenek druhých?
  • Whoossain

Obecně je to pitomost - dost nestřízlivý názor. Nespolupracující a "nejádroví" jedinci byli v případě BF vždy běžnou součástí komunity už od 1942 a dále až do BC a tam poněkud ono "zlo" konzolí nezasáhlo. Postoj ke gameplayi ve hře může mít s možnostmi jednotlivých platforem sice něco málo společnýho, ale rozhodně bych to nevynášel do nebe jako stoprocentní a nezpochybnitelný fakt. Spíše je a bude problém se subjektivním vnímáním každýho jednotlivce a jestli si týmově hrát chce nebo ne a tomuhle se nevyhneš, i kdyby PC měli dělat ze zlata. BF na všechny platformy nabízí v základu stejnou hratelnost a atmosféru, to jak se kdo k nim postaví, je už problém dotyčnýho, ne toho, na čem hraje. Není pravidlem, že si na konzolích člověk neužije velmi slušných kooperativních bitev, přestože ještě nedosahují plný počet hráčů pro BF standard a mají o něco rychlejší tempo díky současnýmu konceptu hry.
  • Mato1987
    Ty si vážne stratený prípad. Ľutujem ťa aj keď si to nezaslúžiš. Nech tvoje internetové ego odpočíva v pokoji.
  • Veskoslav
    A ty jdi s prominutím do prdele;) To nemáte tam u Vás salašáků nějaký server o hrách?;) Nevěřil jsem, že se snížím k těm urážkám, ale ty jsi evidentně dost veliký hlupák;)
  • Veskoslav
    Mato, neotravuj;) Rady pro hlupáky si nech pro ty své pseudokamarády, co se jim zasmějí;)
  • Mato1987
    Whoossain: na koho si teraz reagoval? tieto vlákna sú niekedy fakt neprehľadné.
  • Mato1987
    KennyB: som rád že to bereš s humorom :)
  • mato: povodne som nemal v umysle na teba reagovat, ale uz sa to neda. ad 1: co ti hovori pojem timova hra? je totiz dost ludi, ktorych bavi hrat v time so vsetkym, co k tomu patri ( krytie, support od inych nielen classov, ale aj mechanizmov )? ad 2: ako konzoly ovplyvnili ovladanie? zjednodusenie v zmysle natlacenia co najviac akcii na jedno tlacidlo ( ak hra rozhodne za mna, ze vykona akciu a vyberie nevhodnu, tak to dokaze nastvat ). a ad 3: spominana komunita - porovnaj si ( co do stylu hrania ) lubovolny bf ( spominana timovost ) a napr. cod ( tie su na odreagovanie ). Prakticky odlisne zanre a teda nemozes od jedneho cakat druhe.
  • Whoossain
    A? Co takhle nějaká argumentace místo vtípků? Co se pokusit vyvrátit fakta, který jsem uvedl. Ale o tom, že to jsou fakta, se moc polemizovat nedá, takže vám nic jinýho, než legrácky, nezbývá.
    Edit:
    Call of Duty v oblasti MP (ale pochopitelně i SP) zaznamenalo po technologický stránce nejen stagnaci, ale především v MP i obrovskej úpadek. Pamatuju si jako by to bylo včera když jsme hráli CoD1 nebo CoD2 na našich místních dedikovaných serverech, hráli jsme zápasy, učili se s kolegama z práce mapy nazpaměť, pozice, kde budou jednotlivý hráči atd. Dneska? Člověk by zaplakal. Takže spojení CoD a kompetitivnosti zvlášť v dnešní době je dost směšný. A BF? Ve trojce se z něj stala právě taková břečka pro masy, kdy si většina lidí dělá, co je napadne a vůbec se nestarají o úkoly a zbytek hráčů. Ale je fakt, že částečně za to může i způsob správy serverů, možnosti jejich nastavení atd. Dedikovaný servery zkrátka nic nenahradí. To, že se může kdokoliv připojit kamkoliv a nikdo nedohlíží na to, co tam dělá, je jednim z důvodů, proč je ta hra taková, jaká je...
  • Mato1987
    Whoossain a ako ty vieš, že nehrám Betafield 3 teamovo? Sem tam narazím na zopár pohodových chlapíkov, s ktorými si rád zahrám rush, kde vieme behom 15 minút odpáliť všetky mcomy takým spôsobom, že nepriateľský dezorganizovaný tým ani nevie zareagovať. Sem tam si zahrám aj s bráchom nejakú tú hardcore partičku aj dve kolá za sebou.
    Na BF4 je vytváraný obrovský tlak zo strany takých try hard tajtrlíkov ako si ty, aby sa z toho stala kompetetívna nudná hovadina, ja budem len a len rád, keď sa battlefield nebude uberať cestou akú si zvolil counter strike či call of duty alebo halo.
  • kennyB
    Mato: tak to je dobrý *1*
  • Whoossain
    Mato1987: Ten, kdo nepochopil význam slova "teamová hra" by měl mastit SP a vůbec se nepřipojovat do hry více hráčů. Jinak já samozřejmě beru BF vážně, hráli jsme s naším teamem turnaje třeba na ESL a teď s netrpělivostí očekáváme, jestli se DICE a EA podaří odstranit spousty nedostatků, který v BF3 prakticky znemožňovaly kompetitivní hraní.
  • Mato1987
    kennyB: http://i1.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/013/017/casual.jpg
    Whoossain: http://static1.fjcdn.com/comments/PC+gaming+master+race+reporting+in+_66669fdfe7f49414c4dd606880196e78.jpg
  • Mato1987
    choď si radšej zahrať sokobana, bf3 nie je evidentne pre teba.
  • kennyB
    Nešvar zavlečenej s konzolí??? Zase další velkej pcčkář *7*
  • Whoossain
    lol: To je pravda, ale je to právě kvůli multiplatfomitě řady titulů. Už nejednou jsem tu psal, že na konzolích se obecně hraje dost odlišnym způsobem. A vzhledem k tomu, že se spousta her vydává jak na PC, tak na konzole, tak právě na PC se zavléká způsob hraní z konzolí, protože konzole je zvlášť v oblasti ovládání stříleček poměrně omezená (proto taky z většiny dnešních FPS zmizelo dřív zcela běžný vyklánění). Konzole je zaměřáná primárně jako přístroj určenej pro zábavu, pro příležitosný (casual) hráče a širokou veřejnost. Tomu musí být uzpůsobený i multiplatformí tituly. A ta masovost a ústupky casual hráčům jsou pak zatažený i na PC.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit