Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mato1987
    Bol si na gamescome? :) ak áno tak ti z celého srdca závidím *3*
  • Radioaktivni_surikata
    Tak se to nauč na jiným servru, co ti brání párkrát nehrát s kamarády, ale na publicu nebo se potrénovat na prázdným servru? Stejnak půlka těch opičáků uteče z basu v prázdným jeepu, tak jakápak mobilita. Podle příspěvků tady v diskuzích máš času víc než dost, protože ať otevřu co otevřu, tak tam držíš nadpoloviční většinu komentářů. Navíc pokud hraješ s opravdovými kamarády, tak by taky mohli mít nějaký to pochopení, ne? Nic proti, ale jestli je pro tebe problém vyřešit takovou prkotinu, tak to máš asi dost stresuplnej život.
  • Mato1987
    Ja stále nerozumiem odkial si nabral ten dojem, že nehrám betafield 3 "teamovo"? :) Vycucal si si to z prsta, či si využil veštiacu guľu? Môžem od teba teda v blízkej dobe očakávať betafield 3 úvahu?
  • life28
    v heline som tak trochu pro-pilot, ale zaujala ma fíčura, kedy som hral na mape Paracel Storm a prišla búrka...malý Little Bird mi vtedy chytil vietor a pekne to s ním hádzalo, čo je geniálne :) takže učiť sa budú hráči asi až skutočne na bojisku pri poveternostných podmienkach
  • Whoossain
    Přiznej si , ž jsi pro team přítěží, o kterou nikdo nestojí a že kazíš ostatním hru. Sebereflexe je vlastnost, která umožňuje lidem se rozvíjet. Třeba pomůže i tobě. Minimálně v tom, že přestaneš hrát teamově zaměřený hry, který očividně nejsou určený pro tebe, a začneš se věnovat jiný činnosti, ve který budeš moct vynikat. *5*
  • Mato1987
    mne pripadá, že voľného času máš viace než dosť, tak sa tu láskavo nevyhováraj a neklam a šup šup von z tiscali.games.cz diskusie(aj tak budeš mať zakázaný prístup do niekoľkých hodín) a pripojiť sa na nejaký noob serveri zapilotovať si :)
  • Mato1987
    Tak moment, čo si teraz myslel pod pomenovaním "já"...apropo komunikujem teraz s tým pravým vesnickoslavom či si sa zabudol v tom zmätku odhlásiť z účty tvojej originálnej osobnosti?
    Tu ale končí všetká doterajšia sranda, poslal som správy viacerým adminom týkajucich sa tvojích necitlivých silne urážlivých komentároch na adresu slovákov.
    Máš toho teda už veľa na rováši človiečik neštastný.
    Koľkáty ban v poradí to už bude ak sa smiem spýtať?
  • Já bych spíše dodal jen must seeee-> http://youtu.be/KJIIgdSW6O4
  • Mato1987
    ajáj, práve prehovoril filozofický myslitel zvaný Whoossainoles. :D
    Daj mi echo keď vydáš nejakú filozofickú úvahu o betafieldu 3, rád si to prečítam *14*
  • Veskoslav
    Asi budu taky zkoušet no:) Ale až bude čas.
  • To by nefungovalo
  • Mato1987
    Aj to je možnosť :) Tak vesnickoslav, šup šup vyfiltrovať si noob serveri a môžeš si lietaď v lietadle alebo helikoške až do aleluja *5*
  • Veskoslav
    Ale já nehraji s anonymními lidmi, ale se svými kamarády a když máš server pro 16 lidí, tedy 8 na 8 a ty zničíš dvě transportní helikoptéry, tak asi dáš výhodu nepřátelskému týmu ne? Na klasickém publicu mě to tolik nežere, ale když nemusím, tak se raději svezu s někým, kdo to umí pilotovat. Protože zaprvé vím, že nespadnu pakliže nás nesundaji, zadruhé mnohdy mám palubní kulomet a za třetí nebráním transportu dalších lidí s družstva, což u některých módů je rychlý přesun důležitý. Hra má bavit, to ano. Ale to neznamená, že když to baví mě, tak to baví i ty ostatní lidi, co hrají se mnou, kdy budu pernamentně likvidovat vzdušnou podporu svým neuměním:)
  • Whoossain
    No, když to tak čtu, tak se není čemu divit, že ten Battlefield vypadá tak, jak vypadá. Ono stačí, aby se v jednom šestnáctičlennym teamu sešli 2, 3 takový Matové a kennyB a je vymalováno... *1*
  • Mato1987
    aha tak ty si sa ma chcel niečo spýtať? tak to prepáč, myslel som, že ma chceš urážať tak ako predošlá osobnosť vesnickoslavovej schizofrenoidnej osobnosti.
  • Mato1987
    Detrim: Tak potom sa tu budeme musieť všetci navzájom len ľutovať *1* *1* *5*
  • Cosi
    Já to řešil tak, že jsem chodil na servery, kdy bylo označení noob, nebo kde nikdo nebyl. Tak jsem se naučil lítat já. Noob z humble bundelu.
  • Mato1987
    Presne toto som sa mu snažil vysvetliť, no ako vidíš, človiečik je tak psychicky na dne, že sa ukvapil k urážkam a invektívam :)
  • hej redakce, vazne ten filtr pro minuskare nezavedete? fakt bych to skryvani negativnich reakci uvital.. pripadne si vypnout i nektere lidi s pluskem.. tak 3-4lidi bych si s chuti vypnul.. diky..
  • To se vážně tak hloupě Mato ptáš, kde urážíš? Ten příspěvěk je psán jako urážka a má tak i vyznět. Jazyk člověka je v tom opravdu vynikající, protože mnohdy nevinný příspěvěk obsahuje urážky. Zkus si to přečíst ještě jednou, co jsi napsal a možná pak ti dojde, jak jsi urážel;) A pokud ani potom ne, tak je mi Tě upřímně líto.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší