Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 4 bude mít tréninkový polygon pro vozidla
4.9.2013 | Aleš Smutný
181 příspěvků
-
takova blbost stejne vsichni budeme hrat novej COD!!! *5*
-
bol bol...však Beta začína presne o mesiac, už sa neviem dočkať...tu sú inak moje dojmy z PC aj PS4 verzie
http://goo.gl/5FpyRb -
skrt: to je paráda, odkial máš mimochodom tieto presné informácie? lebo ja som sa ich ani za boha nevedel nikde dohľadať...ja mám ináč exclusive BF4 beta ikonu v my games tab v origine už od 21 augusta? aj ty ju tam máš?
-
A zase som hlupáčik? mám dojem, že práve prechádzaš fázou určitej sebareflexie a konečne prichádzaš na to, že hlúpak si tu v tejto "zmysluplnej" diskusii práve ty vesnickoslav, veď už konečne pochop, že cez internet ma nikdy nepreštíš :)
-
Mato: beta bude od 1. 10. exkluzivni pro majitele BF3 Premium. a otevrena by mela byt o par dni pozdeji, takze premiaci dostanou drivejsi pristup o tech par dni. Mimo jine bude k dispozici predstazeni jiz od 28.9.
-
Víš hlupáčku, pakliže máš server, kde máš jasné daná pravidla, tak co se asi stane při porušení? Ale jak Tě tak čtu, tak ty jsi ten, který nedodržuje absolutně nic, týmová práce ti neříká taky nic, hlavně, když ty se bavíš, že? A o to jde, že? Zaplatil jsem to, tak se bavím. Co na tom, že série Bf nikdy není o jednotlivci:)
-
"správne, tak je to správny, kázeň musí býť !!!" *7*
-
Vesnickoslav, opäť ti poradím, aj napriek tomu, že si sa ku mne správal v predošlých reakciách ako primitívny hulvát s IQ húpacieho koníka. Hraj si ako chceš, keď si lavý, tak tie lietadla a helikoptéry nepilotuj a zahraj si trebárs nejaký vojenský simulátor ako napr cod black ops II, kde je tá "learning curve" takmer neexistujúca, to je práve tá pravá hra ušitá na mieru takým ako si ty. Ku tomu žvástu v úvode tvojej reakcie sa radšej ani nevyjadrujem, ty si jednoducho stratený prípad, tebe nepomôže už ani Patch Adams.
pa a slunce v duši *3* -
To máš to samé, jak jsou TD a bez hmoždířů a pak na druhé straně vidíš, jak ostřelují mapu. Naštěstí to tak do minuty vyhodí, takže tam nějaký admin asi funguje:)
-
Koko1 : je ale pravda, že servery nezvládaj ani ti, kteří tak nějaká pravidla upřednostňují. Například se mi stalo to, že se nesměli používat javeliny a pár lidí na mapě si snima lehli doprostřed mapy a tam vydrželi celou hru. Žádného kicku nebo banu se nedočkali.
-
A kto ma k tomu prinúti :) Zaplatil som za hru nemalé peniaze a budem si ju hrať ako ja chcem, ale v medziach samozrejme, to znamená nepoužívať žiadny externý software na kuksten alebo hlavomier :)
-
Nejdrsnější zážitky mám z Red Orchestry. Tam si nějakej trouba usmyslel, že chce Tigra sám pro sebe a jakmile mu někdo sednul na pozici střelce, tak byl schopnej stát celou hru na startu...
-
Já jsem si hru zaplatil a proto všichni ostatní, co si ji zaplatili mají menší práva než já! Fakt už s tím přestaň, ne každý zkouší na plném servru řídit něco, co mu absolutně nejde a zbytečně ničí prostředky pro ostatní hráče. Někomu to prostě vadí a smiř se proboha už s tím a netapetuj tu pořád dokola ty svoje nesmysly....
P.S: Zkus si na PR, tam za "zkoušení" půjdeš akorát tak sbírat do lesa maliny, protože Tě odtamtud vyrazí.... -
Hraješ hru, ale hraješ na serveru a jsi povinen dodržovat jeho pravidla. V Project Reality bys za testování dostal pernamentního banána. A tréningový servery nejsou žádná novinka.
-
Komu kazíš hru tým, že sa učíš lietať v liedatle alebo vrtulníku pre pána jána, zaplatil si za hru tak isto ako každý iný, máš právo plne využívať všetky funkcie danej hry, v žiadnom prípade ťa nesmú odradiť kadejakí krypli ako whossain či vesnickoslav, ktorú berú hru až prehnane vážne.
-
ja tiež, beta bf4 bude koncom septembra resp začiatkom októbra že?
-
Zalezi taky s cim se lita, pro ve stihacce vyzaduje vice skillu nez vznaseni se ve Viperu nebo Havoku v 200m vysce nad oceanem, bez manevrovani, jen udrzovani vysky pro gunnera kterej spamuje TV strelu a kulomet, to nevyzaduje zadny skill, je to nevyvazenost hry ktere se hojne zneuziva. Piloti scoutovacich helin, pokud nehraji na no-skill mapach bez tanku, AAcek, stihacek a utocnejch helin museji bejt taky dobri, muze je sundat cokoliv na mapach jako Kharg Island.
-
Aby ukazal ze je lepsi nez trolove a nekazil hru ostatnim zamerne.
-
Chlapi ....neviem co tu riesite :] Pozri si na zaciatok par videii od profikov na YouTube ( ChrisStrawhat napr. ) , supni sa na prazdny server a mozes trenovat. Priemerne dobrym pilotom ( ako ja napriklad ) zacnes byt tak cca po 100 hodinach v bojoch. Ja mam teraz vyse 200 ale ked sa dostanem niekde, kde hra fakt nejake zviera ani si neskrknem. V kazdom pripade po cca 100 hodinach budes lepsi ako priemerna vacsina Tvojich protivinikov...aspon ja som to tak citil.
-
stejne je bf plny trolu, tak proč by nekdo nemohl testovat vrtulniky na plnym servru.