Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No konecne je to napadlo!
  • Mato1987
    Ejj ale si to riadne vykoumal :)
  • Mato1987
    tak si teda kúpte server a vy dvaja si tam potom budete navzájom predčitávať aristotelove diela... *7*
  • Mato1987
    Nerozumiem, nemajú hry tohto zamerania slúžiť skorej na odreagovanie a zabavenie sa? ten kto niečo ako battlefield berie vážne je pre mňa totálny idiot, ktorý vôbec nepochopil jej intenciu:)
  • Mato1987
    Neber si to za zlé, ale že je pravdou, že nemáš veľa kamarátov, ani sa ti nedivím, človek ti chce dať radu a ty mi na oplátku udeluješ cez nejaký externý program mínuská, musíš byť veľmi neštastný človiečik, je mi ťa aj ľúto.
  • To nema s konzolema podle me co delat. Driv proste hry nebyly masovou zalezitosti. Dneska hry hraje kdejake pako a plno deti, kteri pomalu jeste ani chodi neumi, ale uz hrajou hry.
  • Whoossain
    Hráči jako ty likvidujou teamově zaměřený hry a proto taky PC gaming vypadá tak, jak vypadá. Tohle je nešvar zavlečenej z konzolí. S*át na teamplay a mastit fragy. Smutný...
  • Tutoriál pro letecký jednotky bude taky, v jednom videu o tom mluvil vývojář. *3*
  • Veskoslav
    Naštěstí hrajeme na servrech, kde mají přístup jenom Premium, tak tam moc lam jako já na lítání není:-D
  • Veskoslav
    Jako umí "ukočírovat" stíhačku. Ale fakt jenom kroužím na bitevním polem a první, trochu zkušenější mě s nepřátelskou stíhačkou sundá. Navíc vypouštění klamných cílů není občas to pravé ořechové proti pozemním cílům *1*
  • Whoossain
    Kdyby bylo víc takových hráčů, tak by se BF hrál hned mnohem líp. Poslední dobou (hlavně po vydání humblebundle) se hodně často stává, že si techniku obsazujou nezkušený hráči, který s AA nebo tankama dělají tak akorát blbosti na základně a zněmožňujou tak hru zbytku teamu. Sám s letadlama moc neumím (obzvlášť se stíhačkama) a taky by se mi hodil nějaký cvičný prostor, kde bych si moh vyzkoušet a vyladit nastavení profilu pro ovládání létajících vehiklů.
  • Myslim, ze na public serveru to moc resis, pulka gum tam se nad tim ani nepozastavi.
  • Veskoslav
    Jasně. Filozoficky uvažovat nad tím, že defacto likviduji mobilitu svého týmu;) Víš, jak totiž nehraji s anonymními hráči, u kterých by mi to bylo úplně fuk....
  • To je fakt. Ale i tak není špatný, že u hry někdo podobně přemýšlí a uvažuje, jestli se vůbec vyplatí zabírat plac v technice, když v tom jsem lama. Není větší průser, než když tým neudrží pozice jen proto, že nějaká guma vezme letadlo nebo tank a pak s ním mimo jiné místo podpory pěchoty při střetech s těžkou technikou, lítá kdesi nad lesíkem nebo krosí skalky a snaží se to ukočírovat. Na druhou stranu je asi taky dobrý trochu ty svoje postoje přizpůsobovat situaci na mapě - pokud jsem jedinej, kdo se zrovna objeví v základně a stojí tam volný letadlo a vím, že je někde opodál potřeba ho nasadit, tak na něj jen čumět nebudu, že jo.
  • Mato1987
    Battlefield nie je zameraný na to aby si pri ňom filozoficky uvažoval ale aby si sa zabavil.
  • Mato1987
    asi tak.
  • no tim ze je vemes, 10 sekund letis a pak vyskocis, nechas je rozflakat a ostatni pak musi cekat na respawn svymu teamu taky moc nepomahas :)
  • CRYPT
    moc premyslis u kraviny jako je Shitfield...
  • Veskoslav
    Třeba tím, že ten stroj zaberu někomu, kdo s ním umí a za druhé vrtulníky slouží i jako vysazovací pozice pro tvé družstvo, čím v podstatě znemožním přesun svých jednotek rychlejším způsobem.
  • Mato1987
    a komu tým kazíš hru prosím teba pekne? veď na to to tam je aby si sa s tým naučil lietať, vykašli sa na druhých a hraj sa s tým koľko len budeš chcieť, ja som mal tiež velké problémy nájsť si tú správnu senzitivitu v lietadlách a helikoptérach po hodine resp hodine a pol som vedel už ako tak lietať a zostrelovať nepriateľské vozidlá, velmi mi vtedy pomohla aj jedna coop misia vo vrtulníku. A ak sa ti nedarí vzlietnuť bez toho aby ťa nejaký poondiatý try hard pánko sejmul hneď po vzlietnutí tak sa pripoj na prázdny server a môžeš to skúšať do haleluja.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit