Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 4 bude mít tréninkový polygon pro vozidla
4.9.2013 | Aleš Smutný
181 příspěvků
-
No konecne je to napadlo!
-
Ejj ale si to riadne vykoumal :)
-
tak si teda kúpte server a vy dvaja si tam potom budete navzájom predčitávať aristotelove diela... *7*
-
Nerozumiem, nemajú hry tohto zamerania slúžiť skorej na odreagovanie a zabavenie sa? ten kto niečo ako battlefield berie vážne je pre mňa totálny idiot, ktorý vôbec nepochopil jej intenciu:)
-
Neber si to za zlé, ale že je pravdou, že nemáš veľa kamarátov, ani sa ti nedivím, človek ti chce dať radu a ty mi na oplátku udeluješ cez nejaký externý program mínuská, musíš byť veľmi neštastný človiečik, je mi ťa aj ľúto.
-
To nema s konzolema podle me co delat. Driv proste hry nebyly masovou zalezitosti. Dneska hry hraje kdejake pako a plno deti, kteri pomalu jeste ani chodi neumi, ale uz hrajou hry.
-
Hráči jako ty likvidujou teamově zaměřený hry a proto taky PC gaming vypadá tak, jak vypadá. Tohle je nešvar zavlečenej z konzolí. S*át na teamplay a mastit fragy. Smutný...
-
Tutoriál pro letecký jednotky bude taky, v jednom videu o tom mluvil vývojář. *3*
-
Naštěstí hrajeme na servrech, kde mají přístup jenom Premium, tak tam moc lam jako já na lítání není:-D
-
Jako umí "ukočírovat" stíhačku. Ale fakt jenom kroužím na bitevním polem a první, trochu zkušenější mě s nepřátelskou stíhačkou sundá. Navíc vypouštění klamných cílů není občas to pravé ořechové proti pozemním cílům *1*
-
Kdyby bylo víc takových hráčů, tak by se BF hrál hned mnohem líp. Poslední dobou (hlavně po vydání humblebundle) se hodně často stává, že si techniku obsazujou nezkušený hráči, který s AA nebo tankama dělají tak akorát blbosti na základně a zněmožňujou tak hru zbytku teamu. Sám s letadlama moc neumím (obzvlášť se stíhačkama) a taky by se mi hodil nějaký cvičný prostor, kde bych si moh vyzkoušet a vyladit nastavení profilu pro ovládání létajících vehiklů.
-
Myslim, ze na public serveru to moc resis, pulka gum tam se nad tim ani nepozastavi.
-
Jasně. Filozoficky uvažovat nad tím, že defacto likviduji mobilitu svého týmu;) Víš, jak totiž nehraji s anonymními hráči, u kterých by mi to bylo úplně fuk....
-
To je fakt. Ale i tak není špatný, že u hry někdo podobně přemýšlí a uvažuje, jestli se vůbec vyplatí zabírat plac v technice, když v tom jsem lama. Není větší průser, než když tým neudrží pozice jen proto, že nějaká guma vezme letadlo nebo tank a pak s ním mimo jiné místo podpory pěchoty při střetech s těžkou technikou, lítá kdesi nad lesíkem nebo krosí skalky a snaží se to ukočírovat. Na druhou stranu je asi taky dobrý trochu ty svoje postoje přizpůsobovat situaci na mapě - pokud jsem jedinej, kdo se zrovna objeví v základně a stojí tam volný letadlo a vím, že je někde opodál potřeba ho nasadit, tak na něj jen čumět nebudu, že jo.
-
Battlefield nie je zameraný na to aby si pri ňom filozoficky uvažoval ale aby si sa zabavil.
-
asi tak.
-
no tim ze je vemes, 10 sekund letis a pak vyskocis, nechas je rozflakat a ostatni pak musi cekat na respawn svymu teamu taky moc nepomahas :)
-
moc premyslis u kraviny jako je Shitfield...
-
Třeba tím, že ten stroj zaberu někomu, kdo s ním umí a za druhé vrtulníky slouží i jako vysazovací pozice pro tvé družstvo, čím v podstatě znemožním přesun svých jednotek rychlejším způsobem.
-
a komu tým kazíš hru prosím teba pekne? veď na to to tam je aby si sa s tým naučil lietať, vykašli sa na druhých a hraj sa s tým koľko len budeš chcieť, ja som mal tiež velké problémy nájsť si tú správnu senzitivitu v lietadlách a helikoptérach po hodine resp hodine a pol som vedel už ako tak lietať a zostrelovať nepriateľské vozidlá, velmi mi vtedy pomohla aj jedna coop misia vo vrtulníku. A ak sa ti nedarí vzlietnuť bez toho aby ťa nejaký poondiatý try hard pánko sejmul hneď po vzlietnutí tak sa pripoj na prázdny server a môžeš to skúšať do haleluja.