Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 4 je reálnější než Bad Company 3
20.10.2011 | levis
51 příspěvků
-
No já bych v první řadě nejradši viděl pořádně zoptimalizovaný Battlefield 3... *3*
-
-
A není ?
Já jsem to rozjel na takové staré sračce na 15 FPS, to jsem koulil oči.
Hra nemůže za to, že máš Pentium 4 a chceš 100 FPS na full detaily. -
-
Ale já neříkám, že není... v článku se ptali co by jsme nejradši viděli a já sem akorát odpověděl, že bych momentálně nejradši viděl dobře zoptimalizovaný BF3, protože jsem betu nezkoušel a mám objednané origo... toť vše... *3*
-
-
-
A oni chtějí dělat i Battlefield 4? Bude Cod je i RO2, válečných her je dost. Ať si dá Dice radši oddych a vrhnou se na Mirror's Edge 2.
-
Když něco od DICE, tak Mirrors Edge 2. Ty nekonečně klonované FPS bez jediného nového nápadu za poslední tři roky už mi lezou krkem.
-
Být nima tak dám téhle sérii klid až do vydání dalších konzolí , jelikož ps3 a Xbox už nic lepšího nevytáhnou a když si počkají bude pro ně snažší dělat jak na PC tak na konzole a rozšíří to další možnosti téhle úžasné hry :-) *2*
-
Tenhle model se mi hrubě nelíbí... Nevyšla hra a už přemejšlej o další... To super trend sportovních her (+ NFS a AC nově) každý půl rok nová hra! super! Vylepšení = 0, Posunutí = 0, spíš to celý vypadá jako patch...
Starej dobrej Blizzard a jeho Diablo II -> III a SC -> II, kde je sakra velká propast! -
-
Když do toho nějakej investor nacpe takový peníze, musí mít záruku že mu to vynese i v budoucnu. Tohle bys mohl říkat před 10 lety, ale dnes je už plánování dopředu v herním průmyslu dogma :)
-
Jo, neni to úplně optimální. Zvlášť AC u by chtělo nějakou razantní změnu... Ale co se týče obou zmíněných her od Blizzardu, mě přišly změny z větší části jen estetické. Že by se nějak razantně měnili herní mechanismy se mi nezdá (zvlášť u toho Diabla). Ocenil bych místo nových dílů spíš ty DLC (za rozumnou cenu kolem 200Kč) ve většim množství a kvalitě.
-
-
Změnilo se toho hodně. Ale proč by se měl měnit mechanismus, když funguje a lidi ho zbožňují?
-
-
-
radeji Battlefield 4 a smrt detem z Bobici .cz *12*
-
-
hlavne smrt jednomu kretenovi co je na bobici adminem.
-
-
Ten nadpis je dost zavadejici :D
-
-
Ten nadpis je totální kravina, rád bych věděl kde na to levis přišel *1*
-
-
Ja to nechtel rict takhle naplno :)
-
jo no toluen je toluen *3*
-
-
-
jako lego by to bylo zajimavejsi
-
Čichám čichám časoprostorovou trhlinu. *1*
-
Nevím proč z toho dělají takovou vědu? Další Battlefield bude remake Battlefield 2142. Hlavně doufám, že tam udělají lepší zvuky, to bzučení tanků a těžkých zbraní mě iritovalo.
-
-
remake 2142 bych bral ale rekl bych ze na ten je kapku brzo
-