Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 4 je reálnější než Bad Company 3
20.10.2011 | levis
51 příspěvků
-
Dyt je to uplne jedno,BF3 je maskovany BFBC3 riznuty codem.A bf4 bude nejspis zase maskovany BFBC4.
Ta snaha pretahnout fanousky CoDu je u BF3 vylozene do oci bijici a merzi me,kam serie bf miri.Po skvelem bf 1942 +datadisky a BF2 to zacalo jit dolu z kopce pocinaje konzolovym Bad Company a BF3 v tom ocividne hodla pokracovat.
Holt,BF nam zkonzolovatel.
Ale tak aspon EA konecne naslo hru,s kterou nejspis dokaze konkurovat tomu CoD,ktery jim tak lezi v zaludku a nebude ve snaze o jeho porazeni mrsit jine znacky.
I kdyz u EA jeden nikdy nevi. -
-
Ty se v tom koukám vyznáš zase. Nevím čím začalo kopírovat BFko CoD. Zrovna CoD který už od dvojky jede na stejnym enginu kde jsi rád že rozbiješ okno a že to jde z kopce ? :D Fakt vtipný. Destrukce tomu dává zcela jiný rozměr. Nemluvím o tom že v CoD je absence vozidel. Možná na to nejde udělat pořádný pro-game, ale komu z nás amaterů to vadí. Zatím co CoD je díl od dílu přeplácanější a opravdu bez trochy skillu můžeš být nejlepší v kole. Stačí mít trochu štěstí, zabít pár maníků zasebou a nechat za sebe zabíjet nepřítele bonusama.
-
Ale plosimtebe :D
-
-
hlavne at dalsi dil neni zase za neprokantelny americky marinaky z 21. stoleti. stejnou hru bych si znovu nekoupil. chci navrat k druhy svetovy nebo aspon budu doufat v dlc jako vietnam pro bc2
-
-
nikdo ti to nenuti :) zahraj si CoD, presne pro takovydle debilky je to delany.
-
-
Pár zajímavých članku bodlo, ale taky už mě další neustále články začínaji nudit. *6*
-
Ja bych rad videl nastupce Battlefield 2142 a pokud BF4 tak ne driv jak za tri roky.
-
A já myslel, že Bad Company 3 má vyjít za pár dní...
-
-
Nechapu proc mas minuska vzdyt mas pravdu
-
-
To bude asi tím, že tyhle narážky na BF3, že je BC3, už jsou docela trapné.-_-
-
-
Ale pravdive *3* .To jenom ti HC fans si to nechcou pripustit.
-
-
Battlefield 3 a Bad Company 3 jsou úplně jiné hry.
-
-
-
DICE umi udelat dobrou Multiplayerovou hru. BF3 mam predobjednano, BFka mám vůbecvšechny a mám je rád, ale co třeba zkusit už něco jinýho?
Snesl bych jeste další variantu BF2142 ale radši něco jiného.
S jejich umem by mohli vymyslet něco fakt dobrýho. -
Nejak už medzi BF a BC nevidím rozdiel...
-
-
Tak tak,klasicke BF prichodem BC skoncilo a uz se asi jen tak nevrati.
-
ja taky nechapu co stim ostatni nadelaji meto prijde stejné
a zvlast multak mi prijde ze ma stejnou hratelnost jak v bf3 tak v bc2
-