Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 4 je reálnější než Bad Company 3
20.10.2011 | levis
51 příspěvků
-
Mám pocit že príběh BC2 končil poměrně jasně, takže BC3 by mě přišlo jako logické, přeci jen by mohli dokončit to co načali.
-
Před nějakými 5-6 měsíci jsem četl článek, že bude vycházet nejspíš pravidelně Medal of Honor a Battlefield ob dva roky. No takže se myslím, že příští rok bude právě MoH. Toť otázka, co s tím MoH tvůrci udělají (nebo nejspíš už dělají), protože vidím mezi trojící CoD a BF nejslabší právě MoH... *15*
-
-
Můžu za sebe říct, že MoH mne v průběhu multiplayerové bety bavil mnohem víc, než CoD.
-
-
Battlefield 4 tu bude mozna driv nez si vsichni myslime. A bude Photorealistic. Staci se podivat do televize nebo kolem sebe jak to jde vsechno nejakym divnym smerem. Ta hranice kdy jiste kriticke % lidi nebude mit praci, nebudou moci splacet hypo, nebudou mit co jist je hodne blizko.
-
Ať udělaj oboje, pěnez něni nikdy dost. :D
-
Hlavně, že ten chlápek několikrát nenápadně připoměl, že to nechtějí dělat tak jako COD aby přitáhli co nejvíce odpůrců právě codka, jen ať se pobijou mezi sebou, já si počkám na kvalitní střílečku
-
-
Možná proto že každá velká multiplayer FPS dnes bere z CoD co může. Je to takový World of Warcraft first person akcí. Proto je dobré říct, že se snaží být originální :)
-
-
:D DICE s EA v cele :D :D lezim z takovych hov3n :D Nevim kdo tu blije kazdej rok/pulrok ''nove'' stupidni NFS :D Trapaci. Odpad *11*
-
Prej:
"Nechceme z Battlefieldu udělat pravidenou sérii, jejíž díly vychází každý rok. Jsme jediné studio a nenecháme nikoho dalšího, aby nám do Battlefieldu zasahoval. Tím pádem můžeme zároveň pracovat jen na jediné hře,"
Takovej výsměch... -
-
jakej výsměch? co je na tom tak divného
-
-
V půlce zápasu si promýšlet taktiku na další mi přijde předčasné.....až budete mit po vydani pořádně odladěnou 3ku, tak potom může být řeč o dalším BF prosím.... *3*
-
-
V čláku sa predsa píše, že BF4 zatiaľ vôbec neriešia *7*
-
-
tak rusim obednavku na battlefield 3 a pockam si na battlefield 4 *3*
-
Kde jsou ty starý dobrý časy kdy se na hře pracovalo klidně celej rok ....a slovo update nebo patch neexistovalo......proč jsme se do týhle doby dostaly?.....když už firmy spoléhají na update tak to znamená jedině to že vědí že ta hra má chyby a očividně ji nedodělali kůli nějakému datu vydání......co takhle zkusit udělat hru která by chyby neměla? *8*
-
-
Je to tak, hlavně každej pátej s tím má nějaký problémy aby to vůbec rozjel (ne kvůli slabýmu PC). Za to může ale ten jejich "povedenej" Origin.
Abych nebyl OT, tak ani jedno...radsi CoD s novym enginem a parádní hratelností, kterou rozhodně má.
-