Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 4 má také svou chlubivou TV reklamu
15.10.2013 | Aleš Smutný
21 příspěvků
-
BF mi pride ako taky idealny stred medzi CoD a Armou. Jedine co ma momentalne stve na BF4 ze aj ked je to beta docela je ta hra nestabilna a tiez neprijemne dropouty pocas hry a obcasne zamrzanie.
-
Nojo, reklama. Těšim se, až někdy vyjde podobná hra s level-editorem, a kde půjde zničit všechno. Tady je to jen pozlátko.
Pojďte hrát Team Fortress 2. -
veľa je negatívou na BF4 ,ale inú multi hru nepoznám čo ponúka tolko možnosti v boji COD od COD 4 je o ničom iba trhlá arkada
-
-
Jo a BF4 je taky trhla arkada. Jesli si myslis neco jineho, tak ses celkem naivka. *3*
Ostatne o tom svedci uz i tohle video, kde hraci delaji vselijake silenosti. Tim nerikam, ze to je spatne samozrejme.
Jen je usmevne, nazyvat jednu hru arkadou s hanlivym podtonem a vychvalovat jinou arkadu. *1*
A aby si to zas nekdo spatne nevylozil, ja nemam problem s arkadovymi hrami. -
-
Presne tak, i kdyz nelze poprit ze destrukce only infantry bojum dava novy naboj. Doba kdy se sniper mohl bezpecne krcit za umakartovou deskou je uz davno prezita. Pad mrakodrapu mi je naprosto sumak ale kdyz granatometem manikovi rozebere betonovy blok za kterym se krci na prvocastice tak je to prima pocit. Znacka BF me primarne zajimala kvuli technice ale prave jeji jednoznacna arkadovost muj zajem otupila. Jako alternativu ke CoD si BF4 casem koupim ale ze by se jednalo o "dospelejsi" zabavu nemuze byt ani rec.
-
-
Sice jsem to nehral, ale napada me Planetside 2 z tech soucasnych her?
-