Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jediny singleplayer v BF co som hral dlhsie ako 1h bol v BF2 quick scope trening na botoch.
    COD trend filmoveho koridoru si mile DICE strcte do ... kamkolvek. Vasa komunita o to nestoji. Vraj na multi nie je co zlepsovat? Co tak hitreg alebo navrat k vacsim mapam , commander alebo podpora team play?
  • jednostraný článek o battlefieldu:
    http://ogameslog.blogspot.cz/2013/04/je-battlefield-3-takova-hruza-jak-se.html
  • Walldstein
    Prej zlepšit singleplayer..mno a proto nám hráčům servírují už v prvním sedmnáctiminutovém videu několik situací které odporují možnostem lidského těla v jakékoliv době a nebo armádě. Pardón, ale možná by mohli v DICE najmout někoho kdo alespoň něco ví o medicíně aby jim vysvětlil že takový pád po zádech co je vidět ve videu z takové výšky je neslučitelný se životem a pokud ano tak jen ve stavu kdy rozhodně nevstanete a nepronesete "super cool" stupidní hlášku a to ani nemluvím o amputaci nohy v koleni "rambo nožem" jediným tahem *1* tak jestli tohle má zlepšit zážitek ze hraní tak děkuji, ale i Duke Nukem 3D je realističtičtější prožitek...
    • DeDy
      Přesně! To video mě vůbec nepřesvědčilo. Naopak, bylo do očí hafo těchto stupidit.
  • Radsi se se soustredte na netcode, kterej uz od dob 1942 stoji za vite co.
  • No já bych byl jednoznačně pro kdyby se zase vrátili do druhé světové, protože tam byl Battlefield nejlepší. Navíc by se to vyjímalo na tomto enginu. Zničitelnost by tu navíc dosáhhla jiného rozměru v třebas takovém Stalingradu. Také bych přidal opět podporu botů pro offline hraní pro singleplayer conquest nebo LAN hru s přáteli. A nejlepší kdyby pokryli všechna období druhé světové války(ne klasický stereotyp západní fronta 44-45, Pacifik 45 a Berlín 45). No podle mě by to byla opět pecka a král mezi tímto typem her. Protože toto bude zase jen omývaná kaše o americkém teroismu proti teroru, kampaň ať již jí udělají velkolepjější čili kodovější bude zase jen maximálně šestková jestli vůbec a to jak v hodnocení tak do délky trvání no a tak vyhodíme 1300 za BF3 s pár novými zbraněmi a velice nudnou kampaň. Fujky.
    • DeDy
      O víkendu jsme měli LANku, kde jsme hráli "Bitva o Evropu" viz: http://bf1942.euweb.cz/bitva/index.htm

      Pokud by něco takového zakomponovali do hry, tak LANky by ožily a hlavně klany by zajásaly. BF1942 má i po 12 letech skvělou hratelnost a těch pár nedostatků lze snadno odpustit. Třeba zalítat si za amíky na Wake Islands a potápět japonské vyloďovací čluny je celkem švanda. AI taktického bohybu sice stojí za dvě věci, ale letadla řízená počítačem skvěle lítají a tanky skvěle jezdí a hlavně bojují (když jsou tam, kde mají být). Na LANce jsme také hráli W: Enemy Territory, který obsahuje kampaň v MP a je to super (přenáší se zkušenosti). Akorát je to jen pár map a nelze volit kam útočit.
  • DeDy
    Vzkaz EA. Udělejte BF 1944 a pravděpodobně nainstaluji ten váš Origin.
  • Na BF3 jsem se těšil jak malé děcko a byl to jeden z hlavních důvodů pro upgrade PC. Za tohle bych nedal víc jak 300Kč.
  • Právě jsem na něco přišel. Když hraju nějakou záměrně nerealistickou hru, a mám pocit, že "tohle už jsem někde viděl", obvykle následuje "a nebaví mě to", popřípadě "a nebavilo mě to ani tehdy". Opakování je tu na obtíž, protože opakované prvky jsou často na první pohled stupidní.
    Naopak, když hraju nějakou realistickou hru, nebo ještě lépe přímo simulátor, a mám ten stejný pocit "tohle už jsem někde viděl", je to vlastně dobře. Cokoliv je stejné ve dvou nezávisle vyvinutých simulátorech, je to známka toho, že v obou případech se opravdu čerpá z reality.
    Takže u mě existuje fundamentální rozdíl mezi vnímáním stereotypu v arkádě a v simulátoru, prostě kvůli tomu, že stereotyp v simulátoru je příjemného typu, který můžeme potkat i v realitě, a stereotyp v arkádě znamená, že se tu opakuje něco, co si kdosi vycucal z prstu.
  • Podla mna je najdolezitejsi Single player! Nechapem ako moze niekoho zaujimat Multiplayer ! Radsej si zahrajem sam, a ziadny Kunti ma neotravuju *5*
    • Pane doktore, ciste nahodou, neznate se s jinym znamym slovensky doktorem, hernim guru a PS3 znalcem, ktery zde drive vystupoval pod nickname J.O.E. ?
      *1*
    • Takže, co nám odpočúráváš, nebo jak se to u vás maďarsky správně píše, abychom udělali, doktore?
      • co tu dookola otravujes, ty cesky zakomplexovany buz3rant, musia ta sikanovat vacsi spoluziaci v skole, ked tu musis vybijat komplexy, je mi ta luto
        • Já to říkám pořád, že vy jste prostě lopaty, není tomu tak uherský příteli?
      • *1* zkus zapadomadarsky slovnik
  • Na me to cele pusobilo jako MP BF3 kde zive hrace nahradily boti s IQ houpaciho kone. A to cele prolozene cutcenami ktere ve vysledku pusobily lepe nez samotne gameplay. Vizual povedeny, ozvuceni kvalitni ale samotna herni napln se vsemi temi WTF prvky a maximem durazu prehanet me nechali chladnym. CoD uz dlouho nekupuji a tohle ma naplni k nemu bliz nez bych si kdy jen pomyslel. O MP si nedelam iluze, uz v "originalnim" singlu je patrna ukrutna recyklace ( vezmeme skin utocne pusky z BF3 s pevnou muskou a naroubujeme na ni postranni miridla, ze to vypada priserne, prece si nebudeme pridelavat praci s tvorbou noveho kveru) Rusaci jsou komplet cely jako v MP. BF4 rozhodne nebude moji podzimni prioritou. *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit