Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A proto vám tam dáme více výbuchů, více tupých nepřátel, více zbraní (nově polní teflonová pánev s tlumičem a laserovým zaměřovačem na navádění raket), více patriotický díl pro američany, drsnější záporáky s více jasným ruským (případně arabským) přízvukem, drsnější hlavní hrdiny (jeden nepřežije - dramatičnost). A to vám prodáme za 1000 kč + dáme Premium a další DLC balíčky za další 1000 kč.
    Reakce pouze na nadpis
  • Battlefield 3 mam premium a uprimne singl u tyhle hry je naprosto nepodstatnej tot muj nazor, at se radeji snazi hru optimalizovat, pridaj funkce spektatora a soustredi se na multak, vychytaj blbosti jakoze kulky litajici za roh a dalsi bugy a budu spokojenej.
  • Přijde mi naprosto směšné, že se EA naváželo do CoD a podobných her s parodií Duty Calls a teď dělaj vlastně úplně to samé. Prostě úžasné a ani se za to asi nestyděj!
    • Gordar
      To bylo součástí reklamní kampaně na Bulletstorm. S politikou EA/DICE to nemělo nic společného.
    • Duty Calls dělal Epic a multiplayerově to má do codka furt strašně daleko.
      • Dělal to Epic, ale pod záštitou koho? EA ;)
  • Víte co mě ale zaráží a třeba mi to i pomůžete pochopit, ale nějak nechápu že si vždy v diskusích o novém BF/CoD čtu od spousty (rozhodně většiny) lidí jak si to nekoupí, jak je to předražené DLC apod, pak se hra vydá a hned při launchy trhá prodejní rekory.

    Kde se teda ti lidi berou?
    Dost mi to připomíná petice, kteří hráči dělaly v době vydání Modern Warfare 2, když zjistili že tam nebudou na multiplayer dedikované servery. Pak se člověk podíval na ty uživatele na Steamu a viděl že hned v den vydání "playing Modern Warfare 2".

    Mě prostě připadá že se z toho nadávání stala nějaká zvrácená móda, protože většina těch lidí co nejvíc řvou má stejně tendenci si tu hru koupit...
    Možná jen něco nechápu já, nebo mi uniká nějaká podstatná souvislost, ale když se podívám na prodejní čísla, tak mi v té rovnici pořád něco nevychází.

    PS: Battlefield 3 jsem si pořídil na PC a několik měsíců jsem se u něj dost bavil (coop mise ve vrtulníku jsme si s kamarádem fakt užili). Pak jsem s hraním BF3 přestal úplně. Sem tam ho zapnu tak maximálně na jednu hru, ale Premium jsem nekoupil a BF4 mě zatím vůbec nepřesvědčilo proč bych do něj měl dát peníze.
    Předávám slovo čtenářům.
    • myslis, ze vyjadreni nazoru 15 cechu a slovaku, ktery jsou ke vsemu vetsinou jeste trollove, studaci nebo ctyricatnici, kteri nemaji co delat, a jejichz nazor je jediny spravny, jsou vhodnym reprezentativnim vzorkem pro hodnoceni pro hru, ktera je delana pro masy?

      Rozumej takhle - "masa" nema potrebu chodit na tyhlety diskuze a komentovat veci, ktery se ji stejne nelibi, nebot je to totalni ztrata casu a energie, stejne jako to ted ztracim ja.
    • davidBray
      nj, s tím se souhlasit tak nějak musí .. já se třeba k CoD na fórech nevyjadřuju, protože tu sérii nehraju. Jde to mimo mě.
  • InfidelBro
    Kdyby singleplayer vůbec nedělali a místo toho vyrobili víc map, zbraní a vozidel, tak pochybuji ,že by se někdo zlobil.
  • Že já si blbec vůbec to BF3 kupoval .. už vidím jak budou ostatní hrát BF3 když budou mít BF4 to je úplně nahlavu!
    • BF2, 2142 se stale hraje, BF2 mel naposled co jsem tam byl cca 50 serveru, z toho 7 plnych 64/64, 2142 mel 3 plne servery, celkove cca 30, Bad company 2 mela dva mesice zpet zhruba 300 serveru online, z toho tak tretina plnych... O to, ze to nikdo nebude hrat bych se nebal, protoze se vzdy najdou lidi jako ty, kteri treba BF4 nebudou chtit hrat, kdyz uz maji BF3
  • Na me to cele pusobilo jako MP BF3 kde zive hrace nahradily boti s IQ houpaciho kone. A to cele prolozene cutcenami ktere ve vysledku pusobily lepe nez samotne gameplay. Vizual povedeny, ozvuceni kvalitni ale samotna herni napln se vsemi temi WTF prvky a maximem durazu prehanet me nechali chladnym. CoD uz dlouho nekupuji a tohle ma naplni k nemu bliz nez bych si kdy jen pomyslel. O MP si nedelam iluze, uz v "originalnim" singlu je patrna ukrutna recyklace ( vezmeme skin utocne pusky z BF3 s pevnou muskou a naroubujeme na ni postranni miridla, ze to vypada priserne, prece si nebudeme pridelavat praci s tvorbou noveho kveru) Rusaci jsou komplet cely jako v MP. BF4 rozhodne nebude moji podzimni prioritou. *6*
  • "tedy že multiplayer je už na takové úrovni, že vylepšovat lze spíše kampaň."
    Really??? Commander, vylepšený hitbox, hlavně aby upravili, to že když helikoptéra či tank střílí do vojáka a ten si v pohodě bunnyhopuje a přežije... Vážně tohle se nikdy v BF2 nestalo a vůbec spustu dalších prvků co byli v BF 2 a nebyly ve trojce... Tak ať nekecaj, že se nedá nic vylepšit...
  • No jo no, v MP je prece mene skriptu, tak to pak na videu vypada nudne co? Ach jo, to jsou zase keci.
    Proc se rovnou nepriznaji, ze jim jde o to vytvorit konkurenci CoD a pretahnout jeho fanousky.
    • Ale oni to přiznali a dávno...
    • to každej ví už od BF3, že to má být konkurence pro CoD
  • Ja jsem spiš zvědavy, jestli nový COD opravdu přijde s novým enginem a opravdu bude mít taky zničitelné prostředí a odpovídající grafiku...

    Kdyby BF4 byl evoluci ve stylu MW4 a novy COD revoluce ve stylu čtyřky... goodbye Battlefield...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit