Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jednostraný článek o battlefieldu:
    http://ogameslog.blogspot.cz/2013/04/je-battlefield-3-takova-hruza-jak-se.html
  • hraci chteji singleplayer ?! kde to ten mamlas vzal. ja nestojim o nejaky naskriptovany AI cheatery
    • Na světě pouze není mladá generace hráčů co furt paří MP... uvědomte si že mezi vámi jsou i starší hráči kteří MP nesnášejí a rádi si zahrají SP.... Já MP hraji, ale u BF3 jsem vydržel 4 měsíce a to kvůli zasr*nému PREMIUM, které mi zkazilo hraní... Má to každé malé děcko ... Všichni běhají s ULTRA MEGA bouchačkami jenom já tam běhal s nějakými ubožáčky v ruce...
      • Whoossain
        Tak zrovna Premium má na gameplay v multiplayeru minimální respektive žádný vliv. Jak se tu už píše, tak mění jenom skin nože. Jinak ale Premium nabízí jenom DLC zdarma (v podstatě si je člověk předplatí za zavýhodněnou cenu nákupem Premium účtu a má k nim dřívější přístup). Jinak premium nabízí pár dílčích výhod, jako různý bonusový videa, artbooky nebo možnost resetovat statistiku vojáka. To je všechno. Pokud jsi běhal s nějakejma "ubožáčkama" v ruce, tak jen proto, že jsi neměl další zbraně/vylepšní k nim odemčený nebo ty, co měli jiný hráči, byly z DLC, který ty nemáš koupený. Jinak ale ty základní zbraně patří k těm nejúčinnějším (AEK, M16A3...).
        • LuckyBaal
          jj, s AEK hraju, kdyby si někdo chtěl zahrát tak na originu hledejte: MrLuckyBaal *3*
          • Nedáš 64 TDM na kanálech? *16*
      • Pokud vim tak za premium zadna zbran neni(krome jinyho skinu noze) vsechny zbrane co pridavali byly v DLC.
      • LuckyBaal
        *1* pobavil si mě, mám rád dobré SP, jsem mladá generace, hraju MP, se*e mě Premium, nemám Premium a dávám si i ty, co mají Premium....
  • Uprimne receno, posledni opravdu dobrej BF byl ten prvni s free modem moderni valky ... dvojka spoustu veci vyhodila, ale jeste se to dalo ... trojka uz je khownu, protoze se neda hrat na LANce, takze at si to strcej i scelym singlem nekam. Nevidim zadnej rozdil mezi CODem a BF, BF byl dycky o technice na velkych mapach, ale od trojky to jde peknym supem doprele.
    • Mezi COD a BF je sakra rozdíl ! a to snad uplně ve všem...
      • v kazdym dile se bude zmensovat a zmensovat
  • Na BF3 jsem se těšil jak malé děcko a byl to jeden z hlavních důvodů pro upgrade PC. Za tohle bych nedal víc jak 300Kč.
  • Jediny singleplayer v BF co som hral dlhsie ako 1h bol v BF2 quick scope trening na botoch.
    COD trend filmoveho koridoru si mile DICE strcte do ... kamkolvek. Vasa komunita o to nestoji. Vraj na multi nie je co zlepsovat? Co tak hitreg alebo navrat k vacsim mapam , commander alebo podpora team play?
  • Kingo1983
    To čo som tušil. *11*
  • jako vážně ? DICE si myslí že chceme single ? Moc se asi na svoje statistiky nekoukají ale stačí se podívat na statistiky z battlelog ankety a je jasno - http://imgur.com/3yjITh0
    • ales.smutny
      Ono to asi bude o tom, že oni chtějí získat i ty, kteří na tom Battlelogu právě nejsou, ale válečné FPS kupují kvůli kampani...
      • A to jsem třeba já, ale to by kampaň musela být delší než 4 hodiny.
    • MaTMaTa
      Místo toho abys byl rád že ke skvělýmu mulťáku (u kterýho už jsou si "jistý v kramflecích") se snažej udělat skvělej singl, tak tu nadáváš na DICE za to že se vůbec snaží něco dělat *1*
  • BF 4 je pědevším multiplayerova hra a proto píši nejdřív o singku a o MP se bude psát později vážně logicke.
  • Walldstein
    Prej zlepšit singleplayer..mno a proto nám hráčům servírují už v prvním sedmnáctiminutovém videu několik situací které odporují možnostem lidského těla v jakékoliv době a nebo armádě. Pardón, ale možná by mohli v DICE najmout někoho kdo alespoň něco ví o medicíně aby jim vysvětlil že takový pád po zádech co je vidět ve videu z takové výšky je neslučitelný se životem a pokud ano tak jen ve stavu kdy rozhodně nevstanete a nepronesete "super cool" stupidní hlášku a to ani nemluvím o amputaci nohy v koleni "rambo nožem" jediným tahem *1* tak jestli tohle má zlepšit zážitek ze hraní tak děkuji, ale i Duke Nukem 3D je realističtičtější prožitek...
    • DeDy
      Přesně! To video mě vůbec nepřesvědčilo. Naopak, bylo do očí hafo těchto stupidit.
  • Keyz
    Tak přeci bude agresivní ptactvo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit