Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • karliczekk23
    Prostě a jednoduše tím chtěl říct, že nám naservíruje úplně ten samý BF jako byla trojka. Není nic jednoduššího než si nepřidělávat práci kvalitním MP když stačí vytvořit jenom nové mapy, ostatně proč se namáhat když stačí vytvořit nové DLC k BF3 za cenu úplně nové hry.
  • Před 17min videa singlu smekl (=si v*honil) i ChuckNorris i McGyver...
    Proboha s takovou slátaninou dobývat prasečí kotec a ne svět :-)
    • Preco sa vyjadrujes tak neslusne? Ja patrim medzi najvatsich Adminou na sveteco sa tyka BF2/BF3. Ti prikazujem aby si sa choval slusne ku EA/DICE
      • vlastik.plaminek
        A já ti přikazuju, abys nebyl pí*a.
  • DeDy
    Vzkaz EA. Udělejte BF 1944 a pravděpodobně nainstaluji ten váš Origin.
  • No já bych byl jednoznačně pro kdyby se zase vrátili do druhé světové, protože tam byl Battlefield nejlepší. Navíc by se to vyjímalo na tomto enginu. Zničitelnost by tu navíc dosáhhla jiného rozměru v třebas takovém Stalingradu. Také bych přidal opět podporu botů pro offline hraní pro singleplayer conquest nebo LAN hru s přáteli. A nejlepší kdyby pokryli všechna období druhé světové války(ne klasický stereotyp západní fronta 44-45, Pacifik 45 a Berlín 45). No podle mě by to byla opět pecka a král mezi tímto typem her. Protože toto bude zase jen omývaná kaše o americkém teroismu proti teroru, kampaň ať již jí udělají velkolepjější čili kodovější bude zase jen maximálně šestková jestli vůbec a to jak v hodnocení tak do délky trvání no a tak vyhodíme 1300 za BF3 s pár novými zbraněmi a velice nudnou kampaň. Fujky.
    • DeDy
      O víkendu jsme měli LANku, kde jsme hráli "Bitva o Evropu" viz: http://bf1942.euweb.cz/bitva/index.htm

Pokud by něco takového zakomponovali do hry, tak LANky by ožily a hlavně klany by zajásaly. BF1942 má i po 12 letech skvělou hratelnost a těch pár nedostatků lze snadno odpustit. Třeba zalítat si za amíky na Wake Islands a potápět japonské vyloďovací čluny je celkem švanda. AI taktického bohybu sice stojí za dvě věci, ale letadla řízená počítačem skvěle lítají a tanky skvěle jezdí a hlavně bojují (když jsou tam, kde mají být). Na LANce jsme také hráli W: Enemy Territory, který obsahuje kampaň v MP a je to super (přenáší se zkušenosti). Akorát je to jen pár map a nelze volit kam útočit.
  • Radsi se se soustredte na netcode, kterej uz od dob 1942 stoji za vite co.
  • Právě jsem na něco přišel. Když hraju nějakou záměrně nerealistickou hru, a mám pocit, že "tohle už jsem někde viděl", obvykle následuje "a nebaví mě to", popřípadě "a nebavilo mě to ani tehdy". Opakování je tu na obtíž, protože opakované prvky jsou často na první pohled stupidní.
    Naopak, když hraju nějakou realistickou hru, nebo ještě lépe přímo simulátor, a mám ten stejný pocit "tohle už jsem někde viděl", je to vlastně dobře. Cokoliv je stejné ve dvou nezávisle vyvinutých simulátorech, je to známka toho, že v obou případech se opravdu čerpá z reality.
    Takže u mě existuje fundamentální rozdíl mezi vnímáním stereotypu v arkádě a v simulátoru, prostě kvůli tomu, že stereotyp v simulátoru je příjemného typu, který můžeme potkat i v realitě, a stereotyp v arkádě znamená, že se tu opakuje něco, co si kdosi vycucal z prstu.
  • Já bych prosil zlepšit Coop mise, respektive, udělat jich mnohem, mnohem víc :-)

To mě na BF3 bavilo prakticky nejvíc (s random spoluhráčema), jenže jich je tam jen pár.
    • Už bylo oznámeno že coop nebude..
      • JohnyTheZik
        Tak to je skoda, co-op byl fakt dobrej.. Hlavne treba hned ta mise s vrtulnikem :D..
        • jj, nejlepší na něm bylo jak to po 5ti minutách spadlo :)
          • JohnyTheZik
            Asi jsme hrali jinou hru..
      • opravdu banda dementů, single stejně podělaj, kdyby se na něj radši vykašlali
    • V bleskovkách máš, že coop uplně odstraní
  • No za tuto zprávu jsem celkem rád... Upřimně řečeno MP v Battlefield je super a není třeba na něm něco měnit.. Ano vím, možná tam jsou chybky, ale to jsou takové blbosti, a spousty z nich nemají vliv na samotné hraní... Možná pouze Hittbox no :/ . Byl bych moc rád a dokonce bych EA a DICE líbal nohy kdyby se pokusili udělat aspoň 9 hodinový kvalitní Singleplayer a nic víc... aspoň toto. Chci tak strašně moc, že to nechci sfouknout za jedno odpoledne ? Určitě nejsem sám co by to chtěl ! Dnes ty hry na délce singlu hodně doplácí. Vůbec mi nevadí Scripty... právě naopak. Mám rád neskutečnou akci a také WOW efekty a výbuchy všude kolem. Když jdu spustit FPS, tak se chci dostat z reality a ponořit se do neskutečné fikce. Tudíž řečeno že chci: abych přežil pády a výbuchy, šílené přestřelky. A proč ? Protože je to hra. Je to pouze hra a hra NEMÁ BÝT REÁLNÁÁÁ !
    • Joke ?
    • karliczekk23
      Přesně takové výroky čekám od dětí, co nezažili éru nejlepších FPS z 90 let až po Next-gen konzole. Tenhle typ stříleček z první osoby, který je dneska cool je spíš k smíchu a pláči. Ale vysvětli to lidem kteří nikdy nemuseli použít mozek a lékárnu.
      • Tikov
        Já jsem si před cca rokem zkoušel z nostalgie něco zahrát ze zlatého období (CoD, Vietcong) a musel jsem zhodnotit, že ty hry považuji za skvělé jen kvůli zidealizovaným vzpomínkám na ně (Tedy přestřelky ve Vietcongu jsou fenomenální furt a dnešní studia by prostým zkopírováním tehdejšího AI dostala ultra-hardcore obtížnost bez nekonečných vln nepřátel).
        • Pro mne je z tohoto jak píšeš zlatého období plozapomenutý český klenot Hidden and Dangerous 2 (tehdy vůbec Česko sypalo dost kvalitních her, které se mohly dívat do očí světové špičce, kde ty časy jsou...) - tak promyšlenou a zábavnou týmovou hru jsem už nikdy nehrál a jsem rád že jsem si ji tehdy zahrál.

To už bohužel ti mladší hráči takovou hru nevyzkouší a neuvědomí si v jakých sračkách ten dnešní videoherní průmysl je...
          • Cypri
            Jó to byla sakra pářka. Hlavně do teď pamatuju jak jsem na starým PC eště hrál dokonce H&D jedničku (to eště nějakej datadisk v podobě deluxe nebyl) První mice "Cíl mise je zde" *1*
            Kde jsou ty časy?
            Vlastně vím. V pryč...
            • Mně se vždycky vybaví z dvojky operace Challenger, kde jsem musel infiltrovat hrad kdesi v Alpách.
            • Jo jo, kvůli H&D 1 a 2 bylo třeba new pc, ale stálo to zato. Jak píšete, kde jsou ty zlate časy.....(cry) *13*
      • Myslíš si, že jsem nehrál od doby co vyšla PS1 ? To by ses divil protože já vlastnil na PS1 (PSX) přes 300 her ( ovšem že pálené: jedna mě stále něco málo 250 ) a osobně jsem skoro všechny dohrál... Takže moc dobře vím jaký je rozdíl mezi FPS z 90 let a dnešníma.
    • Whoossain
      Myslim, že bys ten multiplayer viděl trochu jinak, kdybys to hrál ligově. Ta hra je kompetitivně v podstatě nepoužitelná. Na ESL zůstalo jenom Vs., na Playzone ligu zrušili úplně. A to jen proto, že neni možný vytvořit pro-módy, který by tu hru upravily pro soutěže. Tak, jak je vydaná od DICE, je pro jakýkoliv ligový hraní nepoužitelná. Je to bohužel uzpůsobený casual hráčům a já doufám, že se k tomuhle problému postaví v BF4 čelem a něco s MP udělají...
    • smajdal
      Může být jakákoliv, pokud bude svým obsahem bavit. I tak, wow efekty už nejsou to co bývaly...a když si je odmyslím, tak jsou kampaně o držení šipky dopředu a strefování se do "terčů".
  • Podla mna je najdolezitejsi Single player! Nechapem ako moze niekoho zaujimat Multiplayer ! Radsej si zahrajem sam, a ziadny Kunti ma neotravuju *5*
    • Pane doktore, ciste nahodou, neznate se s jinym znamym slovensky doktorem, hernim guru a PS3 znalcem, ktery zde drive vystupoval pod nickname J.O.E. ?
      *1*
    • Takže, co nám odpočúráváš, nebo jak se to u vás maďarsky správně píše, abychom udělali, doktore?
      • co tu dookola otravujes, ty cesky zakomplexovany buz3rant, musia ta sikanovat vacsi spoluziaci v skole, ked tu musis vybijat komplexy, je mi ta luto
        • Já to říkám pořád, že vy jste prostě lopaty, není tomu tak uherský příteli?
      • *1* zkus zapadomadarsky slovnik
  • Možná jsem jeden z mála,ale single mě na battlefieldu absolutně nezajímá,u trojky jsem ho nehrál a ani u čtverky ho určitě hrát nebudu,stejnak sebelepší singl ,nemůže podle mě nikdy nahradit zážitek z mulťáku,kór u této hry.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit