Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 4 představuje Premium a mapu Paracel Storm
20.8.2013 | Aleš Smutný
94 příspěvků
-
Bavím se o MP z žánru druhé světové kámo ;).
-
Red orchestra?
-
No CoD 2 v MP překonalo MW i MP u Bf2 BC2.
-
Jasně že je tam rozdíl a novinky, jen pro mě není tak velkej abych si ho pořizoval. Až to bude na humblu za 5 USD tak si ho asi pořídím, dřív ne pokud mě nepřekvapí hodně pozitivních ohlasů. Já si od CoD 2 nezahrál pořádnej mulťák takovýho žánru, proto bych ho uvítal.
-
Normální Season pack. V tom nevidím rozdíl. Pořád lepší než to, co je například u CoD. Sice to není to, co je třeba u Borderlands 2. A navíc. Za 1100 (což očekávám cenu jako byla u BF3 po půl roce jako Bf3 Premium) to není špatná cena. Nezastávám se té politiky. Jenom kdo chce, má Premium, kdo nechce, tak ho nemá. Já ho mám a nemůžu si stěžovat.
-
Proč ? Je to víceméně season pass a ten je dneska u hodně áčkových her.
-
on tím chtěl říci, že tu máme DLC ještě před datem vydání a další čtyři už přesně naplánované, což znamená "jsou dávno hotové, jen za to chceme navíc tu hru ještě dvakrát třikrát zaplatit" ;)
-
Mě se zvedá z té dunivé hudby/znělky žaludek? Má to asi nějakou nepříjemnou frekvenci, něco jako když sedíte ve vyrachtané Karose v zádu u motoru. Tam se mi dělávalo taky blbě. Bad Company 2 mi na střílení ještě dlouho vydrží.
-
Nechci kazit náladu, ale je oznámeno 5 DLC v rámci Premium či klasicky hra+dokupování.
-
je mi zle z toho jejich premiumu...
-
Tady ještě jeden trailer
http://www.youtube.com/watch?v=b0N-FC1Oc2I -
Hra jeste ani nevysla a uz dvaj DLC. EA dmnce.
-
Někdy se to prostě stane, v akční situaci se mačkají tlačítka a omylem E, pak už jen nezapomenout vytáhnout padák :D
-
Já se přiznám, že Bf3 jsem kupoval teď v květnu. Premium za 750 Kč *1*
-
No já jsem viděl prezentaci nové generace Frosbite a rozdíl tam rozhodně je. A jde to vidět i když si vedle sebe pustíš Bf3 a Bf4. Bf3 je dobrá, ale nezapomínej, že je to už dva roky, co vyšla. Neříkám, že je to špatně, jenom konstatování faktu, že rozdíl rozhodně je. A mě naopak už WWII nebaví, protože za ty roky ji tvůrci naprosto "znehodnotili" tituly jako Medal of Honor Airbone, CoD V atd.....
-
S tím modernizováním soundtracků máš pravdu. Kupříkladu Ghost Recon FS měl vynikající soundtrack a byl udělaný tak, aby zněl prostě nadčasově. A strašně mi tam seděl. Z toho by si měli vzít skladatelé pro BF4 příklad.
-
To ještě v BF existujou v multiplayeru lopaty, kteří vyskakují z mašiny bez ohledu na střelce-spoluhráče? No dobrý, za to bych v předchozích dílech vyletěl hned :D
-
No to netuším.
Ale budu čekat hodně dlouho, aby se mi nestalo to, co u BF3. Koupil jsem hru (1100Kč) + PRemium (v kaci na Origin za cca 700 Kč)? Za par tydnu na to vyrukovali s Premium verzi obsahujici celou hru za 1100 Kč...
Byl jsem pěkně dopálený :-) -
Já taky ne a proto vždy čekám u volný helikoptéry, až příjde někdo kdo nás nepošle do země :D. Horší ale je, když za letu vyskočí pilot a já musím řídit, to je mi hned jasný jak to dopadne:D
-
To opravdu někoho zajímá pořád nějaká modern war? Zpracovaná snad v 5 dílech CoD a ted už i dalším BF. Zase takovej rozdíl mezi trojkou v tom nevidím, a že ta mě bavila hodně. Ale proč bych si měl sakra kupovat čtyřku jen kvůli 5 novým zbraním 2 mapám a 4 novejm skinům!? Jo kdyby zase někdo udělal pořádnou hru z WW2 s krásným novým enginem, Jó to by byla paráda.