Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 4 představuje Premium a mapu Paracel Storm
20.8.2013 | Aleš Smutný
94 příspěvků
-
Dobre som postrehol, že v BF4 second assault DLC budú mapy operation firestorm, gulf of oman, operation metro a caspian border, opravte ma ak sa mýlim :)
-
-
Budou tam 4 oblíbený mapy z BF3. Pokud vím, tak seznam ještě nebyl oznámenej.
-
-
no práveže v bf4 premium program video trailery to pravdepodobne ukázali ak si to sledoval pozorne, kukni si ešte raz ten trailer a zastav si to presne na 0:44 , 0:46 , 0:47 a 0:49 . Ako je krásne vidieť tak pri 0:44 je to práve velice známa časť mapy operation firestorm, pri 0:46 to sú tie žeriavy a rozostavaný mrakodrap z gulf of oman, 0:47 máš záber na metro, čiźe sa jedná asi o mapu operation metro a 0:49 je vidieť jasný záber na tú vysokánsku rádiovú vežu z mapy caspian border.
-
-
-
Miloval jsem BF2 - nahráno přes 2000 hodin + další stovky hodin v různých modifikacích. BF3 se mi ale vůbec nelíbil. Sice byl vlastně lepší hrou než BF2, ale byla to hra tak nějak bez duše. To v čem byl BF2 tak skvělý, v BF3 vůbec nebylo (např. krásná hudba, super namluvené hlášky v čínštině, ruštině, arabštině atd.) a to bylo velké zklamání. Přestože jim ty peníze asi opět dám a hru si prostě aspoň zkusím s vírou, že to snad konečně bude ono, mám samozřejmě pochybnosti. Ukázka se mi ale líbila. Boj proti číně slibuje změnu a zajímavé prostředí. Dokonce i hudba už konečně byla "normální", ačkoli stále tam je cítit vliv BF3, i když není tak silný. Hodně doufám v lepší mapy, než co byly v základním BF3.
Když to nevyjde, pořád je tu Planetside 2, který je hratelností k BF2 velmi blízko. Doporučuju. -
-
Ten pocit, kdy člověk odpálil zeď a člověk na druhé straně nevěřícně čuměl na díru, zvyklý z CoD a předchozích Bf, že prostředí není zničitelné a kdo je v domě je prakticky nesmrtelný, když tam nehodí člověk granát:-D
P.S: PlanetSide 2 a Bf2 nemají prakticky nic společného.....PS2 je skvělá hra na masivní bitvy a dobívání pro 100 a více lidí. Při menším počtu je to nuda. -
-
PS2 a BF2 jsou si hratelností velmi podobné...
-
-
A jeje snad tu nebudem zas Flambovat *15* .
-
-
-
-
Tady ještě jeden trailer
http://www.youtube.com/watch?v=b0N-FC1Oc2I -
No hlavne, ze uz tam neni ta prdící znělka. Uz u BF3 byla ta znelka na hrane, ale co z toho udelali pro predchozi ukazky BF4, to bylo uz fakt k placi *1*
-
podle mne by ti kluci obcas mohli vyjít ven si zabehat a jit na strelnici si zatrilet, promlivit s par veteranama jake to je atd. protože takhle to je jak delat zavodni hru když sem v zivote nesedel v aute *7*
-
-
ale tak chalošom z dice ide skôr o to aby priniesli hráčom velkú porciu zábavy a nie byť najrealistickejším simulátorom vojny nie? ono keď si chceš vyskúšať reálnu simuláciu vojny odporúčam ti navštíviť irák, sýriu alebo teraz momentálne egypt.
-
-
A nestacila by mu Americas army pro zacatek? Nebo ten cesky simulator ( ten se mi zas az tak realny nezdal no).
-
-
môže byť, ja som americas army ešte dávnejše zvykol hrávať, no tie posledné updaty, či skôr kvôli tým miernym "vylepšenian" sa z americas army pomaly ale isto stáva arrkáda :( čo je škoda, lebo popri operácií flashpoint, som AA považoval za najlepšie vojenské simulátori...
-
český simulátor...myslíš Advace Combat Environment 2 (A.C.E.2)
-
-
http://en.wikipedia.org/wiki/VBS2 tenhle ale to je fuk, ACE ani neznam. Takze diky za info.
-
-
-
-
-
No já hlavně nechápu, jak chcou toho commandera zabudovat, pokud se BF4 oproti BF3 nezpomalí (což nepředpokládám), přijde mi to jen jako reklamní vějička.
-
-
Ty si asi nehral bf2 ze ?
-
-
BF serii jsem hrál od BF1942 , BF4 si nekoupím , raději si pořídím GTA 5 tam bude aspoň sranda, a kdyby náhodou tak mám v záloze WOT WWP a bude ještě WWS.
PS: Od té doby co manažeři chtěli přetáhnout Callofpussy hráče do BF 3 to je o hovně celej BF -
-
ja tak isto, síce som 1942 po nete príliš hrať nemohol lebo som mal pomalý internet aj počítač v tej dobe, no bf vietnam a bf 2 som už hrával aj po nete a bola to rovnaká ak nie väčšia zábava ako teraz bf 3...
Aj ja si budem kupovať GTA V, už teraz mám predobjednanú tú special edíciu na PS3 a neviem sa dočkať, vychádza to skoro za 4 týždne a teším sa ako malý pišta.
Máš ty aj pravdu ohľadom tej migrácie call of duty hráčov (12 ročných detí) do battlefield 3, že kazia úroveň battlefieldu. -
-
já musím počkat na PC verzi *13*
-
-
GTA V s 99.99999% pravdepodobnosťou určite výjde aj na PC, len s odstupom času, ja sa skôr obávam optimalizácie, kedže optimalizácia u GTA IV bola fakt katastrofálna ...
-
-
u GTA 4 byl prodej PC verze 33% , což si asi nenechaj uniknout
-
-
-
-
PSb: BF3 občas pustím ,ale trvá půl hodiny než najdu server kde se dá hrát.
-
-
To je problém celé politiky EA, již mají připraveno x dlcček a budou je každý třetí měsíc pouštět...problém je pak v tom, že když ho nemáte, nezahrajete si, všichni chtějí hrát nové mapy nové mody....a vám zbude jeden server ze dne, kdy vyšla původní hra....jo tak během další roku dvou už se najdou dva...ale jinak ne...prostě povinná koupě DLC, jinak kupujete jen singl se zhruba tříměsíčním multiplayerem :)
-
-
nemluvil jsem o tom že nejsou hráči , hráčů je dost , ale když se joineš na mapu sedneš do heliny a 3x po sobě to do tebe napálí letadlem atd........ tak raději jdu jinam a zase jinam dokavaĎ se nedá hrát , ( někam kde jsou týmy vyvážené a hrajou tam lidi kteří chcou hrát a nééé jen dělat P*čoviny)
-
-
a robíš dobre, presne to isté robím aj ja , dnes je na bf3 serveroch až privela trollov a try hard pánkov, a tak isto ako ty aj ja sa z radosťou odpojím zo servera kde sa zopár takýchto tajtrtlíkov nachádza, nebudem si predsa kaziť pocit z hry len kvôli nejakému šašovi.
-
-
blbost, jde se hrat i ted se zakladni hrou, ja mam jeste karkand ale jde to i bez nej stale jsu servery kde je 64 hracu
-
-
-
-
co si budem povidat, bf3 je skvela hra, kam se technicky a zazitkove hrabou jiny, ma to vsak veliky ALE.... totalne zaostavaji s bojem proti cheatovani.... jasne, cheaty jsou vsude v jkakykoli hre, ale tolik jich je snad uz jen na CSku... uplne mi kazi zazitek ze hry, kdyz mi sniper da pres celou mapu hlavu nebo kdyz si typci upravi rozptyl zbrani, daji aimbot a davaji hlavy na jeden naboj za behu z jakykoli vzdalenosti.... a takovych troubu je den ode dne vic a vic a EA proti nim bojuje vice nez nedostatecne.... BF4 si pustim jen na videu, jinak GTA V....
-
Pro mě za mě, at si vyjde BF4, ale mohli by alespon uvolnit nástroje a engine z BF3 pro Project Reality
-
To opravdu někoho zajímá pořád nějaká modern war? Zpracovaná snad v 5 dílech CoD a ted už i dalším BF. Zase takovej rozdíl mezi trojkou v tom nevidím, a že ta mě bavila hodně. Ale proč bych si měl sakra kupovat čtyřku jen kvůli 5 novým zbraním 2 mapám a 4 novejm skinům!? Jo kdyby zase někdo udělal pořádnou hru z WW2 s krásným novým enginem, Jó to by byla paráda.
-
-
No já jsem viděl prezentaci nové generace Frosbite a rozdíl tam rozhodně je. A jde to vidět i když si vedle sebe pustíš Bf3 a Bf4. Bf3 je dobrá, ale nezapomínej, že je to už dva roky, co vyšla. Neříkám, že je to špatně, jenom konstatování faktu, že rozdíl rozhodně je. A mě naopak už WWII nebaví, protože za ty roky ji tvůrci naprosto "znehodnotili" tituly jako Medal of Honor Airbone, CoD V atd.....
-
-
Jasně že je tam rozdíl a novinky, jen pro mě není tak velkej abych si ho pořizoval. Až to bude na humblu za 5 USD tak si ho asi pořídím, dřív ne pokud mě nepřekvapí hodně pozitivních ohlasů. Já si od CoD 2 nezahrál pořádnej mulťák takovýho žánru, proto bych ho uvítal.
-
-
Red orchestra?
-
No CoD 2 v MP překonalo MW i MP u Bf2 BC2.
-
-
Bavím se o MP z žánru druhé světové kámo ;).
-
-
Jo taak:) No zkusil Red Orchestru? Ale to zase není taková arkádová sranda.
-
-
-
-
-