Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejsem z Games, nedostal jsem tučnou obálku, nadával jsem před vydáním (byl jsem zlomen kamarádem a zakoupil), že je to jenom verze 3.5. ale pokud má člověk bandu kamarádů s kterou si to může zahrát, tak je to velmi zábavné a 8-9 bych tomu klidně dal.
  • ucho
    pěkná recenze
  • Spíš bych řekl, že většina lidí, co koupí BF nebo CoD je celkově mimo. Já hru samozřejmě sosnul, ubožáky co ničí herní průmysl nepodporuju.
  • Jack1947
    Na obranu BF je to hratelne na starych komplech a v DX10, nikliv stara grafika v dx11 a bez dx10 ani ranu. *4*
  • Jack1947
    No tak, ja stale asi ziji v jine dobe co se tyce pc sceny je to tusim rok 2005-2008 nebo i mene. Tehdy to jeste za neco stalo... dnes, je to holt takove makove, radi penize co jim chudaci hraci radi daji, aby si (ne)zahrali divny to svet veru. *9*
  • Většina lidí co koupí COD či BF kvuli SP muselo spát posledních pár let asi v nějaké noře :-)
  • Nee, oni mají rádi peníze. Kdyby měli rádi hráče, tak by nezmršili Bioware a neodešli ze Steamu.
  • Mě rve oči to,jak brečíš.. *3* Na mezeru ti víš co *4*
  • :D +1
  • Games opět nezklamalo a pak se diví, že je jaké je. Skoro měsíc se tu čeká na rezenci, aby pak člověk viděl nesmyslné hodnocení. Radši jsem to ani nečetl, to číslo mi stačí bohatě. (hlavně tu nezapomeňte říct, že důležitý je obsah, ano je, ale číslo vždy shrnovalo celý obsah jedním "slovem"), dřív se na ty čísla dalo spolehnout, respektive na lidi, kteří je udělují. Hru jsem někdy minulý týden dohrál a můžu k tomu říct snad jen pár věcí -
    5/10 (MP nehraju nevím, ale co jsem slyšel, tak nic moc, takové BF3,5)

+ příběh (ano, mám tyhle vojenské věci rád a můžu zachraňovat svět pořád dokola). + slušný gameplay, zvuky, spousta zbraní, + grafika (chvílema pěkné, docela fajn optimalizované pro slabší pc)

- grafika (chvílema dost hnusné, textury občas fuj, bugy, voda se konečně hýbe, ale vypadá to jako nějaká škaredá hmota)
    - herní doba (cca 5 hodin) ! (ale beru, že je to hlavně MP)
    - hrozný hype, ale za to můžou lidi

Já vlastně ani nevím co k tomu psát, tuhle hru už nikdo neřeší co sleduju lidi v okolí. Hrozná rychlokvaška, každý to sosnul, dohrál, smazal ... a věnuje se lepším hrám.
  • sleepless
    Nase duvody jsou uvedeny hned v uvodu. BF zkratka vidime jako prakticky ciste multiplayerovou serii, kde singl nehraje zadnou roli a nema cenu si hru kvuli singlu porizovat. Samozrejme si nevyhrazujeme pravod na jediny nazor na svete, ale byl to nas duvod, proc singl samostatne nerecenzovat.
  • Dělej za čárkou mezeru. Rve mi to oči!
  • Tak a jeto opet jasne , do redakce prisla tucna obalka. Nemate KOULE dat min ako 8.
    Pan Grygar mel urcite z teto hry radost. taky hezky mix barev.
  • No právě proto,nebreč pořád..furt to stejný dookola. *6*
  • ''které člověka chytly za nadledvinky a ždímaly z nich adrenalin''

nebo rovnou čerstvý nadledvinky k nakousnutí :D :D *1*
  • Co to meleš tvl? To je všeobecně známo.
  • Chudáčku,ono se to se stává jenom tobě viď?. *8*
  • Jack1947
    Jn neni nic lepsiho nez kdyz v ARMA te zastrely "neviditelny nepritel" nekolik kilometru za obzorem... to jsem mel hlavne v tom dataci "nejradsi".
  • Jack1947
    To muze byt celkem neprijemne, oni to ale opravi... vzdyt je to EA/Dice a ty hrace prece maji radi. *3*
  • TB řikal, že se to občas/většinou neuloží, páč se to synchronizuje při odpojování.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit