-
me vadi ty servery rush se 64 hraci a utocnici maji 100 tiketu, to pripada nejaky 3 zabiti na kazdeho braniciho hrace a mapa tak trva 8 min a je konec ani se nestacite probit
-
Vzdyt tam recenzovali jen singl...
-
Kvůli nadměrný zabugovanosti se z toho stala nejvíce frustrující hra roku. Singl má sice jen 5 hodin, ale ty bugy, na který za tu dobu narazíte, jsou na přesdržku.
To, že nepřátelé vydrží na nejvyšší obtížnost hodně beru, ale když jim pod nohama přistane raketa z RPG a oni do mě dál vesele pálí kulky... tak co to jako kurva je? S umělou inteligencí, ať už nepřátelskou nebo přátelskou, si DICE taky nedali moc záležet. Pokud budou v kampaních pokračovat, tak by si na AI příště mohli najmout někoho z Monolithu či Guerilly, stopro se jim to vyplatí.
S filmovostí kampaně (jak sami DICE řekli, že tím chtějí jít ve stopách COD) to dost přehnali. Ty rádoby cool scény jsou tak absurdní, že se u mě facepalm dostavil hned několikrát (počáteční pád celé továrny, hl. hrdina zaseklý autem na mostě, demolice přehrady).
Němá hl. postava už dnes taky nikoho nezajímá, co je to za vývojářskou nemoc nevím. ... Jo, jednou se mi dokonce stalo, že jsem umřel, když jsem přeskakoval překážku... pěkný bug, k mé nasranosti nahrávalo i to, že checkpoint byl hooodně daleko, takže procházet celou tu část kvůli takový píčovině bylo moc fajn.
Teď pozitiva, protože napřed vždy přichází negativa, pokud je jich víc, že. --- Vypadá to pěkně, to je fakt. Se svým enginem DICE, na rozdíl třeba od takových Infinity Ward, umí. Dobrá optimalizace, pocit ze střelby a pěkný lokace. Jiný pozitiva už mě nenapadají. -
hrat takuto hru na konzolach je uz fakt na gulku, skusal som to chvillu gamepadom, dik, radsej skocim z mostu ...a k tomu to hrat dobrovolne este aj v horsej grafike *7*
Tak potom nehodnot graficku stranku hry, ktoru si nevies ani nazivo spustit v maximalnej kvalite, ktoru dovoluje, su sice aj krajsie hry ako BF4, ale zrovna tie texturi a modeli objektov (vacsiny) su dnes na spici. -
Původně jsem chtěl přijít hájit čtvrtej díl. Do včerejška jsem nahrál nějakých 40 hodin v MP spolu s kamarádama a jako nějaký pády hry byly, ale nic tak otravnýho, tak jsem si říkal, že patříme mezi ty šťastlivce, který nemají moc velký problémy, ale co se začlo dít včera? Od včerejška nás to každých deset minut vyhazuje s crashem na plochu. Systém jsem projel veškerejma appkama na pročištění, BF4 jsem znovu stáhnul, zkoušel klasickou 32bit verzi a nic! Připojím se, zalaguju, vystřelím a crash s chybovou hláškou bf4.exe. Dám tomu čas do zítřka než vyšlu hněv spravedlivého na technickou podporu což mi stejně nepomůže, ale jedno je jistý. Za tohle může to deb-i-lní přetahování se s Activisionem a vydat hru dřív než CoD na úkor stability. Já teď hodnotit nebudu číselně, protože jsem furt nasr-a-nej, ale jinak jsem si těch cca 40 hodin fakt užil. Hloupoučkej single player jsem rychle přejel a beru to, že je to fakt věc navíc. Dřív série SP vůbec neobsahovala až pak s BC odnoží to přišlo a pak chuť EA nakopat pr-dd-el Acti ikdyž proč nakopávat zadnici někomu komu ten produkt už umírá a musí fejkovat sales. Do neděle bych se s 8/10 klidně ztotožnil, protože ten MP nás fakt chytnul a přitáhnul staré kámoše se kterýma jsem dřív pařil CS a BF2 na lankách, ale po těhle trablích hodnotím jednoduše: NEKUPOVAT! Prostě si počkejte. Jestli chcete zábavnej multiplayer, který vám vydrží hodně dlouho, tak si chvilku počkejte a já doufám, že kluci v DICE makaj jak uhrovatý a že se jim pod prstama kouří, protože je jako firmu mám rád a věřím tomu, že oni chtěli čas navíc.
Tak emoční výblitek ukončím a půjdu se vrátit k nervům u Super Maria :D -
Ano
-
Jop, fakt nudná kampaň... ta loď to úplně zabila, trojka byla daleko zajímavější a zábavnější... ještě že to skončilo tak rychle. Už mě nebavilo čekat až konečně budu moct udělat něco co bylo zjevné už hned, jen to zdržovaly nějaké "cutscény" (ani ty rozhovory nebyly nijak záživné). A ten konec mě donutil... ne vlastně co jsem to zkoušel spustit znovu a spadlo to, odinstalovat.
Ale pokud je v MP nějaký lepší rozdíl oproti trojce tak klidně řeknu, že je to ok hra. U zbraní nevím jestli to bylo realistické nebo špatné, ale už to šlo trochu hůř někoho zabít :) Ale to bylo i možná způsobeno sekáním.
A grafika po přečtení na PCT pro mě zase zklamání co se týče nastavení, jinak možná o něco lepší než trojka, ale jen malinko. Až na ty low-res textury země nebo proč mi to ukazovalo kostečky při pohledu z bližša... ( http://pctuning.tyden.cz/multimedia/hry-a-zabava/28303-ocekavany-battlefield-4-spickovy-fyzikalni-engine-i-destrukce?start=6 ) -
"EuroGaymer" je brilantni priklad tedy *7* .
-
Posledni COD co za neco stalo? Proc ne... mel si dat radsi za priklad COD:GHOSTS. *7*
-
Eurogamer.cz Doupě a tak.
-
proč bych si to měl spustit na ultra ,kdybych to měl hrát na PS3 nebo Xboxu tak bych si myslel že hraju cod 4
-
Oni tomu davaji prumer ze slusnosti a je to spis propadak? Urcite pises pod spravnou recenzi?
http://www.metacritic.com/game/pc/battlefield-4/critic-reviews -
A sami se diví, že "plné hře" někdo udělí vyšší hodnocení, než tomu "tutoriálu" *2*
-
Sestava co rozběhla BF3 na maximum rozjede BF4 na medium/high detaily. Co vím, tak přesně v tomto rozmezí medium/high má BF4 běhat na Playstation 4, byť v rozlišení o kousek nižším než 1080p.
-
Kvůli těm chybám a padání, který ještě furt přetrvává bych tomu dal tak 5/10!
Hra je to velmi zábavná a povedená, od BF3 vypilovali všechno co bylo potřeba a tak nějak všechno zlepšili, ale když se to nedá hrát, tak je to všechno holt prd platný.... -
Prestan si mysliet,ze si nieco viac s Ceskym obcianstvom...popravde ste v rovnakych srackach ako my *1*
Ale ked ma ta hra proste texturi najlepsie, tak ich ma a nebudem tvrdit ine len preto,ze je to hypovana hra, ale to si musis spustit na ultra, nie pozriet video na youtube *15* -
preco ma hned urazas..nedokazes sa zmierit stym ze BF je zabugovana sracka?:D
-
Zase milion prispevku od lidi, co nevedi, ze existuji i dobre hry, ne jen CoD a Battlefield.
-
*1* *1* *1* Slovensko hazi zase perly
-
Pokud to tak vidíte a vidíte to zcela správně, tak bych srazil body už jen za to, že se snaží vůbec SP udělat a neinvestují peníze místo toho do lepšího startu hry v lepší kondici.