-
Jakozto BF veteren bys mel vedet, ze BF zacinalo bez singleplayeru. Cpou ho tam jen pro retardy nebo ja nevim. Ja ho treba ani nespustim, proc si kazit zazitek?
-
Vy jste vsichni strasni borci... Rekni mi kolik plne funkcnich her typu battlefield (komplexnich - vozidla, pechota, destrukce) je na trhu ? 0... Ano 0.. Dice se aspon snazi nam prinest nejakou zabavu :D 50 hodin odehrane, par padu, ale jinak zabava :D
-
Tak sp bude mat vzdy cod o triedu lepsi takze ten by som neporovnaval to tam mohli dat mp mapy s botmy a vyslo to by to rovnako pointa je ze tato hra si zasluzi max 7 aj to by musela fungovat tak ako ma nie ze sa to neskor dorobi patchmi..Jedno velke a predrazene dlc na bf3 este aj dobugovane a amateri z DICE asi vzivote nespravia dobry netcode..
-
Moje nejmene oblibene mapy:
Dawnbreaker
Lancang Dam
Hainan Resort
Taky se mi zda,ze BF4 nejlepe funguje tak ve 40 hracich maximalne, protoze vetsina map neni nijak giganticka pokud tam ma behat 64 hracu. -
Jen poznamka ke kemperum. Tohle bylo uz v BF3, to nemuzes svalovat na autory.
-
moment, ale tohle dělají už několik let a nic se nemění, hráč si buď zvykne....nebo si zvykne
-
Mám dotaz:
recenzent hovoří o updatech a opravách...teda ještě včera jsem to hrál a dvakrát mi to spadlo a zvuk stále v některých mapách nefunguje...a to nejsem sám...nejsou to náhodou výhody pro lidi s prémiem? že jako ti dostanou patch dřív? to není úplně milé, mělo se jednat o herní obsah, ne opravy chyb :D -
Bohužel, mi co máme BF3 a cena za kterou přijde pár vylepšení v BF3.5 nám za to nestojí sme smolaři :(
No až mě přestane bavit BF3 koupím BF5. -
Zaplacena recenze dekuji nechci.Mam bf3 a toto je placeny dlc balicek za 1000 kc.Muzete si psat co chcete.Misto aby ta hra dostal tak 3 body za to co melo byt ve trojce takne dame 8/10 ze?Zlatej bf bad company 2
-
Sponsored by JRC, please buy this epic game only for 999 shekels here.
-
Ježíš kdo hraje takové saračky, jediné FPS, které mají úroveň jsou Arma a Red Orchestra ostatní jsou blbiny pro tupé američany, kteří stejně žádnou hru ani neumí a potřebují tuny výhod.
-
Velení, žádám o munici, přepínám –Negativní vojáku, teď nestíháme. Žádám funkční opravy –Negativní. Žádám o přidělení k četě –Negativní. Žádám o smysluplné upgrady, ne ruletu –Negativní. Žádám o vypnutí debilní konzole –Negativní. Žádám připravit terén proti zasekávání –Negativní. Žádám méně imbecilní spolubojovníky –Negativní. Žádám opravu spojení, často vás neslyším –Negativní. Žádám o hratelný zážitek –Negativní...Kurva tak ať to aspoň funguje jako předtím –Negativní. Sakra tak si tam na velení polibte p***l –Rozumíme a končíme vojáku, hodně štěstí a bůh tě provázej u pátého dílu *1*
-
Jo, to byli casy ? *7*
-
Vzpominate si, když na games.cz dali Gotham City Impostors 3/10 jen proto, že měli se hrou technické problémy?
-
Sp zle, jenze BF bylo o chlup slabsi... SP se preci nehodnoti. *3*
-
Čekal jsem větší rozdíl v hodnocení oproti COD. Co jsem koukal jinde SP mají obě hry na prd v MP je lepší BF. Rozhodně technicky a ten rozdíl ho hodně velký.
-
Beta nuda x(
pak chvíle na HC to byla sranda O.o mno pořád lepši než CoD ale co já vím :o -
Jako 8 letej veteran BF serie (cca celkem 4000 hodin nahrano) se musim zeptat...Delate si s tou recenzi jen srandu ze? ... V podobe v jake se hra prave nachazi, by odpovidalo spise hodnoceni 5/10 ... SP tuctova srajda... MP zabugovanej, spatnej netcode, plno kemperu, spatne vyvazene mapy, levoluceje prakticky o nicem ... naprosto nesmyslne se odemyklaji doplny na zbrane pomoci jakych si battlepacku,a to jeste dostavate random vybavu ve stylu 2x maskovani a 1x novej zamerovac...
Nehlede na to, ze neustale nekolikrat denne pada hra (ano mam na to delany PC a stihato naprosto vpohode), vypadava zvuk na mapach, se tam hodne neviditelnejch prekazek v mistech kde nic neni, takze nemuzete strilet...
PS: taky bych rad vyslalsvoji vlnu nasranosti kdementnim sniperum, ktery kempej na kazdy dostupny strese (coz je prakticky kazda strecha ) a cinej tim hru nehratelnou ...
Miluju Games.cz ale zacinam mit pocit, ze jste snad placeny vydavatelema za davani dobrejch znamek ...
PPS: nezapomente me rict jakej jsem flamer a kindersak ... -
Vtipně a pravdivě zhodnoceno :))) EA do*urvilo BF4 opravdu nehorázně.
-
mas recht, sedmicka je ucebnicovy priklad hodnoceni 8 a vyssie *15*