-
hra odpojena neco se pokazilo,hlasky tohodle typu me dojimaj,proste vysrana hra,hra odpojena vysral se nam servr a admin se nam nakojil mleka od sve skurvene mamka
-
Hlavně nechápu proč nevidaj levnější verzi bez singlu nebo tak něco, protože ta cena je v podstatě šílená když odečtete ten strašnej singl. *9*
-
-
Protože vás chtějí pomocí single-only unlocků a achievementů donutit si ten singl zahrát, jelikož multiplayer není moc kontrolovaný zážitek a nemůžou vás tam donutit se koukat na padající barák, zapadající slunce, nebo nějakou podobou WOW hovadinu. Takový interaktivní 3D Mark.
-
-
Ten unlock naopak, je peknej reklamni trik. *3*
-
-
-
Hezké, snad i nezaujaté :) . Jen bych podotknul, že BF4 nepřináší jen novinky, ale taky stařinky (commander, destrukce...).
Jen škoda, že nebyl víc rozebrán Battlelog. -
''které člověka chytly za nadledvinky a ždímaly z nich adrenalin''
nebo rovnou čerstvý nadledvinky k nakousnutí :D :D *1* -
Games opět nezklamalo a pak se diví, že je jaké je. Skoro měsíc se tu čeká na rezenci, aby pak člověk viděl nesmyslné hodnocení. Radši jsem to ani nečetl, to číslo mi stačí bohatě. (hlavně tu nezapomeňte říct, že důležitý je obsah, ano je, ale číslo vždy shrnovalo celý obsah jedním "slovem"), dřív se na ty čísla dalo spolehnout, respektive na lidi, kteří je udělují. Hru jsem někdy minulý týden dohrál a můžu k tomu říct snad jen pár věcí -
5/10 (MP nehraju nevím, ale co jsem slyšel, tak nic moc, takové BF3,5)
+ příběh (ano, mám tyhle vojenské věci rád a můžu zachraňovat svět pořád dokola). + slušný gameplay, zvuky, spousta zbraní, + grafika (chvílema pěkné, docela fajn optimalizované pro slabší pc)
- grafika (chvílema dost hnusné, textury občas fuj, bugy, voda se konečně hýbe, ale vypadá to jako nějaká škaredá hmota)
- herní doba (cca 5 hodin) ! (ale beru, že je to hlavně MP)
- hrozný hype, ale za to můžou lidi
Já vlastně ani nevím co k tomu psát, tuhle hru už nikdo neřeší co sleduju lidi v okolí. Hrozná rychlokvaška, každý to sosnul, dohrál, smazal ... a věnuje se lepším hrám. -
-
Většina lidí co koupí COD či BF kvuli SP muselo spát posledních pár let asi v nějaké noře :-)
-
-
Spíš bych řekl, že většina lidí, co koupí BF nebo CoD je celkově mimo. Já hru samozřejmě sosnul, ubožáky co ničí herní průmysl nepodporuju.
-
-
to je prave ta chyba. kdybys to nestahnul, ale hral ten multak, kterej je alfou a omegou vsech BF, hodnotil bys to co hodnotu ma... takhle, nezlob se na me, vubec nevis o cem tahle hra je. navic zkus mi ukazat hru ktera ma takovej tutorial, ze ho lidi hodnotej jako samostatnou hru a davaj mu dokonce 5/10... :D
-
-
A sami se diví, že "plné hře" někdo udělí vyšší hodnocení, než tomu "tutoriálu" *2*
-
-
Ba naopak...ty si ubožáky co ničí herní průmysl tím "sosnutím" podpořil...
-
-
Pravdu, necht si kazdy prebere sam. *4*
-
-
-
Na obranu BF je to hratelne na starych komplech a v DX10, nikliv stara grafika v dx11 a bez dx10 ani ranu. *4*
-
-
-
Říkám si, když vám všem ten MP tak padá, laguje a nevím co ještě, proč to proboha hrajete? Copak je to jediná FPS na světě? :)
-
Ako sa prosim vas da znicit ten vrtulnik ked sme vsetci na lodi a neda sa zostrelit. A lieta popred nas
-
Imho singleplayer je snáď to najviac stupídne, čo som za posledných 20 rokov hral.....zaujímavé, že hra má rovnaké hodnotenie ako kvalitné Spec Ops, ktoré má i multiplayer kvalitný a lepšie ako Call of Duty Ghosts, ktoré ma kvalitný 2x dlhší single bez očividných stupidít a rovnako kvalitný a hlavne od prvého dňa hrateľný multiplayer....niekde sa stala chyba súdruhovia...
-
-
Bez stupidit?? Fakt ze LOL, na takych ako ty je COD cielené.
A zda sa ze cim vacsiu p...u tam daju tym lepsie to vy zombici prijmate.
Nebodaj si este mastite ego nad tym ako salamunsky ste na enemaka vyzreli nie??
*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
Jako jestli má CoD kvalitní single.. to teda fakt nevim
-
Ghosts maj kvalitní singl bez stupidit?! Ajajajaj *1* *1*
-
-
Tak sp bude mat vzdy cod o triedu lepsi takze ten by som neporovnaval to tam mohli dat mp mapy s botmy a vyslo to by to rovnako pointa je ze tato hra si zasluzi max 7 aj to by musela fungovat tak ako ma nie ze sa to neskor dorobi patchmi..Jedno velke a predrazene dlc na bf3 este aj dobugovane a amateri z DICE asi vzivote nespravia dobry netcode..
-
-
Vy jste vsichni strasni borci... Rekni mi kolik plne funkcnich her typu battlefield (komplexnich - vozidla, pechota, destrukce) je na trhu ? 0... Ano 0.. Dice se aspon snazi nam prinest nejakou zabavu :D 50 hodin odehrane, par padu, ale jinak zabava :D
-
-
tak keby je to prva hra ktoru robia ale je to vytuneny bf3 kde ostali bugy a este nove pridali tak mi to moc ako snaha nepride..asi som moc ocakaval od toho tak som sklamany
-
-
-
Mě se líbí, jak na games.cz se nikdy nedá odhadnout, jaký hra dostane hodnocení. Podle letmých dojmů z recenzí a reakcí mi přišlo, že tak ze slušnosti tomu dávají průměr, ale je to spíš propadák, tak si řikám, na games to bude mít tak 3/10, ty se s tim nepářou. A ejhle *15*
-
-
Oni tomu davaji prumer ze slusnosti a je to spis propadak? Urcite pises pod spravnou recenzi?
http://www.metacritic.com/game/pc/battlefield-4/critic-reviews -
-
Eurogamer.cz Doupě a tak.
-
-
Vzdyt tam recenzovali jen singl...
-
"EuroGaymer" je brilantni priklad tedy *7* .
-
-
Ano
-
-
-
-