Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 4 už je v prodeji, Battlefield 3 se v ČR prodalo přes 75 tisíc kusů
31.10.2013 | Petr Poláček
58 příspěvků
-
tak že,hral jsem normalne a proto že jsem byl lepši než ty ostatni me proti tym volil kick,vykopli me jen proto že jsem nestal jak debilos ale jen proto že jsem hral,ty pičovska hra,to snad neni možny,užit si tu hru haahaha hovnos pičou,vyvojaři jsou komunysti a ta hra je vyplod zmrdanske činskyho psa,hraci jsou hovnansky svinsky srabotkove co si honi skreta mezi stehnama zaparenejma,fuck hra fuck game,tak že zdravim a nasertesi.
-
BF3 debilita bf4 stejna debilita,všichni co oni řikate supe tak jsete blbci a magoři dohromady,sed te si doma a hrajte tu blbost,v noci se zacne te posravat a vy nebude te vedet od kud to serete,jestli zhuby nebo z prdele,provas ty co oni řikate jen chvalu to nebude rozdil,nevite jak skutečne hra v dobry kvalite vypada,
-
Propady FPS, byly priserne... netroufam si ani pomyslet, jak moc zlosti bych venoval kdybych to hral v MP. Nastesti odehrano, takze uz ma svuj hrebicek do rakve. Zabodnut. *3*
-
Máš asi v PC bordel *1* Zkus přeinstalovat DX, vypni nepotřebné procesy, a přeinstaluj ovladač HD audia
-
Jak jsem si prvně z videí myslel, že je to stejné jako BF3, tak jsem se spletl. Minimálně grafika a zvuky se posunuly na další level. Mise v Číně, kde tryskají fontánky a prší na dlážděnou cestu, to je pastva pro oči. Skoro jsem to nerozeznal od reality. Neskutečný zážitek tahle hra.
-
Ovladače mám nejnovější. V SP mi to jede na High víceméně pohodově, ale v MP zase je framedrop hned, když stojím pod lampou nebo něčím jiným, co vydává světlo. Aby toho nebylo málo, vypadávají mi textury v MP a Battlefield je spíš Bugfield nemluvě o tom, že servery padají. Samozřejmě jsem si všecko zkontroloval, měl bych jed v pohodičce, ale očividně to nemají vychytané.
-
Poslední ovladače máš? nVidia vydala dvoje WHQL ovladače s odstupem asi třech dní, takže v těch prvních něco evidentně podělali. Mně způsobovali neskutečný blikání textur jak o diskotéce. Ty druhý to opravili a hra běží nad očekávání dobře. SP občas zalaguje, tak efektama nešetřili, ale v MP to musí na týhle sestavě valit na ultra i kdybys nechtěl...
-
Nuti Ta to niekto kupovat s pistolou pri hlave ? Ked na to nemas alebo sa Ti to nepaci tak zavri tu dieru pod nosom a ukaz mi jednu lepsiu FPS MP hru. Budes hladat velmi dlho a s vopred negativnym vysledkom. Ja si rad zaplatim 80 EUR za 2 roky zabavy.
-
Je to parada ! Super to vyladili, fakt hracska nirvana tato hra *1*
-
Kamo mas niekde problem. U mna Phenom 965 BE @ 4.0 GHz, GTX 660, 8 giga RAM, Okna 7, 1980x1020, vsetko HIGH ( AA vypnute ) v priemere okolo 65 fps.
-
Děláš mě čím dál šťastnějším.
-
To beztak bude dělat jen jeden člověk.
-
GTX670, i5 760,8GB RAM,SSD DISK a stabilnich 60fps na HIGH
-
GTX670, Intel Core i7 3820, 8GB RAM a jsem rád, že na medium settings mi to jede na 60fps. Tak co je toto za b*rdel?
-
hele hra Call of Duty vychází na nějakých 100 - 150 milionu dolarů a zsik jen předešlých dvou dílu vydělal více jak 2 miliardy dolaru a to je nejstáhoavnější hra tudiž oni mají za hru nějakých 800 milionu dolaru plus každý rok .Ano GTA 5 trvala nějakou dobu a hra vyšla skoro na jednu miliardu ale to hra která vydělá 2 krát tolik co státla jen předochzí díl jednou z nejvydělečnějších her vůbec o tom si jen hollywoodské vyskororozpočtové trháky můžou jen nechat zdát nevím kolïk to přesně vydělalo ale vyděalo to 5 krát víc než hra stála .A když si vezmeš že GTA 5 jen za jeden den vydělal skoro půl miliardy dolarů a je světě jen měsíc a už má 750 milionu tak je to otázka týdnu kdy hra půjde do plusu .Si myslíš proč UBISOFF jak vydali hru novinku ted nevím co to byla za hra a říkali že mají proti nelegálnímu stahování zbraně a zrobili hru od které si slibovali že to bude revoluční a je jen otázka času kdy to ostatní studia zavedou taky ve hrách že hru bez netu nezpustíš a ano hra byla venku 2 měsíce a pořád se nedala stáhnout protože nebyl na to crack ale UBISOFF díky tomuhle opatření od kterého si slibovali že jim stoupnou zisky jim naopak o 50 procent ty zisky klesly tak že na tom ještě pordělávali a o 3 měsíce později to zrušili úplně tohle opatření protože místo zisku co si slibovali spíše prodělávaly .A pak prohlasili že už nebudou hráče šikanovat takovou protipirátskou ochranou .Hru sice nikdo nestáhl ale zisk jim klesl protože poctivý hráč který si hru koupí aby byl šiaknovaný jejcih protipirátskými nesmysli si lepší rozmysli jestli si to koupí a UBISOFF tohle zjistil až bylo pozdě a každý se jim pak vysmál. Slibovali obrovské zisky že jejich hry nepůjdou stahovat a¨le místo obrovských zisků šli do ztrát .
-
BC,BC2,BF3,BF4. Nevite jestli jete nekdy budou delat BFka z minulosti/budoucnosti ?
-
Kdyz je nekdo negramot jako ty, tak samozrejme nemuze pochopit ze o minulosti nepadlo ani slovo ...
-
i5 2500k, GTX 560, 16 GB RAM - 1920x1080 high detaily, naprosto plynulý (60+). Ultra high sem nezkoušel, ale to už nebude taková pohoda.
-
Nepleteš si náhodou VYDĚLAT a UTRŽIT..? (zisky, příjmy, výdaje)
-
keby bol dalsi BF o 2roky v zneni BF1942 ci 2142 velmi rad si ho kupim znovu *3*