Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 4 už je v prodeji, Battlefield 3 se v ČR prodalo přes 75 tisíc kusů
31.10.2013 | Petr Poláček
58 příspěvků
-
Ahoj, nevíte někdo, co je nového se SteamOS a Mantlem? BF4 koupím jedině tehdy, když bude na linux (abych podpořil platformu). Čekám, že tak do roka by to mohlo být (než o to opadne zájem).
-
-
To ti držim palce, ale tyhle dvě věci si z neznámého důvodu také spojuji. EA ale zatím nemá Origin pro Linux a to vidím jako zásadní překážku.
-
-
tak že,hral jsem normalne a proto že jsem byl lepši než ty ostatni me proti tym volil kick,vykopli me jen proto že jsem nestal jak debilos ale jen proto že jsem hral,ty pičovska hra,to snad neni možny,užit si tu hru haahaha hovnos pičou,vyvojaři jsou komunysti a ta hra je vyplod zmrdanske činskyho psa,hraci jsou hovnansky svinsky srabotkove co si honi skreta mezi stehnama zaparenejma,fuck hra fuck game,tak že zdravim a nasertesi.
-
Hra koupená, teď ještě ten počítač :)
-
Mám vás a rád a všetko, ale takéto články môžete rovno označovať tým tagom "komerční sdělení/PR".
-
BC,BC2,BF3,BF4. Nevite jestli jete nekdy budou delat BFka z minulosti/budoucnosti ?
-
Propady FPS, byly priserne... netroufam si ani pomyslet, jak moc zlosti bych venoval kdybych to hral v MP. Nastesti odehrano, takze uz ma svuj hrebicek do rakve. Zabodnut. *3*
-
BF3 debilita bf4 stejna debilita,všichni co oni řikate supe tak jsete blbci a magoři dohromady,sed te si doma a hrajte tu blbost,v noci se zacne te posravat a vy nebude te vedet od kud to serete,jestli zhuby nebo z prdele,provas ty co oni řikate jen chvalu to nebude rozdil,nevite jak skutečne hra v dobry kvalite vypada,