Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 4 vstupuje do bety, jak připomíná trailer
2.10.2013 | Aleš Smutný
71 příspěvků
-
Je tam stále k vyberu hardcore obtiznost ?
-
-
V betě ne, ale v plný bude. V Battlelogu jsou všechny servery označeny jako "normal", takže hardcore určitě přibude.
-
-
No jen aby. Na normal bych to hrat nechtel, to uz bych mohl rovnou hrat CoD. *1*
-
-
-
Mám Intel core i7 3820, GTX 670, 8GB ram a hra mi jede na neuvěřitelných 50fps na low settings. A u bodů v CQ mám pády fps. Doufám, že to kurňa opraví. BF3 mi jel na full HD rozlišení a nastavený jsem ho měl na ultra samozřejmě a jelo to na 60-70fps. Chápu je to jen beta, ale alespoň ty pády fps mohli vychytat. Nicméně s trochou nervů se to dá ještě nazvat hratelné. Mám Nvidia drivers 327.23 a přemýšlím nad 331.40 betou, která je optimalizovaná pro BF4, ale nevím jestli se to vyplatí instalovat. Co jsem četl, přidá to jen 3fps a betě nevěřím.
-
-
Jak jinak donutit lidi k nákupu nového šrotu, než že se na nějakou optimalizaci prostě vykašlu? i7 a gtx 670 je rozhodně nadprůměrný stroj!
-
Moje osobní zkušenost je ta, že mi to s 331.40 šlo hůř (lag a trhání při chůzi a běhu). Nakonec jsem se po chvíli vrátil na 327.23. Jinak mám core i5 a gtx 680. Nastavení full hd, vše ultra kromě vypnutýho MSAA a po 600ticketovým zápase byl průměr ve frapsu 40fps.
-
-
Ja to mel s i5 a gtx 770 stejny... s tou betou se mi to proste obcas skubalo.
-
-
Mně to přidalo fps asi 10, ale je to stejně šuma fuk, protože to laguje. Už jsem slyšel mockrát, že si mál koupit lepší počítač, ale když přijdu na Německej servr v 10 ráno, je na něm 60 lidí, tak to běží stokrát líp než večer v 6. Možná to je tak trochu oboje, neoptimalizovaný ovladače a lagující servry.
Co ale vím je, že když jsem včera přepnul zpět do BF3, tak jsem si spravil chuť. Rozdíl v plynulosti všeho je nesrovnatelnej... -
-
Jj souhlas, taky jsem si šel kolem půlnoci spravit chuť do BF3 a šušnal jak to jede jako po másle. :D
-
-
Je to jen BETA, myslím si že to ještě zoptimalizují tak nedělej ukvapené závěry
-
-
No aby se s tím hoši z DICE nepatlali zase déle jak rok, jak to bylo i u BF3... *7*
-
-
-
Slusna beta. Chvalim bojovou techniku, uz nelze strilet jak na bezicim pase, prebiti munice trva vazne dlouho. Zbrane, proboha proc rada z nich je sci-fi jako u Army III? *13*
Na I-5 2400, 12GB RAM, HD 6850 1GB DDR5 to bezi ve Full HD na 64 serveru slusne, sem tam zasek asi dany Betou ale detaily na auto = high / par na medium vesmes efekty.... -
Spustil jsem to a hned potom odinstaloval :D
-
-
Protoze ti nedavaly fps a tak ses vratil k codu :D
-
-
Tak zase tak jednoduchy clovek nejsem, ale mas pravdu hned pote jsem si zapnul bf3 a pozdeji cod mw2 :D A sel spat :D
-
-
-
Lidi poraďte jak se dostanu do bety BF4? Určitě to kupovat nebudu, nejsem cvok abych v lyžařské kukle přepadl poštu abych si mohl dovolit koupit BF4. Do ruk se my dostala verze BF3 Limited Edition (nahoře je uvedeno že hráči co mají premium tak hru můžou hrát) a 4 by měla být open beta ale jetli bude 4 open beta tak to ani za boha nestihnu stáhnout když servry budou zatížené a bude to stahovat 10kB/s.
Tak mě zajíma jetli to jde stáhnout dřív a čekat až otevřou open betu aspoň ať to vyzkouším a jestli my to vůbec pojede.
Předem dík za rozumnou odpověď -
-
za dva dny by se měla rozjet open beta BF4, a skončí dnem vydání což je tuším někdy 29.10. nebo tak něco
nakupuj digitální verze, ne krabicové, vyjdou tě vždy podstatně levněji...stejně jako levněji než na originu či steamu (není-li nějaká velká sleva)
-
-
Jak je to s tím commander modem? ten funguje jen na tabletech a jen na nich nebo i jinde?
-
-
Bude na všem, ale zatím ho nejde zapnout.
-
-
Stejne mne nejvice zajima to davani hlavicek pomoci hlavy *15* .
-
Za seba mozem povedat, ze BF4 Beta start bol u mna ovela bezproblemovejsi, ako start BF3 Beta (mozno uz aj v DICE vedeli co maju cakat a najvacsich chyb z minula sa ako-tak vyvarovali). Hrat som zacal sice az o siedmej vecer, tak je mozne, ze tie chyby co boli popisovane na forach (stabilita, priserne nizke FPS a pod.) uz od rana opravili. Mne to od siedmej do desiatej vecera nespadlo ani raz, nemal som ziaden problem s loadingom. Jedine co mi trochu blblo, bol in-game interface po kille, ked mi nenacitavalo spawn screen (bolo treba escapnut do menu a znovu spat do hry). Co sa tyka mizerneho FPS, nemam prave najzavratnejsiu zostavu (aj ked stale lepsi priemer) a BF4 Beta mi bezala pomalsie ako BF3 Beta (ale zase bezala bez padania). Na Core i5 750@2.66GHz (netakt.)/8GB RAM/GTX660 Ti 2GB/Win 8 Pro 64bit, nastavenia Ultra bez AA (ani FXAA, ani MSAA):
- pri CQ64 to vzdy bezalo do padu mrakodrapu okolo 45-57 fps, po pade mrakodrapu 35-45 fps (ale castejsie framedropy po 20 fps - podla mna zle optimalizovane particle efekty ako hmla, prach a pod.)
- pri DOM som mal stabilne 50+ fps bez framedropov
Mozno pomohli tie Beta drivery od nVidie (neviem, hral som to rovno s nimi, neviem ake vysledky by som mal s poslednymi WHQL).
Co sa tyka hry samotnej, ako tu uz pisal Radioaktivni_surikata, hra s tankami bez spamovania je ovela lepsia, spravanie sa zbrani takmer vyborne, zvuky takisto super - bez chyb v poziciovani, konecne odpratali ten hnusny modry farebny nadych ako ma BF3. Takze BF4 urcite objednavam. -
-
PhenomII x4 BE 3700Mhz , 4 GB ram, SSD, GTX 460@820Mhz 1GB, aktuální GeForce Beta Drivery: 25 - 45FPS na 64lidí CQ. 1920x1080 (vše na LOW, FOV 100). BF3 mi lítal 45+ na Medium.
-
-
Phenom II X4 960T 3,00ghz 8gb ram a stara a stale dobra 8800GT... jde mi hlavne o to abych si tedy vubec, trosku zastrilel *15* . Pokud mozno ve 1920x1080 taky no. *3*
-
-
mno, jelikož máš o 2 generace starší model, Betu bych ani nezkoušel. Doufejme, že se drivery pro plnou verzi podaří vyladit.
-
-
Sice jo, ale zas kdybych zjistil ze mi to nepojede az po otestovani bety to by mne trochu mrzelo.
-
Taky doufam, takze by beta pro mne byla spise slideshow jo ? *7*
-
-
Beta má jen 5,5 GB, tak se můžeš samozřejmě přesvědčit sám..
-
-
-
-
-
Takze v kostce pokud mi BF3 singl jel, snad na high (tehdy to bylo ale divne posekavane na me karte) pojede mi BF4 take? (8800GT) cis tim budou potize. *7*
-
-
takzko povedat pri singli...beta je momentalne v stave ze aj ludia s titanom maju 5fps:D kazdemu to ide inac ja mam napr 10-60fps uplne random ci uz ultra alebo low je to jedno
-
-