Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Raziel_cz
    Ve verdiktu máte překlep - Battlefield Bad: Company 2. Dvojtečka by měla být už za slovem Battlefield.
  • Jeden z nejlepsich mp pridavku, co jsem kdy zkusil. Zatim jej sice nevlastnim, ale po dukladnem testu jsem ho nutne musel prihodit na buy list. Co se tyce zbrani. Zde s mi prave libi, ze jsou silne. Aspon se citite jako se skutecnou zbrani, ktera dela skutecnou ujmu na zdravi, ne ze tam hodinu strilite a kdyz to neni do hlavy, protivnik si odskace za roh. Za toto jednoznacne plus...
  • škoda jenže MP *9*
  • Omluvte ty chyby. *8* Včera jsem trochu slavil *2*
  • Taky plánuju že si ho pořídim až dohraju základní hru *3* Taky vám tam tak lezou na nervy snipeři ? :-D Nejhorší je že někteří jsou tam strašný skileři a vy na ně ani nemužete *1*
  • ahola
    Vietnam se moc povedl, hraju ho snad každý den, sice na Xboxu, ale budiš. Líbí se mi moc atmosféra která mi připomíná starý Vietcong. Už aby vylezla Red Orchestra 2 s modem In Country: Vietnam ( http://www.incountrymod.com/ ) To bude teprve masíčko pro mne.
  • vietnam ma raad aj ked by som bol v 60tych -70 hipyk .. .mapy su nevyvazene ale putava to vyzva vyhrat z nevyhody,.... ako datadisc davam 8,5 n rozdiel od COD sa da kupit aj v shope ... takze fajn

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit