Přejít na výpis diskuzí
Battlefield: Bad Company 2 - Vietnam - recenze
15.1.2011 | Tomáš Jung
87 příspěvků
-
Lunik 9 *1*
-
hehehehe, na týchto buzerantoch, čo si navzájom nadávate na hry čo sa vám nepáčia, sa vždy rád zasmejem *1* Len tak ďalej sopliaci *1* *1* *1*
-
Boje na blízko na PC? Toho se asi nedočkáš. A snad jediná futuristická MP střílečka na PC (alespoň za posledních pět let), která stojí za řeč je BF 2142.
-
kdyby v té hře nebyly sniperky, tak to mohla být ještě větší zábava... Mnoho lidí nedokáže zkousnout absenci optiky, tak automaticky berou sniperky a těch sniperů je na serverech jako nasr... Když mě někdo zabije, tak je to v 90% případů sniper, fakt opruz... Ale jinak hra je to fakt dobrá. Snad časem přidají další mapy a nějaké zbraně
-
poradte mi prosím nejakou strilecku na multiplayer, neco jako Killzone jenom na pc. Tzn. ze by to mohlo byt futuristicke, aby byli boje vice na blizko, aby to bylo zabavne a melo taky zivou komunitu.
-
Děkuju Tiscali Games za perfektně uměle vytvořený hype kolem veskrze průměrné lineární střílečky a multiplayerové sračky, která si může podat ruce s jinou dojebanou válečnou sérií. EA dodala penízky, čtenáři nadšené očekávání. CoD a MoH milovníci nechť opustí místnost.
-
tak zrovna tam mi snipovani nepřide tak težky, jelikož se ti po přiblížení optika ani nepohne, chce to jen vychytat nadstřel na delší vzdálenost, sou hry kde to je težší, musí se zadržet dech a pak je jen chvilka na to spravně vystřelit a zasáhnout.....
-
jak vynikajicich map? vzdyt ty mapy jsou totalni fail
-
K tomu vrtulniku, pro me osobne je lepsi kdyz ma mensi vydrz. V rukou aspon trochu zrucneho hrace to dokaze byt velice smrtici zbran *4* Zda se mi, ze jeho ovladatelnost je o neco snazsi nez v puvodnim BC2 (aspon ja s nim nemam na PS3 takovy problem jako s vrtulniky v BC2), takze aspon u me se to kompenzuje mensi vydrzi. Nedokazu si predstavit ze by vrtulnik ve Vietnamu vydrzel stejne nebo vic co v BC2, byla by to uz ultra silna zbran *1* A zase kdyz to vemu z realneho hlediska, vsadim se ze vrtulniky ve vietnamske valce by v porovnani s modernimi stroji moc dobre neobstali. Takze kdyz to shrnu je jen a jen dobre tak jak to je ve hre *4*
-
odkud jsi? tohle nareci si nejak nemuzu zaradit *4*
-
me celkem bavi granatomet m79 http://www.youtube.com/watch?v=EsSWQBr_R9M
-
ne, je to pouze MP;)
-
Ma Vietnam i SP?..clanek sem necetl jen mne zarazilo ze hned na zacatku se pise "multiplayerový přídavek"..
-
jo a pokud vám moc BC2 nelítal, nebojte, vietnam je mnohem líp optimalizovanej ;)
-
Lidi...vyserte se už na COD a zahrajte si konečně pořádnou hru!!! *1*
-
To si totyz nesmiz staHovad z warresu viz.
-
je to totalny blbost us sem to vimazal *11* *11* *12* *12*
-
máš pravdu, kdyby nebyla podplacená , tak by vietnam dostal 9/10 minimálně...
Black Ops je největší sračka co jsem kdy hrál.. -
Inak je to super hra aj pre HC hráčov Army 2, Arma 2 je super, ale občas mi tam chýbala tá pravá intenzívna a bezhlavá akcia, BC2 ale najmä Vietnam jej má dosť. Tiež sa mi často podarí naraziť na servre, kde sa hrá tímovo, to je potom práva zábava. V Arme 2 MP narazím na tímového hráča skôr výnimočne.
-
Prosím Vás aj Vám sa objaví niekedy problém s pripojením sa na servre? Nemyslím preťaženie serverov (stávalo sa v dec 2010), ale nedá sa mi pripojiť ani na jeden server či už BC2 alebo Vietnam... Pls poraďte, internetové spojenie je určite OK, hneď na to som hral niekoľko hodín MP Armu 2 bez probémov. Ping mám OK, ban som nedostal určite žiaden.