Přejít na výpis diskuzí
Battlefield: Bad Company 2 - Vietnam - recenze
15.1.2011 | Tomáš Jung
87 příspěvků
-
to je celkem trapný co jsi napsal.
-
no tak já mám v pc verzi servry, kde jsou na nejvýš 2 nikdy i jeden v teamu...jak si vemu například přes počet, tak mě ten servr odkrouhne (bez mínusovýho zabití) a musim se opatřít jinou třídou;)
-
Aliens vs Predator 3 je hodně "na blízko" a přitom i futuristická hra. Na steamu by ještě mělo být k mání MP demo.
-
ale vidím to tak, že až výjde Red Orchestra 2, tak BFBC2 (pro mě) upadne do zapomnění *1*
-
No docela s tebou souhlasím. Třeba dělat snipera v Red Orchestře není žádná sranda, tam to chce fakt cit trefit něco na velkou vzdálenost, ale dělat snipera v BFku apod prostě může dělat kdejaká lama, protože je to příliš snadné. Já hrávám většinou medika nebo engineera a strašně mě sere, že i v malých mapách je vyloženě přesniperováno. V obyč BC2 s tím zas takový problém není, proto mě ten Vietnam tak nějak přestává bavit i přesto, že mám téma vietnamské války hodně rád
-
To, že nehraješ single ty neznamená, že si perfektní zážitek nechávají ujít i ostatní.
-
TF2 je dobrá volba. Nestojí to hodně, není to náročné na HW a stále to vypadá dobře. Valve se o to i ty roky po vydání stará - odhadem už vydali přes 150 updatů. Pravdou je že pro nováčka to může být trochu zmatené a zpočátku může akce působit jako jeden velký bordel.
-
přesně, kdyby aspon byl nějakej limit v teamu, ale stim sem se na xboxu ještě nestkal, a hlavně kdyby se ta optika po přiblížení aspon trošku hejbala, ale tady to drží jako kdyby to měl k něčemu připevněný, a každej druhej lofásek jen někde dřepí v křoví a snipuje stačí si vychytat nadstřel a každá rana je trefa, když mě takhlě někdo nasere tak si tu snipu vemu taky a vybíram si jenoom tydle ty co dřepjej na startu a snipujou.jinak hraju za assaulta a inženýra :)
-
Tak ani omezenej, jako spíš přesně danej, máš tam Team alpha, beta atd. a prostě v něm sou daný pozice resp. zbraně.
Ale to je fajn slyšet něco o AA, už je skoro mrtvá, taky to je pro mě jedna z nej MP her, navíc zdarma. -
No to každopádně, zoom 12x určitě, tohle na blízko je hodně naprt. A hlavně ja sem sniper ja sem sniper, to chce každej, ale v BC2 sniper není jen sniper ...
-
dela si z nas prdel :D pobavil me...
-
single uz nikdo nehraje
-
dej si Americas Army 2.8 .. krom toho ze je to snad jedina MP hraco me chytla na delsi dobu ma pocet sniperu omezeny, musis u toho premyslet a chce to trochu skill
-
Jakýkoliv díl poslouží. Ale stejně jako ti znalci doporučí staré dobré víno, tak bych ti i já doporučil právě ten díl s vinětou 1999. Roztančíš ho i na Linuxu, jelikož kluci z Epic Games měli pod čepicí už tenkrát.
-
Mám PS3 a žádného autoaimu jsem si na konzoli nevšiml. S těmi hitboxy máš pravdu, taky mi přijde, že sem tam snipuju trochu bokem a je z toho HS. Ty větve mě taky pěkně štvou. Huey toho opravdu moc nesnese v porovnání s vrtulníky z klasického BFBC2. Každopádně důležíté je hrát HC mód :), ten normal je fakt otřesný. Ukážu se všem na mapě po jednom výstřelu a abych někoho skolil, tak musim vysolit skoro celý zásobník. BFBC2 je fakt šupa. Super prostředí, zvuky, efekty, bitevní pole během pěti minut vypadá jinak než na začátku. Nehrál jsem lepší střílečku. Hlavně prosím másla, které hrály jen upirátěný singleplayer, ať se radši vůbec nevyjadřují THX *3*
-
Takové Call of Duty Nano war *1* takový price bakterie,ghost.... *2* *2* *1* *1* (2)
-
Jakykoliv dil Unreal Tournamentu *5*
-
Chyba neni ve sniperkach jako takovych ale v DICE. Zkus si Armu a poznas co je puskohled na sniperce. Tam nemas na kratkou vzdalenost sanci pohybujici se cil vubec najit, pripadne udrzet v zamerovaci. To co serviruje DICE je aby se vlk nazral a koza zustala cela a to jejich MP mapy v ramci arkadovych strilecek patri mezi ty velke.
-
pokud az tak netrvas na tom futuristickym urcite bych zkusil Team Fortress 2
-
nemyslim uplne nablizko lol, jen aby to nebyly prestrelky na 300 metru jako bad company. Co treba quake wars enemy teritory jake to je?