Přejít na výpis diskuzí
Battlefield Hardline má být nejrychlejší Battlefield ze všech
23.12.2014 | Aleš Smutný
61 příspěvků
-
Už BF4 připomíná CoD až běda, právě kvůli té rychlosti mě tolik nebaví a stále častěji se radši vracím k BF3. Hardline určitě nekoupím a zejména kvůli titulku "Fastest BF ever". Jak psal autor článku, rychlost není u BF důležitá, naopak hru strašně shazuje a místo bojiště, kde každý dělá něco, se to zvrhne v chaos. Kdo hraje BF4 MP tak musí dát zapravdu..
-
BF3 byla totalni odpad, engine a netcode naprosto k nicemu a jediny co bylo dobry byla ta grafika. *7*
-
toz tak. BF3 byla totalni vymazlena hra, s novym enginem a spickovou grafikou. Zvukova stranka excelovala. Proste best FPS v te dobe. jeste si vzpominam na slova toho kaspara... "my nechceme a nebudeme jako COD, a BF nebudeme vydavat kazdy rok......" ... no a pak se neco posralo, totiz nekdo z vedeni rek, my chcem vydelavat a na hrace serrem. Za rok ubastlenej BF4, kopie BF3, ale s milionem bagu. vyzdimat penezenky. A sup za dalsi rok Hardline, jeste vic rozesranej nez BF4. jako sorac, ale tohle je cesta COD. Pro me to skoncilo BF3kou, je evidentni, ze ten engine budou zdimat dalsich 5 let. a kazdy rok to same ? um ne. fok yu. *15*
-
mal by si si dať prestávku, niekedy je proste lepšie nepísať ked nemáš čo povedať... ja sem píšem len raz za čas a iba ked mám niečo k danej veci povedať čo má aspoň hlavu a pätu... ty si tu jeden zo stálych trollov pre ktorých sa denne na týchto diskusiách zabávam s mnohými dalšími a ešte mi ideš napísať že som exot... vieš mňa to ani tak neštve, skôr mi ťa je ľúto ale nejde mi tu tú ironiu nenapísať *15*
-
Pozdě. Měl si skončit u BF3...
-
single bude celkom dobrý tomu verim oproti BF4 ,ale multiplayer nie ďakujeme to už tu bolo a nedokazali ani DLC zlepšíť BF4 a tie bugy
-
ako hovorím, rád tropíš blbosti, dnes si to predviedol hneď v dvojitej vianočnej nádielke. Neviem síce o akom lisovaní hovoríš, očividne ti domýšlavosť a fantázia nechýbajú a v kombinácií s tvojou konfabulačnou mentalitou to vyznieva miestami až srandovne s tými tvojími tridsiatimi lajčíkmi :D ty si fakt ukážkový exemplár iq exota
-
uff... Ja som myslel že Vietnam bol môj PRVY battlefield, nie že jediný, ktorý som vynechal...
"tropím blbosti" ? to som tu až tak populárny ? naposledy som tu niečo zanechal pred 2 mesiacmi aj to som dostal asi 30 lajkov... zato že raz veľmi dávno som ťa tu zlisoval ked si mal asi zlý deň a písal si veľa blbstí, nemusíš byť hneď urazený -
Ja se tak leda mozna fanboy Battlefieldu 3. Ctyrka me ke koupi nepresvedcila a Hardline nevim, hra vychazi v beznu takze jaka bude a jestli budu jeji fanboy, to v prosincu fakt nevim.
-
Jak jí prosím tě hodnotím? jinak si asi fanboy to ti neberu ale můj názor taky nevyvrátíš... takže jsme tam kde jsme byli. Když ti tak vadím tak si mne odtrolluj laskavě díky. *4*
-
Ja nehodnotim hru 3 mesice pred vydanim, to muze s prominutim jenom hnup!
-
Nemám komplex ale ty taky nemáš co blábolit. Tak promin že jsem se tě dotknul... ps nejsem pražák tak že do pražáku mně neurazíš.
Radší toho necháme ne, já ale psát holt budu s tím nic nenaděláš nemusíš mne číst když ti tak vadím. *4* -
Mas nejake komplex z Ostravaku nebo Morvakau? Meles v kazde diskuzi hovna, uz me jednoduse prestavas bavit.
-
Oproti 4 měla BF3 parádní kampan... tebe ty jeden moraváčku/ostraváčku mám u zádele. Já su ok. Ok.
-
Ja mam Battlefield 3 jenom na multak, kampan je slaba, slaboucka ja ju ani nedohral, zato v multaku mam kolem 200 hodin :-) Jak rikam, uvidime co bude Hardline zac, treba prekvapi.
-
F22 Raptor je hlavně řádná mrdka, která je ráda když lítá.
-
Leda tak kupa amerických fakanů.
-
Jo jo, já vím, že tyhle hry bývají o mulťáku, ale tak já hrával asi jen CoD: MW3 trochu delší dobu po netu a u Battlefieldu je více kladen důraz na dopravní prostředky a vojenskou techniku, ale single jsem si zahrál. Jen nevím, jestli to stojí za tu koupi, když zaplatím plnou cenu, ale využiju jen část. To samé Diablo 3, které nechce jít dolů s cenou. Já bych si to koupil, ale ta cena za jedno projetí kampaně mi přijde pořád vysoká :-)
Jinak hry taky moc neshazuju, spíše jsem reagoval ze srandy, že GTA V dost očekávám a těším se. Ale to i Jack, takže tuhle hru by určitě neshazoval :-) -
Tak jsme se zasmáli *11* . normální člověk si tohle nekoupí.
-
presne tak, vietnam je doteraz jeden z najlepších a najoriginálnejších battlefield dielov, ktorý do battlefieldu priniesol nespočetne veľa noviniek, ale ako vidíme dobrýchlapečekzruska zase tropí blbosti ako zvyčajne.