Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • teraz je Unreal Engine 4 zadarmo, pokial zarobite date percenta zisku Epicu. Co brani sirokej komunite okolo SWAT3 a SWAT4 spravit novu a modernu takticku akciu?
  • SWAT4 se stále hraje jako kompetitivní multiplayer a v současnosti se připravuje další turnaj k 10. výročí od vydání ;)
    Snad nebude vadit odkaz pro případné zájemce.
    http://foxclan.cz/index.php?site=news_comments&newsID=303&lang=cz
    https://www.youtube.com/watch?v=fAYgFfIwfQ0
  • Taky jsem měl radějc SWAT3, emáci v něm byli víc zákeřnější (falešné vzdávání) a líp fungovala průstřelnost materiálu. Nejraději jsem měl level v televizní stanici a bazilice. Možná v hotelu. Výstaviště a stoky byly zlo.
  • Deset let? Kruci, jak já stárnu... *8* *13*
  • to byl solidni hardcore, to je pravda... vzpominam si, jak jsem hral jednu misi tri hodiny, na konci byl jakejsi radar a uvnitr mela koncit mise zmacknutim nejakyho cudliku... jeste uvnitr me nekdo kalachem odpravil

v jedny misi jsem zase obihal plot zakladny, pohazel granaty vsude kde se dalo a pak sel dozabijet zbytky, to jsem se cejtil jako solidni Rambo. ta hra byla opravdu hodne jina nez cokoliv predtim a potom. ani nevim, jestli jsem to dohral, mam pocit ze bud jo, nebo ze jsem nemel trpelivost v posledni misi
  • Též mě to bacilo přes oči. Ale stačí si pustit na YT nějaký Let's Play omylem se zvukem a je to dost podobné. 1/2 výrazů je angličtina s českým skloňováním. Působí to dost divně a nepřirozeně.
  • ale mel :D
  • Ve trojce? O něco lepší. Ve dvojce vskutku takřka nemožné. Několikrát se to povedlo. V dobách kdy tys farmu neměl ani nainstalovanou...
  • 1. SWAT nikdy nebyla nějaká trapná střílečka, byla to first person taktická hra s akčními prvky
    2. Ani po deseti letech nemá konkurenci, bohužel ani nástupce
  • Swat 4 co-op na lankách, to byly časy...
  • Princ.Jablon
    BF 3.6 = odpad
  • Je to pořádný paskvil, který se ani v praxi nepoužívá. To je nějaké autorův novotvar :-)
  • serziku taky v urme delat swat... lezes do baraku a ejhle propadnes se... to nejde... jako parkrat to bylo dobry... treba na duale jsme se vyblbli ze ;)
  • Jack1947
    Mně ne...
  • Nepovedený paskvil použít jako záminku pro článek o lepší 10 let staré hře. To se mi líbí.
  • Dolero
    Project I.G.I 1., NOLF2 a Return to Castle Wolfenstein - 3 nejlepší FPS, co jsem zatím kdy hrál, ale je fakt, že mám právě na Steamu nově staženo Half-Life 1/2 (je ostuda, že jsem to ještě nehrál...), tak uvidíme, jestli se do nich ještě něco vmísí... :)
  • Jack1947
    Rs kde se boří dům pomocí samopalu, rukojmí pomalu nic neznamenají? ee děkuji ale radši starý dobrý Swat (potažmo Rs).
  • Si pamatuji, jak jsme v CO-OP multiplayeru půl hodiny hledali jednu nenahlášenou zbraň. Nakonec byla ve sklepě pod vodou *7*
    Je to skvělá série zase si to někdy zahraju. Jenom škoda, že ty odkazované texture mody ještě nejsou hotové.
  • C-BEAM
    Už pred troma rokmi to pôsobilo archaicky, dnes je to už úplne mimo. Tie ich animácie ktorými sa chvália sú vymakanejšie už aj v dnešných codoch ale hlavne sa za tie roky nikam nepohli... imho dopadne to rovnako zle ako TakeDown na ktorom tiež pracovali ludia z Red Stormu.
  • Swat 3 uměl ještě víc a líp a to už v roce 1999. Swat 4 bylo lehce nadprůměrný pokračování. Psát o Swatu ve spojitosti s Battlefieldem je jako míchat... jak se to říká... jabka-hovna? Co takhle nějaké novinky o Rainbow6 Siege? Doufám, že to po očku sledujete.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit