Přejít na výpis diskuzí
Battlefield Hardline připomíná, že od vydání geniálního SWAT 4 uplynulo už deset let
6.4.2015 | Ladislav Loukota
80 příspěvků
-
Na SWAT 4 lidi vzpomínají 10 let na Hardline budou lidi stěží vzpomínat 10 měsíců
-
-
optimista :D
-
-
to je urazka pro SWAT4 davat jeji jmeno do jednoho radku s Hardline
-
pripomíná že aj 10 ročné hry môžú byť lepšie ako hardline.
-
Nepovedený paskvil použít jako záminku pro článek o lepší 10 let staré hře. To se mi líbí.
-
-
Mně ne...
-
-
Nikdy nezapomenu na misi v baráku, kde žila jakási sekta. V patře plném opuštěných dětských postýlek se jeden z mých parťáků zeptal kde jsou k nim děti. Když jsme pak vlezli do sklepa a objevili malinkaté hrobečky ozdobené hračkami, k tomu začaly drásavě ječet smyčce, měl jsem husí kůži až na temeni hlavy. Vrátil jsem se zpátky nahoru tou samou cestou a všechny ty zajaté fanatiky postřílel... :)
Možná jeden z nejatmosféričtějších momentů co jsem ve hře kdy zažil... -
-
Ta mise mela skvelou atmosferu. Myslim, ze byl hned druha nebo treti...jeden, dva protivnici a bavilo me to snad vic nez ten kancelarskej komplex s nekolika terroristy.
-
-
Ty myslíš tu druhou misi v baráku toho úchyláka, jak si našel ženskou na matraci ve sklepě a v baráku byl jen on a jeho matka. To není ono.
-
-
aha :D
-
-
Jinak ale souhlas. Daleko víc mě bavily mise, kde byli zločinci "normální" lidi a ne ozbrojení teroristi v neprůstřelných vestách.
-
-
-
-
Zajímavé. Já v téhle misi do sklepa vždycky došel až na konci :)
EDIT: Už jsem pochopil. V tom případě mě to ale nikdy nesebralo tolik, abych se na ně vrátil.
-
-
No tvl... !!!! Ted se mi zkroutili z toho i palce na nohou porovnávat Hardline a swat .... *16*
-
to proboha vubec nesrovnavejte, ze je hanba nefackuje
-
10 let! Taky hezka ukazka, jak ta multiplatformni doba s prominutim zabiji herni scenu, takovejhle klenot dneska vydat jako AAA temer nehrozi, vsechno musi bejt orientovany na masy, vsechno hezky snadne, vhodne pro konzoly, hezky vest za rucicku, nedejboze aby hrac musel myslet nebo bejt kreativni... Vyjimky se jeste sem-tam najdou, ale umira to *9*
-
-
Taky jsou rozpočty dnešních her někde jinde, než před deseti lety a dělat AAA titul pro (početně *1* ) omezenou skupinu lidí je jednoduše riziko, kde je větší šance, že se hra nezaplatí. Navíc, ne každý prostě chce hrát hardcore tituly...
-
-
...10 letý úpadek taktických akcí, to je velice smutné... *9*
-
Swat 3 uměl ještě víc a líp a to už v roce 1999. Swat 4 bylo lehce nadprůměrný pokračování. Psát o Swatu ve spojitosti s Battlefieldem je jako míchat... jak se to říká... jabka-hovna? Co takhle nějaké novinky o Rainbow6 Siege? Doufám, že to po očku sledujete.
-
-
Taky jsem měl radějc SWAT3, emáci v něm byli víc zákeřnější (falešné vzdávání) a líp fungovala průstřelnost materiálu. Nejraději jsem měl level v televizní stanici a bazilice. Možná v hotelu. Výstaviště a stoky byly zlo.
-
Rs kde se boří dům pomocí samopalu, rukojmí pomalu nic neznamenají? ee děkuji ale radši starý dobrý Swat (potažmo Rs).
-
-