Přejít na výpis diskuzí
Battlefield Hardline připomíná, že od vydání geniálního SWAT 4 uplynulo už deset let
6.4.2015 | Ladislav Loukota
80 příspěvků
-
Jooo klasiky... A co takovej prvni Project I.G.I., nejlepe na hard, z toho by se dnesni hraci zacali pomocovat *15*
-
-
to byl solidni hardcore, to je pravda... vzpominam si, jak jsem hral jednu misi tri hodiny, na konci byl jakejsi radar a uvnitr mela koncit mise zmacknutim nejakyho cudliku... jeste uvnitr me nekdo kalachem odpravil
v jedny misi jsem zase obihal plot zakladny, pohazel granaty vsude kde se dalo a pak sel dozabijet zbytky, to jsem se cejtil jako solidni Rambo. ta hra byla opravdu hodne jina nez cokoliv predtim a potom. ani nevim, jestli jsem to dohral, mam pocit ze bud jo, nebo ze jsem nemel trpelivost v posledni misi -
Iam Going In, až mi nostalgická slza ukvapla :) perfektná ale dnes už takmer úplne zabudnutá hra, rovnako aj dvojka bola perfektne hardcore, ale dalo sa to prejsť v pohodičke.
A čo takto NOLF 2 a kate archer ? :)
No a aby som nezostal aj mimo tému tak swat 4 spolu s raven shield sú moje najobľúbenejštie taktické hry, no ale swat 3ku neprekonali, ešte dnes si pamätám tie hlášky cez rádio, kua asi si tú hru znova prejdem -
-
Project I.G.I 1., NOLF2 a Return to Castle Wolfenstein - 3 nejlepší FPS, co jsem zatím kdy hrál, ale je fakt, že mám právě na Steamu nově staženo Half-Life 1/2 (je ostuda, že jsem to ještě nehrál...), tak uvidíme, jestli se do nich ještě něco vmísí... :)
-
-
-
Koupi edice SWAT4 GOLD se hrou a datatiskem dodnes považuji za jednu ze svých nejlepších investic do hry. Jak vyplývá z článku, ta hra v podstatě nikdy nezestárne, když nevychází nic podobného. Vždycky jednou za 2-3 roky dostanu ohromnou chuť si to zase zahrát. Naposled jsem to hrál na Vánoce 2013, hrozně jsem se zasekl v tom hotelu, kde je potřeba ničit bomby na časový limit.
-
1. SWAT nikdy nebyla nějaká trapná střílečka, byla to first person taktická hra s akčními prvky
2. Ani po deseti letech nemá konkurenci, bohužel ani nástupce -
Jó SWAT 4 *14* . Měl jsem jako kluk mizerný compl na kterým jsem toho moc nerozjel. A tak jsem každou chvíli byl u kámoše a pařil u něho CoD 2 a GTA 4 a SWAT 4. SWAT 4 byl jediný, který se mi podařilo zprovoznit *15* Hrál jsem ho tak často, že mně nakonec dokázal uspokojit, jen nemocniční mapa se dvaceti civilisty ( navlečenými v maskáčích) a dvaceti ozbrojenci s ákáčkem ( v nemocničním mundúru), zatím co já jsem se je snažil všechny zatknout taserem, pepřákem a tuctem ochromujících granátů *5* Jo. To byli časy.
Ps: Prosím, udělejte retro lets play -
Po lanku s přáteli je to hodně parádní hra na několik večerů.
-
Až som dostal chuť to zase nainštalovať a zahrať *14*
-
Swat 3 demo sem kdysi hral tak pul roku porad dokola, dodnes to znam nazpamet :D
Swat 4 mam nainstalovane i ted.
Nejlepsi moderni hra v zanru jsou Door Kickers ... smutne. -
Hustá atmosféra této hry by se dala krájet nožem. Jedna z nejlepších her, kterou jsem kdy hrál. Vypadá to, že brzy opráším.
-
Čtyřku jsem moc nehrál, vlastně jsem se k ní dostal až nedávno. Zato třetího dílu jsem se nahrál až až. Skvělá atmosféra, nepřátelé byli pokaždý jinde, no a u některejch misí jsem měl docela nahnáno, třeba v kanálech. Navíc prakticky nezestárla a je krásně hratelná i dneska. Takže i přes tu občas nefér obtížnost pořád jedna z nejlepších fpsek.
-
-
4ku jsem měl originál v den vydání... 3jku jsem měl pálenku ale nevím proč nikdy jsem jí nezkusil.
Kéž by jednou bylo něco podobného s policajti vs terror... tak rád bych si dal hru ve které se musí taktizovat a ne jen bezmyšlenkovitě pálit(doslova).
Prostě hry kde se plánovalo, koho kdyposlat do akce, co a jak udělat atp... to dneska se nenosí.Bohužel. *9* To si vemte že tehdy jsem byl 15letej nebo kolika harant když jsem vymýšlel posstup jak minimalizovat ztráty těch dětí mi je dneska líto že tyhle doby nezažijí leda že by si pořídily starší hru a tam by dostali jednu kulku do hlavy a konec hry. -
-
Jacku, ty se ale jako patnactilety parchant vyjadrujes porad. Bud si prestan vymyslet, nebo se sebou zacni neco delat.
-
-
Kéž bych si vymejšlel... navíc na věku zas až tak tedy (podle někoho) nezáleží he.
-
-
-
Mám to naprosto stejně se třetím dílem. U něho jsem strávila nejedno odpoledne. Dost mě bavily mise na letišti a pak v těch výškových budovách, kde se měla zajistit bomba v nejvyšším patře. Jen si pamatuji, že na novějším OS mi nešla rozběhnout.
-
Tak nějak mě nikdy nenapadlo si trojku zahrát. To musím napravit.
-
-
Swat 4 co-op na lankách, to byly časy...