Přejít na výpis diskuzí
Battlefield Hardline připomíná, že od vydání geniálního SWAT 4 uplynulo už deset let
6.4.2015 | Ladislav Loukota
80 příspěvků
-
Deset let? Kruci, jak já stárnu... *8* *13*
-
Neletální pojetí? A česky? *9*
-
-
Též mě to bacilo přes oči. Ale stačí si pustit na YT nějaký Let's Play omylem se zvukem a je to dost podobné. 1/2 výrazů je angličtina s českým skloňováním. Působí to dost divně a nepřirozeně.
-
Je to pořádný paskvil, který se ani v praxi nepoužívá. To je nějaké autorův novotvar :-)
-
gumicuk brokovnice
-
-
zas z toho neděljte bůh ví co. V MP to mělo jednu hratelnou mapu a to činské bistro, která se hrála pořád dokola. Single byl spíše úsměvný. Např. takové COD4 je úplně někde jinde.
-
-
Singl úsměvný? To že ti nesednul neznamená že byl špatný, možná bys to měl zahrát znovu a potom porovnat s "taktickými" možnostmi v Hardline a zjistíš, že porovnáváš šachy a piškvorky, herní mechanismy od té doby bohužel nepřekonali, (většina her se jí dosud ani nepřiblížila) protože by se to holt blbě ovládalo na gamepadu, to je cena za multiplatformní tituly. Je nostalgie založená na faktech a nostalgie založená na nepřesných vzpomínkách, lidi mají rádi jednodušší hry, což dokazuje to, že se hraje nejvíc WoW a žádná hra není tak promakaná, jako byla Ultima. Dát Swat 4 do UE4 enginu tak v téhle době nemá konkurenci
-
-
kde to srovnávam s BF:H? Můžeš mi říct? BF:H jsem ani nehrál jako většina z vás, jelikož není crack *3* Je docela sranda jak čas může z dobré hry udělat renesanční dílo. Je mi z vás opravdu do smíchu..
-
-
hm jestli to bereš takhle tak za a) nereaguju na tebe, pokud si ovšem právě neprozradil za koho se vydáváš, což je vrcholně trapné diskutovat pod více nicky, za b)nehrál, poslední co jsem si pořídil byl kdysi BF3, Hardline ani hrát nehodlám a hry si zásadně kupuju, (warezácká špíno) za c) nikdo netvrdí, že swat byl renesanční, já tvrdím, že dnešní hry jsou tupější než bylo dříve standartem
-
Byla Open-Beta. Navíc BF ani SWAT nijak zvlášť na singlu nestavěli.
-
-
-
To jen tady vládne posraná nostalgie, která z dobré hry udělá nějaké geníanlní dílo s přesahem na úrovni tvorby D.Lynche. Bych tady ty nostalgické trosky už vyvětral...
-
-
Nesváděj to slepě na nostalgii.
-
V dnešní záplavě AAAčkovejch s*aček to je výborná hra, s nadsázkou se dá říct dokonalá. *1*
-
-
ne není. I v současnosti má chyby, jaké měla v minulosti... Beztak je ti sotva 18 a hraješ si na tady na nostalgického borečka....
-
-
Jenom konstatuji skutečnost, nic víc, nic míň. Na GOGu vlastním jenom SWAT 3.
EDIT: A kolik bylo tobě v té době? Že to není novinka znamená že si to nemůžu vychutnat úplně stejně? :D -
-
mozeček: Mohl bys pokračovat to jo... ale furt bys neměl pravdu.
-
COD4 a SWAT4 nejdou srovnávat. A nemůžeš srovnávat level-design Bioshocku a SWAT4, fantasy a reálno snad jde v oblasti designu srovnávat? Sotva SWATťáci dostali takovou možnost se vyblbnout.
-
jakou skutečnost? Že všechny AAA hry stoji za vyliž si prdeel a v minulosti byly lepší hry? To není žádná skutečnost, ale pěkná sračka, v minulosti bylo totiž daleko více sraček než v současnosti... Swat 4 je dobrá hra, ale rozhodně nic genilního a přelomového. Např. Takové Killzone 2 na PS3 má lepší single než Swat 4, COD4 má zase lepší mp než Swat 4, Bioshock: I lepší level-desing a tak bych mohl pokračovat...
Když už taktickou hru tak Raven Shield...
-
-
-
-
-
-
teraz je Unreal Engine 4 zadarmo, pokial zarobite date percenta zisku Epicu. Co brani sirokej komunite okolo SWAT3 a SWAT4 spravit novu a modernu takticku akciu?
-
Ted jsem si jeste diky diskuzi vpomnel na hru Ground Branch, to mela byt taky takticka strilecka ve stylu Ghost Recon, nakonec na kickstarteru neuspela, ale ted koukam, ze tvurci neleni
http://games.tiscali.cz/tema/na-kickstarteru-zapasi-ground-branch-pokracovatel-ghost-reconu-59827
neuspesny kickstarter
https://www.kickstarter.com/projects/670743543/ground-branch
ale vypada to, ze vyvoj bezi :)
http://www.groundbranch.com/ -
-
Už pred troma rokmi to pôsobilo archaicky, dnes je to už úplne mimo. Tie ich animácie ktorými sa chvália sú vymakanejšie už aj v dnešných codoch ale hlavne sa za tie roky nikam nepohli... imho dopadne to rovnako zle ako TakeDown na ktorom tiež pracovali ludia z Red Stormu.
-
Díky za info, taktická hra má být také (od tvůrců )Soccom , H-hour. Tady se mi trochu nezdají ty postavy ale mohlo by to být pěkné když to bude mít dostatečný ohlas.
-