Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tohle je troll článek, nekrmit v diskuzi
  • Mart9
    Jak jsem psal níže, taky jsem se zasekl v jedné misi ve SWAT, přitom před 8 lety jsem ji dal v pohodě. Jsme zdegenerovaní kvůli těm srágorám co vychází.
  • jindra.veliky
    aha :D
  • Mart9
    Ty myslíš tu druhou misi v baráku toho úchyláka, jak si našel ženskou na matraci ve sklepě a v baráku byl jen on a jeho matka. To není ono.
  • jindra.veliky
    Ta mise mela skvelou atmosferu. Myslim, ze byl hned druha nebo treti...jeden, dva protivnici a bavilo me to snad vic nez ten kancelarskej komplex s nekolika terroristy.
  • jindra.veliky
    Pro me to teda byla uz tenkrat genialni hra a stejne tak zmineny Raven Shield. Ten jsem si koupil za 299,- v takovy obri papirovy krabici :D Ten taktickej postup jsem miloval. Vzdycky jsem se vsechny mise snazil udelat bez ztraty rukojmich nebo clena teamu. A pokud to bylo mozny, tak jsem se snazil vsechny zlocince dopadnout zivy, coz byl nekdy fakt orisek. :) Hlavne, kdyz se ten posledni zabehnul a musel jsem ho jeste dalsi ctvrt hodinu opatrne nahanet :D

No a taky je videt, jak se da udelat kvalitni hra bez zbytecnyho pribehu, kterej dneska cpou do vseho.

Mimochodem, jsem si loni nebo pred loni stahnul Raven Shield a chtel si ho znovu zahrat. No, nemohl jsem udelat ani prvni misi v ty tovarne nebo, co to je :D (a to jsem tomu dal takovych 10 pokusu) A driv mi hra pritom celkem sla i kdyz jsem se dost navztekal.
  • wenceslaus
    mozeček: Mohl bys pokračovat to jo... ale furt bys neměl pravdu.
  • wenceslaus
    Nesváděj to slepě na nostalgii.
  • Vojta_Ilavsky
    Byla Open-Beta. Navíc BF ani SWAT nijak zvlášť na singlu nestavěli.
  • kde to srovnávam s BF:H? Můžeš mi říct? BF:H jsem ani nehrál jako většina z vás, jelikož není crack *3* Je docela sranda jak čas může z dobré hry udělat renesanční dílo. Je mi z vás opravdu do smíchu..
  • Singl úsměvný? To že ti nesednul neznamená že byl špatný, možná bys to měl zahrát znovu a potom porovnat s "taktickými" možnostmi v Hardline a zjistíš, že porovnáváš šachy a piškvorky, herní mechanismy od té doby bohužel nepřekonali, (většina her se jí dosud ani nepřiblížila) protože by se to holt blbě ovládalo na gamepadu, to je cena za multiplatformní tituly. Je nostalgie založená na faktech a nostalgie založená na nepřesných vzpomínkách, lidi mají rádi jednodušší hry, což dokazuje to, že se hraje nejvíc WoW a žádná hra není tak promakaná, jako byla Ultima. Dát Swat 4 do UE4 enginu tak v téhle době nemá konkurenci
  • Mart9
    Zajímavé. Já v téhle misi do sklepa vždycky došel až na konci :)

EDIT: Už jsem pochopil. V tom případě mě to ale nikdy nesebralo tolik, abych se na ně vrátil.
  • Coffin.Corner
    Nikdy nezapomenu na misi v baráku, kde žila jakási sekta. V patře plném opuštěných dětských postýlek se jeden z mých parťáků zeptal kde jsou k nim děti. Když jsme pak vlezli do sklepa a objevili malinkaté hrobečky ozdobené hračkami, k tomu začaly drásavě ječet smyčce, měl jsem husí kůži až na temeni hlavy. Vrátil jsem se zpátky nahoru tou samou cestou a všechny ty zajaté fanatiky postřílel... :)
    Možná jeden z nejatmosféričtějších momentů co jsem ve hře kdy zažil...
  • Vojta_Ilavsky
    COD4 a SWAT4 nejdou srovnávat. A nemůžeš srovnávat level-design Bioshocku a SWAT4, fantasy a reálno snad jde v oblasti designu srovnávat? Sotva SWATťáci dostali takovou možnost se vyblbnout.
  • jakou skutečnost? Že všechny AAA hry stoji za vyliž si prdeel a v minulosti byly lepší hry? To není žádná skutečnost, ale pěkná sračka, v minulosti bylo totiž daleko více sraček než v současnosti... Swat 4 je dobrá hra, ale rozhodně nic genilního a přelomového. Např. Takové Killzone 2 na PS3 má lepší single než Swat 4, COD4 má zase lepší mp než Swat 4, Bioshock: I lepší level-desing a tak bych mohl pokračovat...

Když už taktickou hru tak Raven Shield...
  • Vojta_Ilavsky
    Jenom konstatuji skutečnost, nic víc, nic míň. Na GOGu vlastním jenom SWAT 3.
    EDIT: A kolik bylo tobě v té době? Že to není novinka znamená že si to nemůžu vychutnat úplně stejně? :D
  • optimista :D
  • pripomíná že aj 10 ročné hry môžú byť lepšie ako hardline.
  • ne není. I v současnosti má chyby, jaké měla v minulosti... Beztak je ti sotva 18 a hraješ si na tady na nostalgického borečka....
  • Vojta_Ilavsky
    V dnešní záplavě AAAčkovejch s*aček to je výborná hra, s nadsázkou se dá říct dokonalá. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit