Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vesničan mluví o maloměšťáctví, oh the irony...
  • Môžeš tri krát hádať prečo to tak je? :)
    Vieš čo nechaj tak, ja ti to prezradím, je to preto, lebo ty patríš do tej skupiny plnej menejcenných a emočne roztržitých trollov.
  • čo si mám užiť ty neštastný trphajzlík? veď ty si už stratil okrem pomyselnej nite aj akúkoľvek koherentnosť v tejto diskusii. Ani ma to neprekvapuje, tak dlho si sa zahrával s ohňom až si si ten tvoj malý mozoček spálil.
  • Já stíhám hrát Battlefieldy i si hrát s pindíkem, ale starý se, pravda, nelíbilo ani jedno :D Tak teď už mi v životě zůstal jen pindík a nadávání na Hardline, je to tak jak říkáš...
  • Daj si ten alobal z hlavy dole a uvaž uź konečne racionálne, lebo si fakt tragický a zároveň na posmech.
  • Huehuehuehuehue, ja mám takého tušáka, že ty budeš ten Ristorante čo pizze vyrába?
    Nemusíš, úmyslene chyby v menách robiť, vyzeráš potom pred tvojimi súkmenovcami ako postihnutý, aj keď je pravda, že ty nevyzeráš, ty totižto s najväčšou pravdepodobnosťou si.
  • Inšepektor Clouseau, aj ten vyriešil v skutočnosti holý prt ale aspoň pobavil obecenstvo. Na druhú stranu zase neviem kto je MATO ale veskoslav je mi povedomí, to je ten malý neštastný namosúrený český riťolez, ktorý píše pod rôznymi pseudonymami a pridáva si priazeň cez vpnku aby si všetci mysleli ako s tebou všetci súhlasia? *14*
    Kde tz vidiš hardline za 60 ojro? si tak trošku slepučký všakže? Ja som hru kúpil v kamennom obchode za 39.99 a premium kupovať nemusíš, nikto ťa predsa nenúti. Prečo sem pletieš NFS? Pay Day 2 je naozaj veľmi zlý príklad hry ktorá ma kvalitatívne navrch pred hardline, to si stúpil mierne do lajna, tak isto aj v porovnaní s BF4 je hardline klenot medzi hrami.
    Fascinuje ma a to nie si prvý, čo tvrdí, že beta ktorá bola začiatkom marca, bola nejaká orezaná verzia plnej hry a že sa v podstate za 14 dní nič nezmenilo. Si ty ale teda riadny truhlík, v čase bety bola hra hotová po všetkých stránkach, vydanie bolo presunuté do stredu marca z úplne iných dôvodov, keď ti niečo hovorí fiškálny rok, tak pochopíš. Beta bola totižto aj pol roka starší build hry a rozdiely medzi týmto buildom a plnou hrou sú viac než markantné, ale kedže si plnú hru nehral, tak nemáš páru o aké zmeny sa jedná.
  • C-BEAM
    " A ja mám rad výzvy a preto s radosťou týchto trollov pekne vyhecujem a potom sa s nimi hrám ako mačka s myšou."

ja to vidím nejak takto http://imageshack.com/a/img538/6084/003HTH.jpg
  • Ja ich malomeštiactvo chápem, češi vždy takí boli, je to taká banda povýšeneckých tajtrlíkov väčšinou, ale len na internete. A ja mám rad výzvy a preto s radosťou týchto trollov pekne vyhecujem a potom sa s nimi hrám ako mačka s myšou. Nič rozumné sa od týchto imbecilov ani čakať nedá, veď čo by sa aj dalo čakať od národa, ktorému prezidentuje vulgárny ožran a pred ním prezidentoval latentný homosexuál a kleptoman a pred ním to bol židovský zdegenerovaný kolaborant, zradca a sluha pánov.
  • Jen 6/10? To tentokrát poslalo EA tak málo? *5*
  • Lunku, myslím že uděláš všem službu, když vstaneš od počítače a pojedeš někam na dovolenou. v Syrii je touto roční dobou moc pěkně.
  • ja se tesil na volejnikovu recenzi s 8/10 *9*
  • logika některých lidí mě vážně udivuje.
    nehrál si to tak nemáš právo se ozvat......
    hlavně nesmíš pirátit......
    Takže vlastně nejlepší by bylo koupit originalku za plnou cenu v den vydání zahrát ji a zjistit že je to naprostá kravina a teprv potom by člověk dostal možnost ji hanět. V momentě kdy to člověk koupí tak vydavatel VYHRAL A JE MU NAPROSTO U ČOKODIRKY že se vám to nelibí. Tady jde o prachy ne o to jak jste spokojení.
    A někteří to evidentně vubec nechapou
  • no já myslel že recenze tu jsou aby jsme z nich poznali jestly hra stojí za houby....... *7*
  • Souhlasím s tebou, půlka z nich hru ani nehrálo. Staré nadávat nemůžou tak nadávají na hru, jediný s čím si hrají jsou jejich piňdíci.
  • Krescz
    jak u recenze poznat, ze hra stoji za houby:
    1. přečíst recenzi
    2. jít postavit barák
  • To je zase ufňukanců, půlka z Vás tu Hardline ani nehrála a melete ho.na
    Nechápu proč čtěte recenzi a jak u ní poznáte, že hra stojí za houby. Běžte si hrát MINECRAFT.
  • He7he
    Tento postřeh od odborníka na problematiku nickových alternativ Mata nepochybně potěší.

A na Marsu už byla nalezena voda.
  • A jé, čobol se projevil. Proč si nechodíte na svoje herní weby? Jo já zapomněl, tam v Čobolstánu žádný nemáte, tak musíte do civilizace. :)
  • Krescz
    clovek si rekne, ze to uz po BF4 nemuze byt horsi a ono je *15* ...vidim to, ze dalsi dil oznami za mesic

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit