-
Celkom slušné, ale zabudol si tam dodať, že si troll s bolestami v zadnici, tak šup šup uprav si to.
-
http://oi42.tinypic.com/28i47rk.jpg
-
Zas šalamún, čo videl jeden film alebo video na youtube a už ho chytá hysák, že ako je to všetko na prt.
Daj sa teda na vedlajší prúd, skús rovno ten striedavý a ukonči kariéru. -
ty si tak slabučký troll, že mi ťa je až úprimne ľúto.
-
Ta rychlost proměny hlavního proudu je neskutečná. V minulosti všichni hráli jiné hry a dnes tohle. De*ilizace postupuje velice rychle.
Od toho vtipného obrázky kde bylo srovnání levelu z dooma a nějaké moderní akce až po "méně" aktivního hraní a více keců v cutscénách atd. To nemluvím o tom aby hráč nedejbože sám něco měl vymyslet a vyzkoušet. Napíše se "mačkej X" a poté podle statisticky vydavatel zjistí, že celé 1% nevědělo co má dělat když se ukázal daný nápis. Tak příště rovnou udělají aby se to zmáčklo samo *1*
Dříve jsem si myslel jak to je super, že jsou hry. Tam si vyzkouším aktivně to co nejde běžně v životě a dnes té aktivity paradoxně ubývá. Tedy u her v hlavním proudu. -
Všichni jsou proti tobě, ale ty jsi letadlo a všechny je přemůžeš. *1*
-
Přesto jsi ho "ztratil" aby jsi reagoval a to navíc obecným žvástem *15*
-
Aha, no už je mi to jasné, dneska je tu nejak veselo, toľko trotlov po kope tu už dlhú dobu nebolo...
-
to už nemá cenu na tieto žvásty reagovať, fakt strata času...
-
Aha a co se tam za 14 dni zmenilo :-) Nebud smesne
-
Na Dungeon Masteru sem zacinal, tenkrat sem z te hry byl uplne hotove.
No Hardline si na webu kde dostal Alien 6/10, odnesl 8/10 a to hlavne za kampan, no neber to :-) -
Ale beta nie je plná hra môj milý.
-
Od teraz ťa volám simplexman, lebo to čo tu ty plodíš za chujoviny, to už prekonáva aj takých trotlov tu na games akými sú tripledží, hehe, džakuj, ježíš kristus, naznák zmierenia a tak ďalej. Veď ty ani nemáš čo i len najmenšie poňatie čo to tu teraz potíš. Keby chcela EA konkurovať COD tak hardline vydá už v novembri minulého roku, všakže? A prečo sem znova pletieš niečo čo sem vôbec nepatrí, najprv to bola moba a teraz pre zmenu CS, ty si nejako extrémne popletený chlapče, nebolo by na škodu ísť sa poprechádzať lebo píšeš nehorázne bludy.
Tie poznámočky pre koho je hra robená a najmä tá imbecilná poznámočka s nízkymi nárokmi, to si môžeš strčiť vieš kam, ja sa považujem za old school hráča a hral som battlefield keď ty si ešte tatkovi vo vajciach plával.
Ty si jednoducho len zatuchlý troll, čo kydá bezdôvodne na hru len preto aby bol zaujímavý. -
Pro me je fyzika v automobilovech honickach dost dulezita, asi neco jako strileni v strilecce, nevim jak to mas ty, ale pro me je to zasadni vec.
-
Co tam máme dále?
Strašný když si člověk uvědomí, že tohle je ta zábava hlavního proudu a je čím dál více de*ilnější... Hlavní proud se velice změnit a to jsem nezažil staré hry jako Dungeon Master a starší...
Na zdejší obálce drsnej polda jako šmirglpapír a co nový díl to nová šílenost... -
Hmm, když nepočítám absenci fyziky byl to jediný důvod ke koupi. Ano, přišlo mi to zábavné jen nevím za jak dlouho by to spadlo do stereotypu.
-
Ten Hotwire se diky fyzice neda hrat, a heist je kopirka Payday a to mam na steamu.
-
suhlasim s hodnotenim
-
Hral sem betu zhruba 4 hodky, vic sem tomu nedal pac me to nebavilo.
-
Nějak ti ujíždí vlak, ještě pár příspěvků a budeš úplně ztracen. Ani se nedivím že je pro tebe Hardline vrcholovou hrou. Není to o tom že by ta hra byla tak dobrá, ale o tom že tvoje nároky jsou tak nízké, ale jak je vidět tak i taková hra si své zákazníky najde. EA se evidentně snaží za každou cenu konkurovat Call of Duty, CS... což je možná fajn pro zákazníky jako jsi ty, ale už trochu horší pro fanoušky série Battlefield. Toxická komunita už je jen taková třešnička na dortu.