-
budte radi ze se bud plati za hru nebo je zdama a plati se za polozky ve hre v budoucnu se bude platit hra a pak i položky
-
Me jedine co prekvapilo je, ze kdyz nekdo padne, nemuzu si vzit jeho zbran...aspon nez vystrilim naboje nebo umru.. To me celkem mrzi...(ale samozrejme chapu proc) Jinak mi to ale prijde v pohode.. Snad casem pribydou mapy
-
Je to v podstate stejny jako battlefield heroes, sice jsem heroes ted uz dlouho nehral, ale taky nebylo potreba investovat. Kdo ma prachy tak si neco koupi, kdo ne hraje zadarmo
-
Jasné zahraj si radšej call of duty black ops (*11*)
-
Nejak moc mi nevadia len to že sú tam proste možno teraz nieje pre ne veľké využitie ale časom na to prídu ako ich zneužiť....
-
Nevidim duvod proc platit ZA hry nebo VE hrach, kdyz o tom nic nevis tak mlc. Vybaveni muzes platit herni menou kterou mas uplne zadarmo, pane demagog
-
to máš pravdu, ale kdo hraje jenom občas, těžko bude hrát fps MP. spíš tak solitaire ve windows
-
platit VE hře ne ZA hry, pane demagog. Za hru zaplatím, ale ne za to, že budu mít něco, co jiní ve hře nemají. diskrimináááááce :-)
p.s. pokud nebudu mít za hotové koupené lepší zbraně, budu mít horší podmínky pro hraní. krok zpět pro hráče, další peníze pro vydavatele........je to správný směr? -
A co ti na nich vadi? Kver muzes koupit v pohode za prachy co vydelavas normalne behem hrani a nic jineho kupovat neni potreba. Pro lidi co nemaji cas parit kazdy den a jen si chteji obcas zahrat nejaky ten pohodovy MP uplne zadarmo je to dobra volba
-
Platit za hry realnymi penezi kdyz muzu hrat zadarmo a ani zadne zbrane kupovat nemusim :D
-
u tych sniperiek je to podla typu .. jedna dava HS kill na dlhe vzdialenosti, druha na stredne . tusim .. to UMP mi prislo silne dost .. v Karkande ucinejsia ako m16 akorat v Omane na extra velke vzdialenosti uz nebolo tak pohodove
-
platit ve hře za zbraně pravými penězi? to snad ne, blbouni budou utrácet :-)
-
Tak asi po hodinovej pařbe som spokojný.... len keby tam neboli tie mikrotransakcie tak by to bolo 100%
-
Nj, su tam trochu problemy s vybalancovanim postav.. Medic ma velmi silne zbrane co motivuje ku kempeniu (neznasam medikov na strechach), ale nedavno nerfli MG3ku na ktoru kazdy nadaval a bolo to v pohode, potom zase pridali M249ku za peniaze, ktora je asi zase silnejsia.. Sniperky davaju na 1 ranu HS, ale zriedka sa stane ze to je 98 dmg a pod.. potom treba vytiahnut tracer :D Assault aj engineer su podla mna vcelku vyvazeni, engineer nemoze mat silne zbrane (UMP neviem ake je silne, skoro som ho v hre nevidel), on sa ma starat o vozidla. Jediny problem teda vidim v medicovi, mal by dostat slabsie zbrane aby sa viac staral o spoluhracov a menej o zabijanie nepriatelov :)
-
Ale v BF2 nemožeš behať za medika s PKM !!! :) A to dnešné deti nebaví :)
-
Pan recenzent napsal možná nevědomky přesně to, k čemu je tahle "browserovka" hlavně určená. Navnadit hráče, kteří pak bez uzardění sáhnou ke krabicové klasice a ještě třeba utratí pár chechtáků za kvér. No, jdu prubnout baret a hadry, co rozdávali beta testerům :)
-
Už to ide...
-
Mam originalku bf2 aj bfbc2 a toto som si zahral tiez. je to ako pisali v recenzii, teda stred medzi bf2 a bc2. Grafika je z minuleho storocia to je fakt, ale zase zabavit sa pri tom nejaku dobu da.
Komu sa ale nepaci bfp4f, nech si kupi za 200 bf2... to je tiez v podstate zadara ;) a bude tam mat 5x tolko map a vozidiel atp.
uz aby tu bol bf3 -
novacikovia mi az tak nevadili .. aspon na nich ziskavas body, ale aj s "veteranmi" musi mat clovek stastie aby narazil na server kde u toho ti ludia trochu myslia a hraju v teame .. a tiez je ta hra nezmyselne vyvazena .. jednotlive classy .. medik s AR, sniper nezabije na 1HS, Assault je v pohode a borec s RPG ma bud UMP45 s ktorou zloziz cez polku mapy na par vystrelov kohokolvek, alebo tusim H&K s ktorym musis vysypat polovicu zasobniku .. proste ziadne rozumne relacie medzi ucinkami, dostrelom, presnostou a recoilom medzi jednotlivymi zbranmi .. ale aj tak som sa par tyzdnov pobavil ..
-
Mně se to sice nainstalovalo v pohodě, ale potom mi to píše že je problém se stažením config.file, psali na fóru, že mají nějaké problémy se serverem. To bude možná způsobovat i ten problém, co máš ty.