-
Keď chcem nainštalovať plugin do mozilla firefox tak mi píše chyba inštalácie... čo stým?
-
teda to je ale sračka... zbytečnost to vůbec stahovat
-
Asi tak nejak ale pocitam ze v BF3 budes v kuzi zdravotnika s tim PKM nebo necim podobnym pobihat take. *8*
-
Dobrý den
Dnes jsem si udělal učet na battlefieldu free ale do hry se nemůžu za boha dostat furt se načítá a načítá nic víc. Už mě to leze na nervy protože je to zadarmoa všude stím machrují a přitom prd. PC nemám slabý a internet taky ne (8mb) nechápu v em je problém u kamaráda to samý. -
Souhlas, parádní MP zadarmo. Nahrál jsem se toho mnohem víc než nějakých CODů, o CS nemluvě. Akorát nevím jak je to dnes s populací serverů
-
souhlas, hlavně closed beta byla v tomto ohledu hrozná, nová verze je daleko přijatelnější
-
sice realitu ve hrach vetsinou moc nemusim, ale urcite me zajimaji mody, ktery rozsirujou airforce, takze supr, thx!
-
Nechápu. BF2 i s datadiskem stojí dneska asi 200,-, tak kdo by hrál nějakou lacinou napodobeninu? Navíc autoři mohli uvolnit už přímo BF2 jako freeware, když už je trojka za dveřma. Ale chápu, že dneska se rejžuje na všem a některým je proti srsti uvolnit i hru starou 20 let (někteří naopak nemají problém s naprostým opakem jako třeba Crytek)
-
Jak zmínil kolega...tvoje věta nedává smysl..."bere si to nejlepší z bratříčků ale není to taková nuda jako BF2"...nemusím připomínat, že kromě odnože Bad Company je právě Battlefield 2 označován za nejlepší díl serie...
-
No u play4free jsem vydržel jen chvilku, nechápu, jak to napsali, snad to byla pouze otázka bety, ale měl jsem suverenní loadingy ve hře, jak kdybych měl málo ram. A to mám 4 GB :-/
-
Prostě říkám jak to já vidím ,asi už jsem rozmazlený z dnešních her (a fakt nemyslím COD )
-
Radeji za par supu kup stary Battlefield 2, nebo zkus treba lehce konzolovy Bad Company 2.
Lidi to hrajou porad, zbrane a hodnosti si odemykas hranim a krome originalky si nic dalsiho kupovat nemusis. -
Když to v tý hře je, tak proč to nepoužít? Fakt miluji tyhle typy, co si věčně stěžují na snipery, granátomety, obyčejný granáty hozený na slepo, kempery atd. Nejradši mám snad z CoD LAST STAND NOOB, UAV JAMMER NOOB a další.
-
No, spíše jednodušší odkaz tady http://www.moddb.com/mods ..... a zvolíš si BF2. :D
-
Tak klasicky bych vypíchnul dle mého ty nejlepší a to Project reality a předělávku modifikace z původního BF, Forgotten Hope 2. Ale, jestli chceš vyzkoušet i nějaké další, včetně těch, které si zaměřují na singleplayer, zkus se podívat sem: http://www.moddb.com/mods?filter=t&=Search&kw=Search+...&released=def&style=def&theme=def&game=109&type=def
-
Jo, "nejaky svinstvo" to fakt stahuje, konkretne 2GB instalaci na HDD... ty sracicky s browserem si mohli odpustit, pres ten se to akorat pousti, jinak nema zadnej vyznam.
-
Jaky konkretne modifikace bys doporucil?
-
je to sice shit, ja to hrat nikdy nebudu, ale zase chapu, ze je jeste dost lidi, kteri maji slabe masiny a chteji si vyzkouset system battlu zadarmo. takze proc ne, ale je to shit ;)
-
Si zmatený chlapec
-
Tak ty meleš něco o "nejlepším ze svých bratříčků" a na to zmíníš, že sis NEDÁVNO zakoupil původní BF2 a je to chujovina?! Dost dobrý kamaráde... :)