-
''normálně z torrentu'' to je špatný, když už i freewarovky chce pirátit.... *2*
-
Super koment, souhlasím:)
-
Dobra hra na relax, ale takovych je xxx a tahle nicim neoslnila.
Vynikajici hra bude Drakensangonline !. -
Hele, to bys toho chtěl moc najednou *4* . Graficky hezká je A.V.A (Alliance of vailant arms) a Velkou hráčskou základnu má třeba Combat arms. Ale být tebou se na tyto věci vykašlu. Jak autor napsal, tyto hry jen tahaj z lidí peníze a nakonec zjistíš, že si v těch mikrotransakcích utratíl víc než je cena nějaké jiné a lepší hry. A bez placení se střílečky hrají celkem dost blbě, když proti tvé bambitce stojí někdo kdo si koupil za peníze granátomet. A věřím, že s postupem času se i z tohoto battlefieldu stane něco podobného.
-
Zkoušel jsem jen pár hodin za technika a můj dojem je takový že základní zbraň je něco mezi stříkací pistolí a špuntovkou. Vystřílíte celý zásobník zezadu do hlavy nepřítele, on se otočí a zastřelí vás. Ze začátku máte dvě rakety RPG a když přijede tank, tak ho nezničíte ani když obě tank zasáhnou zezadu. To je pak na nic. Poslední mojí akcí bylo, že přijel džíp, který jsem zasáhl z pár metrů raketou rpg, bez viditelného účinku, poté z něho vystoupil maník a zastřelil mne. Hnus. A to hraju BF serii asi tak 5-6 let.
-
Tak záleží na tom jaké máš nároky. Já třeba jednu dobu ujížděl na Crossfire, což je takový CS jinak. Ty bonusový peníze tam sice hrají roli, ale základní zbraně se nemají problém vyrovnat těm za peníze, což vím z vlastní skutečnosti, páč jsem tam nevrazil ani halíř.
-
Já neříkám, že to je špatný, naopak, vypadá to jak Battlefield 2 a hlavně se to i hraje jako Battlefield a to je supr. Ale nedovedu si představit, že bych to hrál nějak dlouhodobě v kuse. Jenom sem tam, mezi čekáním na trojku. A na to stačí si vždycky koupit za měnu co se dá získat ve hře zbraň třeba jenom na 1 den za 500 a zahrát si nějaký večer.
-
dotaz: existuje poctivá, graficky hezká, velmi hratelná multiplayerová střílečka s velkou základnou hráčů, u které se neplatí? Beru i tituly, kde jsou mikroplatby spíše estetického významu. Díky za tipy
-
Je rozdíl chtít na tom vydělat a chtít na tom nahrabat. Jako je rozdíl mezi žrát a jíst.
-
Nechci si vás dotknout, ale já to jedu, byl jsem i betatester a jsem s tím docela spokojenej a jen pro info BC2 i BF2 mám... ;)
Jinak jen pro informaci například u medica a snipera je alespoň podle mě základní zbraň lepší než ty za peníze... takže za tyhle povolání jde hrát i bez nutkání kupovat jiné zbraně... teda pokud zrovna u snipa nepovažujete dragunov za nutnost... ;) -
Vyzkoušel jsem, vypl a šel znovu hrát dvojku, respektive Project Reality.
-
Je to vazne tak slozita a neprehledna stranka ten google?? *7*
-
dik moc kamo :)
-
Taky to tak vidim. Dyl se tomu muze venovat jen studentik, co se mu nechce dat tech par stovek za BC2 nebo aspon plnohodnotnej BF2. Obe hry jsou mnohem lepsi a nejsou drahy
-
"Tahle hra je vytvořene pouze pod ůčelem nahrabat love" ... hehe a ono nekdo vytvari hry i kvuli necemu jinymu?
-
"Doporučuji vyzkoušet, dát pár relaxačních hodinek, neplatit a pak zahodit."
Slovy nedokážu popsat, jak moc s touhle poslední větou recenze souhlasím. -
a este sa mi moc nepaci ze na kazdom videu su americania ty lepsi a ty co vyhravaju
-
nie za nic sa tam neplati vsetko je zadarmo len ked si chcete kupit novy oblek alebo zbran na vzdy tak su tam na to bf peniaze ktore si musite kupit (zbytocnost zbrane sa daju kupovat na den a 3 dni za body ktore nahrabete za 2 hodinky hrania aj menej). Ked si to chcete zadrtit tak chodte na www.battlefieldplay4free.com a tam potom dajte 3 steps to play for free tam sa vam to stiahne a mozete drtit ( musite sa zaregistrovat (to je tiez zadarmo). *3* prajem prijemnu zabavu *1*
-
jdi na www.battlefield.play4free.com a zaregistruj se a hraj ... máš k dispozici dva sloty na vytvoření vojáka (medic, assalu, recon a engineer) je to pařba jak prase (zadarmo)
-
Neplati, jen pro pilotovani stihacek a vrtulniku musis mit patricny trenink - v menu si hodis ke kazdemu jeden bodik, pricemzc 1 bod ziskas vzdy s dalsim levelem tve postavy :) Vse ostatni muzes ridit okamzite