-
Mě osobně Play4free líbí hodně , bere to nejlepších ze svých bratříčků.Škoda že tam jsou ty mikrotransakce . Nedávno sem zakoupil základní BF2 a je to hrozná chujovina aspon teda pro mě.
-
-
Si zmatený chlapec
-
-
Prostě říkám jak to já vidím ,asi už jsem rozmazlený z dnešních her (a fakt nemyslím COD )
-
-
Jak zmínil kolega...tvoje věta nedává smysl..."bere si to nejlepší z bratříčků ale není to taková nuda jako BF2"...nemusím připomínat, že kromě odnože Bad Company je právě Battlefield 2 označován za nejlepší díl serie...
-
-
-
Tak ty meleš něco o "nejlepším ze svých bratříčků" a na to zmíníš, že sis NEDÁVNO zakoupil původní BF2 a je to chujovina?! Dost dobrý kamaráde... :)
-
-
Nechápu. BF2 i s datadiskem stojí dneska asi 200,-, tak kdo by hrál nějakou lacinou napodobeninu? Navíc autoři mohli uvolnit už přímo BF2 jako freeware, když už je trojka za dveřma. Ale chápu, že dneska se rejžuje na všem a některým je proti srsti uvolnit i hru starou 20 let (někteří naopak nemají problém s naprostým opakem jako třeba Crytek)
-
nevite nekdo co delat kdyz se mi zobrazi joined pak se to nacte a pak 5 vterin potom
leaving game a dokola skusil sem restartovat pocitac nic nevite nekdo -
-
Mám ten samý problém a vůbec nevím co dělat dost mě to štve. POMOZTE
-
mam přesný problém
-
-
Vyzkoušel jsem, vypl a šel znovu hrát dvojku, respektive Project Reality.
-
Zkoušel jsem jen pár hodin za technika a můj dojem je takový že základní zbraň je něco mezi stříkací pistolí a špuntovkou. Vystřílíte celý zásobník zezadu do hlavy nepřítele, on se otočí a zastřelí vás. Ze začátku máte dvě rakety RPG a když přijede tank, tak ho nezničíte ani když obě tank zasáhnou zezadu. To je pak na nic. Poslední mojí akcí bylo, že přijel džíp, který jsem zasáhl z pár metrů raketou rpg, bez viditelného účinku, poté z něho vystoupil maník a zastřelil mne. Hnus. A to hraju BF serii asi tak 5-6 let.
-
-
Mě to zas přišlo naopak.V Bf2 doněkoho pošlu zásobák a furt předemnou skáče atd...a pak mě sejme.Nevím no možná před 5 lety by mě to bavilo ale ted ne .Za to Play4free je krasně hratelný
-
-
No u play4free jsem vydržel jen chvilku, nechápu, jak to napsali, snad to byla pouze otázka bety, ale měl jsem suverenní loadingy ve hře, jak kdybych měl málo ram. A to mám 4 GB :-/
-
-
souhlas, hlavně closed beta byla v tomto ohledu hrozná, nová verze je daleko přijatelnější
-
-
za pouzivanie lietadiel , tankov atd sa plati alebo ne ?
-
-
Neplati, jen pro pilotovani stihacek a vrtulniku musis mit patricny trenink - v menu si hodis ke kazdemu jeden bodik, pricemzc 1 bod ziskas vzdy s dalsim levelem tve postavy :) Vse ostatni muzes ridit okamzite
-
ne
-
-
Tahle hra je vytvořene pouze pod ůčelem nahrabat love...než si koupit kvér za 4 doláče, tak si raději zahraji plnohodnotný Battlefield, nebo odkrouhnu nějakýho čolka a kvér si od něj vypůjčim *1*
-
-
Ehm promiň čolka? *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
"Tahle hra je vytvořene pouze pod ůčelem nahrabat love" ... hehe a ono nekdo vytvari hry i kvuli necemu jinymu?
-
-
Je rozdíl chtít na tom vydělat a chtít na tom nahrabat. Jako je rozdíl mezi žrát a jíst.
-
-
Super koment, souhlasím:)
-
-
-
-
-
uz je to na stahnuti??kyz to stahnu nermalne z Torrentu tak pojede mi online???pls o pomoc jinak tam se za neco plati??
-
-
''normálně z torrentu'' to je špatný, když už i freewarovky chce pirátit.... *2*
-
Je to vazne tak slozita a neprehledna stranka ten google?? *7*
-
jdi na www.battlefield.play4free.com a zaregistruj se a hraj ... máš k dispozici dva sloty na vytvoření vojáka (medic, assalu, recon a engineer) je to pařba jak prase (zadarmo)
-
-
dik moc kamo :)
-
-
-
a este sa mi moc nepaci ze na kazdom videu su americania ty lepsi a ty co vyhravaju